icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
19. jún 2012

@fifitko25 neboj.bude to dobré..a ako sa cítiš..lepšie?...ešte bábenko nekope?kedy ideš na sono?v 20tt ?

danjelca
19. jún 2012

@mistisa: no ako ako?

fifitko25
19. jún 2012

@luszia to uz určite nie je pregnyl 😀 môžeš sa tesiiiiiit !!!! 😵 😵 kvôli duphastonu sa radšej porad s lekárom, budeš ho musieť pravdepodobne ešte nejaký čas užívať na udržanie tehu 😉 gratulujem a volaj doktorovi, nech ti vezmú krv a poradia ako ďalej 😉

azzura
19. jún 2012

@luszia ahoj, podla mna sa možeš tesiť....u mna pregnyl bol v tele 14 dni, ale 18 je už moc vela.....si myslym ze si tehu, a utroš si nasad, je to na zlepsenie výstelky v maternici, resp. co ti povedal doktor? Nie kazda musi brat utrogestan. S dufastanom nemam skusenost

simonkazga
19. jún 2012

@luszia síce ja som pregnyl nikdy neužívala, kamarátka áno pri IUI a aj jej lekárka povedala, že po 14 dňoch je to preč. Dokonca jej robili v CAR tehu test na 15den po IUI. Čiže by to už fakt nemuselo ovplyvniť. Duphastonom bábätku neuškodíš. Mne ho predpísali kvôli špineniu v 8tt. Gratulujem k pozitívnemu testu. 😀 Ak chceš mať 100% istotu, zavolaj svojmu lekárovi, aby ťa objednal na krvné testy, tie sa môžu bez ohľadu na tt a max. do dvoch dní budeš mať "čierno na bielom", že čakáš mimi. 😀 Držím palčeky!

fifitko25
19. jún 2012

@mattuliatko30 cítim sa fajn, občas cítim trosku podbrusko, ale inak pohoda... Na morfo ešte nie som objednaná, uvidim čo mi povie dnes doktor

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 Jeee dakujem, no strastne sa bojim, no co ked akurat moj gynekolog ma teraz dovolenku, a zastupuje ho ina gynekologycka, asi sa u nej zastavim a poradiim sa snou, co a ako ,.,,.

fifitko25
19. jún 2012

@luszia určite volaj, ona ti poradí a aj ta vysetri ak bude treba 😉 ja som nebrala duphaston, lebo mi robil zle, ale utrogestan a to az do 12tt, doktor mi ho zakázal vysadit ked som zistila tehu 😉

luszia
19. jún 2012

@simonkazga Dakujem , no tiez si myslim, ze by som ho uz nemala mat v tele, aj BT mam uz par dni okolo 37,tak snad ma ten test neklame,spravila som rano hned 2, a inej znacky,,.,. 🙂 no urcite budem volat gynekologovi, ale moj ma dovolenku, takze musim zavolat zastupujucej,a u nej som nikdy nebola, tak mam obavy,,

luszia
19. jún 2012

@azzura No ja som brala vzdy duphaston, s tym ultragestonom nemam skusenosti,,,. No pojdem sa poradit s doktorom,, a dakujem za odpoved, hned som kludnejsia 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia držim palce, ale určite si tehu tak sa zacni pomali tesiť 🙂 . Ja zas mam skusenost utrogestanom

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 No idem jej skusit zavolat 🙂 uvidim co mi povie, ci mam prist, alebo len brat dalej duphaston,, a ty ako sa mas? dnes ides na tu kontrolu, ze??drziiim palce 🙂

luszia
19. jún 2012

@azzura No ja to este neviem predychat, stale prikukam na tie testy,,, 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia tak utekaj doktorke, nech si uplne v soknuta ked ti povie ze je to pravda 😀 .

