Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no je to mozne ale dufam ze nie ja uz ich nechcem ved sme sa bavili ze musi byt aspon jedna z nas troch uspesna 😀 😀 chachacah no uvidime co bude 🙂 🙂 🙂 ale ak ma prist nech pride co najskor nech necakam dlho na snazilkovanie 🙂
@mistisa tak o druhej ideš???...myslíš,že ti spraví aj sono?..mal by už nie?..veď to by malo byť vidieť už isto 🙂 to máš svojho dokiho?
@mattuliatko30
@mistisa kočky tak až zajtra idem o 16tej na tu kontrolu 😒 Uf, nervičky...
@mattuliatko30 no az o druhej veru ☹ nie nie to mam laen konzultaciu v blave 🙂 ale poviem mu co mozno mi zobere aj krv alebo sono urobi 🙂 uvidime 🙂 dam hned vediet zacina mi nervozita 😅 😅 😅
@ivnik ajoj micik no @zuzanka9999 a @moni1007 dostali mrchu a ja zatial nic a grafik takto 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂 tak uvidime 🙂 🙂 a ty ako moja? 🙂
@azzura och mojka, to by ma trápilo najmenej, aj keď som zvedavá teda... minulý týždeň som sa začala otvárať ☹ ☹ doktor vravel, že ak sa krčok nezavrie sám, budú ho musieť zašiť.... tak teraz musím ležať, beriem kopu magnézia, málo-čo chodím a čakám na kontrolu.... mala byť dnes, ale bude až zajtra
@mistisa jasne..isto mu povedz, že si mala duchov na teste..a stále si hore..že by si mala byť tehu...nech ťa pozrie....a vieš viac 🙂 a urob ešte testík kým pôjdeš 🙂 dúfam,že už tam budú pekné dve čiarky
@mattuliatko30 no uvidime veru co povie 🙂 hm.ale ved ked ma aj nebude on pozerat tento tyzden idem svojej dokine tak ma pozrie ona ked tak 🙂
@fifitko25 no hej..dlhý jeden deň....tak niečo si pekné prečítaj..posurfuj na nete...a zajtra budeš vedieť
@fifitko25 Zlatinko... vydrž... a nech Ťa už trable obchádzajú.. veď si si ich prežila už dosť... Veľa dobrej nálady želám.
@azzura
@tweetinka.co ďakujem kočky, tak aspoň to mám trošku akčné 😅 😅 i keď dúfam, že sa to napraví, rada by som si išla kupovať výbavičku a tešila sa z každého dňa inak ako z postele 😅

@mistisa jaaaj, tak skus len tak nadhodit a možno sa chyti a kukne ta 😉