Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahoj moja. akurat sopm ti sla napisat ci som ja od macochy, ked mi nenapises 😀 som sa ta pytala,ze ako mohol vediet,ze ovu nebola, ked ta ani nekukol. vsak ked tvoja dr videla tekutinu,tak ta tekutina tam asi z niecoho musela byt, nie? no tak my sme dnes s mm pochodili po obchodoch, nakoniec som si kupila aj ten rotoped, uz som ho aj vyskusala. tiez som si kupila vo flore nejake vecicky. tak som si dnes radost spravila. no az tak ma ta mrcha netrapi,ale jednu tabletku som si musela dat,ale inak v pohode 🙂
@moni1007 cicka ale aspon robis nieco pre seba ja som bola dnes plavat🙂 takze sportom k invalidite 😀 ale citim sa super trochu unavena ale aspon som pre seba nieco spravila. od zajtra mojim 3DC zacnem merat teplotku 🙂 som zvedava na novy graf s clostilom to bude asi vselijake🙂
@mistisa milacik a to si bola u ineho lekara ako chodis?
@zuzanka9999 aj ja som unavena, nehybala som sa uz ani nepatam. ale tiez sa citim lepsie...vidis ako pekne ideme spolu...mrchujeme, sportujeme 😀 no ja budem merat az neskor. teraz je zbytocne merat. cez mrchu nemusis 🙂
@simonkazga idem az zajtra, lebo doktor mal službu v nemocnici... Ale inak nám je dnes fajn, bruško nebolí, len hlava poobede, ale uz to prešlo 😉 a ty ako?
@fifitko no len ja mam dlhe cykly, najskor som tak 7-10 DPO... takze pockam este....kupila som si doma testy, lebo tu nemaju 10tkove (ale mamatest som nenasla), tak skusim bud zajtra alebo v stredu...
@moni1007 dakujem 😉 ja drzim palceky, nech je tento cyklus pre vas uz vyherny 🙂
@mistisa ale urcite si urob nejaky test zajtra rano
@fifitko25 to som rada, len sa pekne držte a oddychujte. 😀 my máme dnes jeden z tých horších dní. Mala som tak jemnučko vyššie opätky v práci. Po dvoch hodinách musel drahý doniesť "normálne", lebo ma tak bruško bolelo, že som nevedela čo so sebou. také nepríjemné napätie som cítila. K tomu príjemných 37 stupňov, v aute asi 50. Pred fazuľkou som zbožňovala teplo, slnko a teraz umieram. Malé bude po tatovi, ani on nemusí letné teploty. Len keby sme zajtra nemuseli na ten pohreb.. och joj.
@mattuliatko30 no uz by mohli zajtra budem 14 DPO tak aspon silnejsi duch by mohol byt 😉
@moni1007 no mna to moc dlho nebavilo chichi teraz je to dobry vesiak 😀
@zuzanka9999 nie nie to je ten co k nemu chodim v blave.on ma aj operoval 😉😉
@iwi9 urcite rano urobim som zvedava 😉 uvidim aj teplotka aka bude 😉
@simonkazga Uf. No teplo bolo teda poriadne ... V byte máme asi 30 stupňov 😅 ja zatiaľ opatky znášam dobre 😉 no ale čím budeme ťažšie, tým to bude horšie 😒 zajtra bude ťažký den, drz sa ☹ prebolí to, daj tomu čas, babinke je uz dobre... My sme dedka pochovavali pri -20 ...
@mattuliatko30 ahoj, aj ja cakam na mistisu a ty ako si na tom, netestuješ ešte 🙂
@melisaaa ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e hej..bielo je bielo 😉 ale tak mne to držia teraz lieky..takže niet sa čudovať...
@mattuliatko30 juj, tak to ma mrzí, ale aspoň sa ti ten cyklus konečne upraví 🙂
@melisaaa jasne...dúfam,že sa to upraví....uvidím podľa meraní..mám to len na dva mesiace..a aj to chcem trošku pomeniť kôli dovolenke..že si to nenasadím 16dc nabudúce..ale neskôr.tak neviem čo mi nato povie doki
@mattuliatko30 Áno dnes o 16tej a ďakujem za duševnú podporu, snáď to nebude ma nemocnicu 😅
Ahojte kočky, potrebujem poradiť, dnes som 34DC, a tehu test my viesiel pozitívny, prvy krat som dnes robila, ale bojim sa , ze je falosny, kedze som mala pychnuty PREGNYL tento cyklus, sice je to uz 18dni od pychnutia,,. ale čítala som , že do 14dni by sa mal z tela vylúcit, tak neviem ci sa mozem potichucky tesit 🙂 a dalšia vec ma trapi, neviem, ci si mam nasadit naspät duphaston, prosiiiiiiiiim poradte mi , nemate s tym niektora skúsenosť????????

@mistisa dúfam, že máš mamatest a zajtra z ranného moču určite skús urobiť 😉