icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
19. jún 2012

@franzziska no veru moja je to tazko ☹ je toho strasne moc ☹

gelinka75
19. jún 2012

@fifitko25 dakujem, cely ten proces nie je vobec jednoduchy, ale verime, ze nam to vyjde 🙂

azzura
19. jún 2012

@mistisa najpr musisš nejak dobojovat tento cyklus 🙂

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 ja uz by som brala aj 3jičky 🙂, volakedy som si ani 2jičky nevedela predstavit 🙂 . Moj doktor sa snazi urobit co mi vidi na ociach, iba moje telo vzdy nejak zaštrajkuje 😖

mistisa
19. jún 2012

@zuzanka9999 no mne nedaval nic k tomu ani teraz som nic nebrala ine.iba clostyl a pregnyl mi napisal s tym ze ked uvidi na sone ze po clostyle narastli foliky tak sa picha pregnyl aby sa to vajko uvolnilo 🙂 ale neberie sa zaroven s clostylom aspon som o tom nic este nepocula 🙂 🙂 nie nie neboj nic nemoze sa ti nic tat. 🙂 🙂

fifitko25
19. jún 2012

@zuzanka9999 pregnyl nemusíš mat, ten len pomáha folíkom prasknut, ale oni prasknu aj bez neho 😉 pregnyl je taká poistka 😉

azzura
19. jún 2012

@mistisa ja som si teraz pichala 1x sama pregnyl 🙂 bola to prca, musis prekonať ten zaciatok a potom to už ide ako po masle 😀

franzziska
19. jún 2012

@azzura hej hej ja si setrim..ale uplne na ine veci ktore treba

no ja by som asi nezvladla sama si pichat 😀

gelinka75
19. jún 2012

@azzura ty, ved to treba aj donosit, nestaci len otehotniet 😀

azzura
19. jún 2012

@franzziska jasne, kazdy na to co mu treba 🙂

mistisa
19. jún 2012

@azzura no to som zvedava ako chachacha 😀 😀 😀 viesco je haluz? skusala som robit este dr.max testik a ked bol mokry bola celkom pekne vidiet ciarka ako duch samozrejme co ine u mna ale ked vyschol je ovela slabsia hm.no nic kaslem na testy asi urobim az na konci tyzdna ak mrchana nedojde 🙂

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, a co nevyzeram že by som zvladla 3ku? 😀 😀 😀

franzziska
19. jún 2012

@azzura ja by som ti dopriala aj šesticu 😀 😀 😀 😝

azzura
19. jún 2012

@mistisa už netestuj, zbytočne nimi plytvaš...počkaj si

azzura
19. jún 2012

@franzziska 😀 😀 si sa zblaznila, ale to potom budes chodit pomahat 🙂

gelinka75
19. jún 2012

@azzura je to ovela narocnejsie 😀 😀 ale zjavne by si to zvladla

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 mne bude uplne staciť jedno male buclate kucerave dievcatko

franzziska
19. jún 2012

@azzura no jasne kocikovat 😵 😵 😵 aj mne sa pacila predstava- kucerave dievca,a blond po mne hahahaa 😀

mistisa
19. jún 2012

@azzura a to sa kam picha? do brucha? ci kam?

gelinka75
19. jún 2012

@azzura mne tiez, ty tiez budes mat kucerave? s mm sme si robili srandu, ze po mne bude mat oci a vlasy po nom, takze to bude krasne dievcatko 😀

azzura
19. jún 2012

@franzziska ja chcem dievcatko, aby malo modre oci a blond kučerave vlasky po mm (bol chutny ked bol malinky) a tmavsiu pokožku po mne. MM stale hovori, že ked dojde mrcha, že som si dala taku poziadavku na mimi, že jej vybavenie je naročne a tak to preto trva 😀 😀 😀

azzura
19. jún 2012

@mistisa do prdelky 🙂 😀 😀 😀

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 Ahoj, bola som u gynekologycky, a ten duphaston mám brat 2x1 , a pozerala ma aj ultrazvukom, ale nevedala mi to na 100%potvrdit, ze to je este velmi skoro, ale ukazala mi taku strastne prtavu bodecku , ze to by mohlo byt ono, a ze aj vystelku mám peknu, tak snad sa to udrži a nebude to len nejaky plany poplach,,., a ty si uz bola u doktora??co Ti povedal??hmm

mistisa
19. jún 2012

@azzura cha cha cha exotko 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 ak bude po mne tak bude mat sv.hnede rovne vlasy, ako ostata slama a zelene oci 😖 . Ja chcem aby bola po mm. A musi byt baba, lebo maminka mi odkladala moje destke vecicky, tak ich musim využiť 😀

azzura
19. jún 2012

@mistisa škoda že si ma nevidela v piatok, som si to rozlozila na pračku a dumala,potom dosiel mm a ked videl aka som nemotorna, že si neviem natiahnut tehutinu do striekacky,tak mi to spravil ale ked som si sla pichnut tak odisiel 😀 😀 😀 . Uz sa nebojim pichat, aj nabuduce 😀

franzziska
19. jún 2012

@azzura jaaaaj ista logika tam je 😀 😀 😀
a dievcenske vecicky su omnoho krajsie, to je jasne..a si ymslim ze dievcatka su aj krajsie miminka

azzura
19. jún 2012

@franzziska však, vie ako ma utešiť 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia a teraz kedy ides opat? Jaj, strasne sa tesim, neboj udrži sa 😉

azzura
19. jún 2012

baby kde ste, ja dnes nemam sefku a mam saunu v kancli 😅