Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luszia síce ja som pregnyl nikdy neužívala, kamarátka áno pri IUI a aj jej lekárka povedala, že po 14 dňoch je to preč. Dokonca jej robili v CAR tehu test na 15den po IUI. Čiže by to už fakt nemuselo ovplyvniť. Duphastonom bábätku neuškodíš. Mne ho predpísali kvôli špineniu v 8tt. Gratulujem k pozitívnemu testu. 😀 Ak chceš mať 100% istotu, zavolaj svojmu lekárovi, aby ťa objednal na krvné testy, tie sa môžu bez ohľadu na tt a max. do dvoch dní budeš mať "čierno na bielom", že čakáš mimi. 😀 Držím palčeky!
@mattuliatko30 cítim sa fajn, občas cítim trosku podbrusko, ale inak pohoda... Na morfo ešte nie som objednaná, uvidim čo mi povie dnes doktor
@simonkazga Dakujem , no tiez si myslim, ze by som ho uz nemala mat v tele, aj BT mam uz par dni okolo 37,tak snad ma ten test neklame,spravila som rano hned 2, a inej znacky,,.,. 🙂 no urcite budem volat gynekologovi, ale moj ma dovolenku, takze musim zavolat zastupujucej,a u nej som nikdy nebola, tak mam obavy,,
Milé žienky ja vám napíšem len niečo na povzbudenie. My sme sa snažili 7 rokov, už som z toho bola maximálne unavená. Tak som si raz konečne povedala, že nám to asi nieje súdené a neuveríte, ale hneď prvý mesiac čo som sa vyrovanala s tým, že určite už bábo nebude zostala som tehotná na našu obrovskú radosť. Takže najlepšie je asi vôbec sa nesnažiť 🙂
@moni1007 dobreeee ranko, no tu je riadne teplo v BA na nevydrzanie:/ akurat pijem kavicku a idem zapnut pracku nech mi pekne perie a potom idem pisat trosku pracu do skoly a poobede sa pojdem znova kupat🙂
@zuzanka9999 dobre ranko. ja akurat ranajkujem. a aj tu uz to vyzera na horucavy. dnes ideme konecne pozriect krpcov...joj, sa na nich tak tesim 😀
@mattuliatko30
@simonkazga
@fifitko25
@azzura
@danjelca
@moni1007
@zuzanka9999 Krasne ranicko dievcence 🙂 no grafik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a testik nic ☹ hm je to zaumave asi prestavam verit asi to ńevyslo.ale zas ma drzia tie teplotky ved su krasne hm nechapem ☹
@azzura noo je to mozne 🙂 uvidime skusim a uvidime ako vcera so jeden poobede urobila ked som prisla a tam sa mi nieco matrilo ale dnes nic ☹ no uvidime 🙂
@moni1007 ja neviem ale ved mi povedala ze uz tam neni ziadny pred tyzdnom ze len tekutinka hm.tak asi nie.ja som tiez kukala ze mi to ovu posunulo podla teplot hm 😕 😕
@zuzanka9999 nooo ale to mi nejde do hlavy ved pred 13 dnami mi povedala ze tam uz neni ziadny folik ze uz len tekuitnku vidi.hm nechapem 😕 😕
@mistisa mozno to le videla ako moja moja mi to iste tvrdila na 19 DC, ze tam uz folik nevidi a potom som bola u ineho doktora kt. mi predpisal ten clostil a povedal ze ovulacia este len bude, a naozaj bola az na 24 DC.
@zuzanka9999 joj, veru budem mat prijemny dnik. sa hrozne na nich tesim, si ich dnes uzijem 😀
@moni1007 jj ved ti to aj prajem🙂 budem pomlasie odpoisovat idem pomalicky si sadnut nad pracu

@fifitko25 neboj.bude to dobré..a ako sa cítiš..lepšie?...ešte bábenko nekope?kedy ideš na sono?v 20tt ?