icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
20. jún 2012

@svintekova wau to ťa pekne naťahovala mrcha jedna hnusná 🙄 no teplo je teda poriadne, zažiješ asi mierny šok po návrate do Írska 😅 asi by si mala nejaký deň stráviť pred chladničkou 😀 😀 tiež neviem, kde a ako by som sa v tom našom byte uložila, je tu teplo okolo 29 stupňov, uff.... 😅 😅 a tak sa mi miestami zdá, že už konečne začínam cítiť toho môjho lenivčeka v brušku 😵

mattuliatko30
20. jún 2012

@fifitko25 juj..super....takže žiadna nemocnica....len treba byť vkľude....a nestresovať sa...nech sa miminku dobre v brušku darí....a pýta sa na svet až o pár mesiačkov 🙂máš nejakú novú fotku??bruška?

mattuliatko30
20. jún 2012

@fifitko25 jeej..už čosi pociťuješ?...a ako?? 🙂

fifitko25
20. jún 2012

@mattuliatko30 stále lepšie ležať doma ako v nemocke 😉 a ešte v týchto teplách..... novú fotku nemám,na sono sa ledva zmestilo 😀 budem mať o 3 týždne, keď pôjdem na morfo 😉 a bruško je stále rovnaké, tak ešte chvíľu počkám keď narastie a potom pridám 😉

fifitko25
20. jún 2012

@mattuliatko30 keď ležím na ľavom boku, tak také jemné vlnenie, alebo keď ležím na chrbte a nohy vyložím hore, tak tiež vlnenie 😀 predvčerom som si dala malú kávu, lebo ma príšerne bolela hlava a potom som ho počúvala dopplerom, no cirkus v brušku bol slušný 😀 skoro som ohluchla 😀 ale na pocit zatiaľ len to vlnenie

mattuliatko30
20. jún 2012

@fifitko25 jeeej..tak super..ešte že si ho môžeš takto pekne počúvať

mistisa
20. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj mojka no testla som rano mala som posledny tak reku skusim a aha neviem ako to mam bbrat ci ako machulu alebo co? neviem s teplotkou som klesla aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a tu je testik porad neviem co ☹ nejde mi nahrat fotka nejak blbne dnes cely MK ☹

azzura
20. jún 2012

@mistisa ahoj, poriadne si klesla.......u mna by to znamenalo mrchanu

mistisa
20. jún 2012

@azzura ajoj no a ja vobec mrchu necitim.mam take zvlastne tahanie akoby v podbrusku to som nikdy nemala ale na mrchu absolutne ani bolesti nic a to ja uz minimalne 1-2 dni pred mrchou mavam :-/ nejde mi pridat fotka chcem radu mam na teste nieco a neviem cio to ma byt ako machula alebo sa tvori palicka :-/

azzura
20. jún 2012

@mistisa ja som fakt zvedava co sa z toho vsetkeho u teba vykluje

mistisa
20. jún 2012
azzura
20. jún 2012

@mistisa niečo sa tam rysuje ...........................

iwi9
20. jún 2012

@mistisa no mojka, veru nieco sa tam rysuje... ja by som na tvojom mieste dvihla telefon a zavolala doktorke, ze chces zacat brat tie lieky, co si si kupila,ale mala si vyrazneho ducha na teste (trosku ho zvelic, ze bol jasne viditelny), ze nechces ohrozit babo, ak by tam bolo, tak nech ti vezme krv a hotovo. Inak sa tu budes trapit s machulami, duchmi a bohvie cim este a stale si nebudes ista... klesla si riadne, to ma mrzi, ale podla mna si vydup odber krvi, nech mas istotu kym zacnes uzivat tie lieky ci injekcie...

azzura
20. jún 2012

@mistisa pravdu ma @iwi9 chod svojmu gynekologovi v trenčine a daj si vziat krv a budes vediet na com si, lebo takto to dalej nejde. Povedz že maš brat lieky co ti dali v CAR, ale nevieš ci nahodou nie si tehu a do Ba sa ti neoplati ist., nepovedz že si bola v cera v BA a co ti povedali

iwi9
20. jún 2012

@svintekova ty si v Irsku? ja som v severnom, priprav sa na riadnu zmenu pocasia 🙄 .je to otras, aby tu stale takto hnusne prsalo a fukalo.. ale dnes cez tie tony mrakov sem tam prekukne slniecko, ale aj tak je zima ☹

mattuliatko30
20. jún 2012

@mistisa no teplotka by nemala tak klesnúť 😖 😖 a mne sa zdá tá palička strašne ďaleko....neviem...skús ešte jeden.....ovu si nerobila?

danjelca
20. jún 2012

@mistisa ja to nechápem, ved toto je uplne jasný tehu duch....treba zobrať krv a zistiť hcq.Lekárom je to asi jedno.
prosím neužívaj zatial tie lieky..ved takýto duch čo už je takto zrejmý nie je len tak..

franzziska
20. jún 2012

@mistisa to je jasny duch, chod ku svojmu na krv.

mistisa
20. jún 2012

@iwi9 veru mas pravdu mojka 🙂 zajtra jej hned zavolam dnes uz su tam neni ale zajtra rano hned volam nech mi zoberie krv.to bude najistejsie 🙂 no nic uvidime 🙂

mistisa
20. jún 2012

@azzura aha oki no zajtra jej zavolam a pojdem aspon sa nebudem nervacit bud mi pichne vyvolavacku alebo zisti ze som tehu 🙂 len nech sa to uz zas niekam pohne 🙂

mistisa
20. jún 2012

@mattuliatko30 no aj mne praveze neviem hm.no uvidime zqavolam dokine zajtra nech povie co a nech krv zoberie alebo nieco urobi 🙂

mistisa
20. jún 2012

@danjelca no ved to hm. no uvidime 🙂 zajtra jej zavolam nech mi zobere krv a ked nic nech pichne vyvolavacku nech mozme ist dalej 🙂 😉 😉

mistisa
20. jún 2012

@franzziska budem volat hned zajtra dnes su tam neni uz 🙂 ale nech zoberie krv 🙂

mattuliatko30
20. jún 2012

@mistisa no som na teba zvedavá 🙂 ty si taký zázrak.....ani tak ani tak...som zvedavá, čo sa z toho vykľuje 😀 dúfam,že malé mimčo

e.l.i
20. jún 2012

@mistisa = jej ty si urcite tehu.. vsak mas kolajnicky 😉

mistisa
20. jún 2012

@mattuliatko30 joj moja dufam aj ja no uvidime 🙂 🙂

mistisa
20. jún 2012

@e.l.i joooj miciiiik tak by som sa tesila moc moc 🙂 🙂 dufam ze to dokina potvrdi 🙂

e.l.i
20. jún 2012

@mistisa
@fifitko25
no baby a my sme boli vcera v iscare v martine...tak som dostala Pregnil a zajtrasi ho mam pichnut.. a v piatok pekne na predpis pomilkovat 😉
nas spermiogram dopadol dost blbo..s dg. teratozoospermia...patolog. 96% a hranicna pohybnlivost.... ☹
tak snad aspon tie 4% piatok zabojuju.. a cosi z toho bude....

e.l.i
20. jún 2012

@mistisa vsak len tak zo srandy by nevybehla aj ta druha....a mrska uz meska?

mistisa
20. jún 2012

@e.l.i jeeej moja tak poriadno snazilkujte 🙂 budem moc moc drzat palceky toto viiiiide urciteeee 🙂 🙂 joooooooj urcite zabojuju uvidis 🙂 🙂