Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 juj..super....takže žiadna nemocnica....len treba byť vkľude....a nestresovať sa...nech sa miminku dobre v brušku darí....a pýta sa na svet až o pár mesiačkov 🙂máš nejakú novú fotku??bruška?
@mattuliatko30 stále lepšie ležať doma ako v nemocke 😉 a ešte v týchto teplách..... novú fotku nemám,na sono sa ledva zmestilo 😀 budem mať o 3 týždne, keď pôjdem na morfo 😉 a bruško je stále rovnaké, tak ešte chvíľu počkám keď narastie a potom pridám 😉
@mattuliatko30 keď ležím na ľavom boku, tak také jemné vlnenie, alebo keď ležím na chrbte a nohy vyložím hore, tak tiež vlnenie 😀 predvčerom som si dala malú kávu, lebo ma príšerne bolela hlava a potom som ho počúvala dopplerom, no cirkus v brušku bol slušný 😀 skoro som ohluchla 😀 ale na pocit zatiaľ len to vlnenie
@mattuliatko30 ajoj mojka no testla som rano mala som posledny tak reku skusim a aha neviem ako to mam bbrat ci ako machulu alebo co? neviem s teplotkou som klesla aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a tu je testik porad neviem co ☹ nejde mi nahrat fotka nejak blbne dnes cely MK ☹
@azzura ajoj no a ja vobec mrchu necitim.mam take zvlastne tahanie akoby v podbrusku to som nikdy nemala ale na mrchu absolutne ani bolesti nic a to ja uz minimalne 1-2 dni pred mrchou mavam :-/ nejde mi pridat fotka chcem radu mam na teste nieco a neviem cio to ma byt ako machula alebo sa tvori palicka :-/
@mistisa no mojka, veru nieco sa tam rysuje... ja by som na tvojom mieste dvihla telefon a zavolala doktorke, ze chces zacat brat tie lieky, co si si kupila,ale mala si vyrazneho ducha na teste (trosku ho zvelic, ze bol jasne viditelny), ze nechces ohrozit babo, ak by tam bolo, tak nech ti vezme krv a hotovo. Inak sa tu budes trapit s machulami, duchmi a bohvie cim este a stale si nebudes ista... klesla si riadne, to ma mrzi, ale podla mna si vydup odber krvi, nech mas istotu kym zacnes uzivat tie lieky ci injekcie...
@svintekova ty si v Irsku? ja som v severnom, priprav sa na riadnu zmenu pocasia 🙄 .je to otras, aby tu stale takto hnusne prsalo a fukalo.. ale dnes cez tie tony mrakov sem tam prekukne slniecko, ale aj tak je zima ☹
@mistisa no teplotka by nemala tak klesnúť 😖 😖 a mne sa zdá tá palička strašne ďaleko....neviem...skús ešte jeden.....ovu si nerobila?
@mattuliatko30 no aj mne praveze neviem hm.no uvidime zqavolam dokine zajtra nech povie co a nech krv zoberie alebo nieco urobi 🙂
@franzziska budem volat hned zajtra dnes su tam neni uz 🙂 ale nech zoberie krv 🙂
@mistisa no som na teba zvedavá 🙂 ty si taký zázrak.....ani tak ani tak...som zvedavá, čo sa z toho vykľuje 😀 dúfam,že malé mimčo
@mistisa
@fifitko25
no baby a my sme boli vcera v iscare v martine...tak som dostala Pregnil a zajtrasi ho mam pichnut.. a v piatok pekne na predpis pomilkovat 😉
nas spermiogram dopadol dost blbo..s dg. teratozoospermia...patolog. 96% a hranicna pohybnlivost.... ☹
tak snad aspon tie 4% piatok zabojuju.. a cosi z toho bude....

@svintekova wau to ťa pekne naťahovala mrcha jedna hnusná 🙄 no teplo je teda poriadne, zažiješ asi mierny šok po návrate do Írska 😅 asi by si mala nejaký deň stráviť pred chladničkou 😀 😀 tiež neviem, kde a ako by som sa v tom našom byte uložila, je tu teplo okolo 29 stupňov, uff.... 😅 😅 a tak sa mi miestami zdá, že už konečne začínam cítiť toho môjho lenivčeka v brušku 😵