fifitko25
19. jún 2012

@luszia tak daj vedieť, ako si dopadla 😉 dnes mi idu kontrolovať krcok maternice, lebo nebol Ok, trosku mám obavy, ale tak snáď sa hospitalizacii vyhnem 😅

dankasipovska
19. jún 2012

Milé žienky ja vám napíšem len niečo na povzbudenie. My sme sa snažili 7 rokov, už som z toho bola maximálne unavená. Tak som si raz konečne povedala, že nám to asi nieje súdené a neuveríte, ale hneď prvý mesiac čo som sa vyrovanala s tým, že určite už bábo nebude zostala som tehotná na našu obrovskú radosť. Takže najlepšie je asi vôbec sa nesnažiť 🙂

azzura
19. jún 2012

@mistisa halooooooooooooo

zuzanka9999
19. jún 2012

@moni1007 dobreeee ranko, no tu je riadne teplo v BA na nevydrzanie:/ akurat pijem kavicku a idem zapnut pracku nech mi pekne perie a potom idem pisat trosku pracu do skoly a poobede sa pojdem znova kupat🙂

moni1007
19. jún 2012

@zuzanka9999 dobre ranko. ja akurat ranajkujem. a aj tu uz to vyzera na horucavy. dnes ideme konecne pozriect krpcov...joj, sa na nich tak tesim 😀

mistisa
19. jún 2012

@mattuliatko30
@simonkazga
@fifitko25
@azzura
@danjelca
@moni1007
@zuzanka9999 Krasne ranicko dievcence 🙂 no grafik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a testik nic ☹ hm je to zaumave asi prestavam verit asi to ńevyslo.ale zas ma drzia tie teplotky ved su krasne hm nechapem ☹

azzura
19. jún 2012

@mistisa ahojko, hmm teploty su fakt krasne......počkaj do piatku a urobis dalsi test, kolko bab tu bolo co mali na teste nieco až strasne neskoro, ešte nezufaj 🙂

moni1007
19. jún 2012

@mistisa ahoj moja. tak to ma mrzi.... pozeram,ze podla teplot bola ovu az teraz,aj ti ju oznacilo... a nemohla sa fakt dr pomylit a ovu bola az teraz? 🙂 ja sa dnes chystam pozriet krpcov, sa strasne na nich tesim 🙂

zuzanka9999
19. jún 2012

@moni1007 jeeeeej tak budes mat aspon pekny den 🙂)))
@mistisa no cicka naozaj to vyzera tak ze ovu bola az teraz :( tak ale dufam ze ste to s mm vyuzili 🙂

mistisa
19. jún 2012

@azzura noo je to mozne 🙂 uvidime skusim a uvidime ako vcera so jeden poobede urobila ked som prisla a tam sa mi nieco matrilo ale dnes nic ☹ no uvidime 🙂
@moni1007 ja neviem ale ved mi povedala ze uz tam neni ziadny pred tyzdnom ze len tekutinka hm.tak asi nie.ja som tiez kukala ze mi to ovu posunulo podla teplot hm 😕 😕

fifitko25
19. jún 2012

@mistisa Nič ani duch? Neskúsiš ovu test?

mistisa
19. jún 2012

@zuzanka9999 nooo ale to mi nejde do hlavy ved pred 13 dnami mi povedala ze tam uz neni ziadny folik ze uz len tekuitnku vidi.hm nechapem 😕 😕

zuzanka9999
19. jún 2012

@mistisa mozno to le videla ako moja moja mi to iste tvrdila na 19 DC, ze tam uz folik nevidi a potom som bola u ineho doktora kt. mi predpisal ten clostil a povedal ze ovulacia este len bude, a naozaj bola az na 24 DC.

moni1007
19. jún 2012

@mistisa jaj... no tak divne,ale ja uz by som si asi moc velke nadeje nerobila. mrzi ma to 🙂 no vsak uvidis, ak budes chciet este o par dni testni... 😒

moni1007
19. jún 2012

@zuzanka9999 joj, veru budem mat prijemny dnik. sa hrozne na nich tesim, si ich dnes uzijem 😀

zuzanka9999
19. jún 2012

@moni1007 jj ved ti to aj prajem🙂 budem pomlasie odpoisovat idem pomalicky si sadnut nad pracu