icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
18. jún 2012

@mistisa jaaaj, tak skus len tak nadhodit a možno sa chyti a kukne ta 😉

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30 ved ano 😉 ale do lekarne sa dostanem asi az poobede hm 😉😉

mattuliatko30
18. jún 2012

@azzura no som zvedavá na teba 🙂 🙂

azzura
18. jún 2012

@mattuliatko30 aj ja 😀

zuzanka9999
18. jún 2012

@moni1007 jeeeeee super micka tak medzi nasimi cyklami je den. pocuj co znamena dvojfazova teplota??? ako tomu mam rozumiet?
@mistisa no som zvedava kedy tebe pridu mozno zajtra🙂

mistisa
18. jún 2012

@zuzanka9999 no je to mozne ale dufam ze nie ja uz ich nechcem ved sme sa bavili ze musi byt aspon jedna z nas troch uspesna 😀 😀 chachacah no uvidime co bude 🙂 🙂 🙂 ale ak ma prist nech pride co najskor nech necakam dlho na snazilkovanie 🙂

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa tak o druhej ideš???...myslíš,že ti spraví aj sono?..mal by už nie?..veď to by malo byť vidieť už isto 🙂 to máš svojho dokiho?

ivnik
18. jún 2012

@mistisa ahoj moja vari za tie tri dni čo som tu nebola ste tehu babulky??? 🙂

fifitko25
18. jún 2012

@mattuliatko30
@mistisa kočky tak až zajtra idem o 16tej na tu kontrolu 😒 Uf, nervičky...

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 takže ešte nevieš čo čakate??

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30 no az o druhej veru ☹ nie nie to mam laen konzultaciu v blave 🙂 ale poviem mu co mozno mi zobere aj krv alebo sono urobi 🙂 uvidime 🙂 dam hned vediet zacina mi nervozita 😅 😅 😅

mistisa
18. jún 2012

@ivnik ajoj micik no @zuzanka9999 a @moni1007 dostali mrchu a ja zatial nic a grafik takto 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂 tak uvidime 🙂 🙂 a ty ako moja? 🙂

mistisa
18. jún 2012

@fifitko25 joj moja co ta dali az na zajtra? to budem v nervoch este dva dni? a citis sa ako? ale neboj urcite to bude dobre 🙂 🙂

fifitko25
18. jún 2012

@azzura och mojka, to by ma trápilo najmenej, aj keď som zvedavá teda... minulý týždeň som sa začala otvárať ☹ ☹ doktor vravel, že ak sa krčok nezavrie sám, budú ho musieť zašiť.... tak teraz musím ležať, beriem kopu magnézia, málo-čo chodím a čakám na kontrolu.... mala byť dnes, ale bude až zajtra

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa jasne..isto mu povedz, že si mala duchov na teste..a stále si hore..že by si mala byť tehu...nech ťa pozrie....a vieš viac 🙂 a urob ešte testík kým pôjdeš 🙂 dúfam,že už tam budú pekné dve čiarky

mattuliatko30
18. jún 2012

@fifitko25 juj..takže zase čakanie?? 😠

fifitko25
18. jún 2012

@mistisa no dnes má službu v nemocnici, a že deň hore-dole to nie je až tak veľa.... tak čakám a ležím ďalej

fifitko25
18. jún 2012

@mattuliatko30 no ešte jeden deň....

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 bože dievča, ty si ale vytrpis....to tvoje dietatko ta dobre natrapi. Tak hlavne vela lež, i ked v tomto teple byt v posteli je tazke, ale ked musiš 😠

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30 no uvidime veru co povie 🙂 hm.ale ved ked ma aj nebude on pozerat tento tyzden idem svojej dokine tak ma pozrie ona ked tak 🙂

fifitko25
18. jún 2012

@azzura no jo, telo sa nejako búri, asi hormony 😅 😅 ležím celý týždeň, cez víkend som aspoň na záhrade v tieniku na vzduchu, teraz zasa v byte, ale vydržím, pre mimino všetko 😵

mistisa
18. jún 2012

@fifitko25 joooj moja zlata 😠 😠 😠 len oddychuj hlavne a lezkaj 🙂 uz nech mas po kontrole a ides sdobrymi spravami 🙂 🙂

mattuliatko30
18. jún 2012

@fifitko25 no hej..dlhý jeden deň....tak niečo si pekné prečítaj..posurfuj na nete...a zajtra budeš vedieť

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 musiš vydržat, teličko ta skusa, ale ty sa nedaš 😉 . držím palce bay si už bola ok, ale vyzera to tak že ty sa budeš musieť až do konca tehu poriadne setrit 😖

tweetinka.co
18. jún 2012

@fifitko25 Zlatinko... vydrž... a nech Ťa už trable obchádzajú.. veď si si ich prežila už dosť... Veľa dobrej nálady želám.

fifitko25
18. jún 2012

@azzura
@tweetinka.co ďakujem kočky, tak aspoň to mám trošku akčné 😅 😅 i keď dúfam, že sa to napraví, rada by som si išla kupovať výbavičku a tešila sa z každého dňa inak ako z postele 😅

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 vybavička počka, hlavne je aby ste bili obaja v poriadku 🙂

fifitko25
18. jún 2012

@azzura ty teraz mysli na seba tiež, ako dopadlo IUI? všetko OK, posedela si si niekde pri kávičke? 😉

franzziska
18. jún 2012

@mistisa nemala si ist uz vcerado lekarne? 😠

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 kedže bolo teplo tak sme si s mm sadli na lavičku a kukavali ludi, o 9hod a este k tomu v sobotu je este skoro vsetko zavrete. Ja som chcela ist hned domov, ale drahy zavelil že nie 😀