Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@simonkazga no ved uvidime skusila som teraz este iny test taky lacny dr.max a ovu a dam vam foto ale zachvilu bo nemam kabe teraz mam ho u nasich 🙂
@fifitko25 presne micik to je to hnusne ☹ ale taky drogovo zavisli ktory si mozu za to sami tym preplacaju liecenia a vsetko je to smutne ☹ predomnou bola babizna v lekarni ked me boli v blave a platila 100 eur za injekcie pravdepodobne ju chystaju na umele lebo mala aj utrogestan tam a kopec injekcii a vysvetlovala jej ako to pichat.chuda bola predomnou akurat aj v ambulancii a potom som ju stretla este v lekarni ☹ plnu igelitku vliekla 😠 😠 😠
@mistisa hm je to hnus..ja ked si spomeniem na vsetky lieky a injekcie ktore by som musela brat, tak je mi zle...
@zuzanka9999 no ten som brala teraz po dlhsej dobe prvy krat a idem druhy ale pred laparkou som ho brala asi 4 mesiace po sebe a nic 😠 😠 😠 😠
@franzziska ale ved nikomu nerastu peniaze na strome, ale ....... Ani ja by som teraz nemohla ist z fleku na IVF, pretože na to nemam, ale už šetrim, lebo sme dohodnuty s mm že si vsetko hradim sama
@fifitko25 radsej to neriesim, mohli sme ale usetrit, nedat si predlzenu kultivaciu, vpichovanie, embryoscope, v podstate som tam este neplatila tie peniaze, lebo ma liecili az do maja, teraz budem mat odber a ked bude co tak az potom sa plati za tie sluzby..jasne, ze na tom zarabaju, ale nelutujem ze som tam isla, mam dobru dr. a fakt sa snazi aby to vyslo 😉
@mistisa aha a moze sa ta spytat ked si brala iba clostil ci ti k tomu este nieco dali? lebo mne dal iba clostil a niektoré kocky mi pisali ze sa to ma uzivat s pregnylom, ale mne dal iba clostil. tak som trosku teraz vystresovana, nic sa mi nemoze stat ze?

@mistisa neboj sa ten merional som citala, ze je dobry, budes mat tolko folikov ze az 😀