Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak zienky co dodat...1DC...som sklamana ale zaroven veci sa nedeju hned na prvy krat takze sa snazime dalej 🙂 hadam sa nam cim skor zaradi,a vam drzim palceky nech sa cim skor zadari, musime mysliet pozitivne 🙂
@drobcek11 joooj mojka moc moc budem drzat palceky nech vam to vide 🙂 no ja hned zajtra volam dokine 🙂 a uvidime 🙂 som zvedava 🙂aj nedockava ti poviem veru 🙂 ale teplotka klesla to ma brzdi ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@mistisa daj micka ešte raz graf..nechce sa mi ho hľadať 😀 😀 sa tu pečem v práci..ale mám za sebou ventilátor... 😀 😀
@mistisa uvidíš.....čo ti povie doktorka...isto ťa zajtra zavolá ku sebe...skús ešte jeden testik urobiť aj poobede, hm?..veď po ovu si už dosť...už by ti mal ukázať....neskúsiš?..dúfam,že zajtra sa ti tie // čiaročky len potvrdia
@mistisa ja som mala pozitivne ovu 8 dni a nie som tehu to ze ti klesla teplota nic nemusi znamenat 🙂 tak hore hlavu na fotke ten dusik vyzeral fakt silnejsi ako predosle mozno si mala ovu neskor a chytilo sa uz len nech sa udrzi tak sa nestresuj a neboj z krvi uz hadam ukaze 🙂 a ak nie hore hlavicku vsetko je o psychike, ja som asi posledena ktora by ti mala o tom vravet nakolko som ako hlupa testovala ovu testami a tehu tiez a bez vyznamu no asi sa nemozem riadit intuiciou lebo ma proste sklamala uz nie raz takze sa snazim vypnut a na to nemysliet kaslem ja na ovu testy uz lebo si nimi len davam nadej potom mi vyjde ze som mala ovu niekolko dni alebo dva krat za cyklus. urcite pridem mrknut ako si dopadla a kazdopadne drzim palceky lebo ten tvoj test sa mi zda akysi krajsi ako predosle 😝
@mattuliatko30 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... takto je grafik .-) no uvidime som zvedava ti poviem co zo zmna bude ach jaj som to ja zahada 🙂 🙂
@drobcek11 neboj milacku coskoro tu das fotecku drobceka uvidis .-) vsetkym sa nam to podari a ak mne sa to potvrdi tak slubujem ze sem tolko tehu virusikov nakycham ze sa v nich budete vsetky kupat 🙂 🙂 urcite dam vediet zajtra jej zavolam nech ma pozrie alebo odoberie krv.dam hned vediet 🙂 🙂 dakujeeem zlatiiik 🙂
@mistisa dakujem ti mojka vcera ked som mala uz bolesti a vytok tak som vedela ze ms pride do dnes, normalne som sa rozplakala a bolo mi to luto lebo som mala vselijake pocity a tie blbe ovu az 8 dni, hroza ale tak sme sa porozpravali s drahym a dosli sme sa to ze naozaj to babo chceme teraz proste takze budeme sa snazit a dufam ze hadam sa nam zadari, tak uz sa tesim na pozitivne spravy od teba 🙂
ahojte Kočky.. priebežne Vás tu čítam.. ale fest ma trápia zuby (a tým mám strach o fazuľku... ) tak ani nepíšem.. Ale mistisa@ dúfam, že všetko dobre dopadne.. niektoré ste sa vyzdraveli a niektoré si super užívate snažilkovanie..
@drobcek11 a aj dosla? hm? dakujem zlatik 🙂 uvidis zachvilku to vide moja 🙂 ja mam tiez stale vytok hm.haluz.ja som to tiez mala asi pred dvoma tyzdnami taky plac som spustila ze mm nechapal :-/ neboj dobre bude a urcite to zvladneme 🙂 dufam aj ja ze vam tu len dobre spravy napisem 🙂 🙂 som zvedava veru ach jaj ale neviem stale mam pocit ze nic.az ked to dokina potvrdi sa budem tesit 🙂
@mistisa uvidíš zajtra....už ťa to neminie 😉 😉 😉 dúfam,že ťa hneď ráno pozrie...a budeš mať dobré správičky....
@mistisa dosla v noci ked som bola v praci takze dnes da sa povedat 2 dc no nevadi beriem to aj tak ze ekd to bude mat byt tak to bude a dufam ze to bude cim skor 😀 aspon si mozeme v klude vybrat dovolenku a nemusim sa stresovat ze by som nejako ublizila babu a tak takze hadam sa nam na dovolenke postasti 🙂 potrebujem vypnut v praci mam len samy stres a uz sa tesim na dovcu veeelmi 2 tyzdne su ako vykypenim chichi,no idem ja spat ;lebo vecer praca tak tesim sa na spravu od teba 🙂 pridem mrknut urcite, ajojkaj a drzkam este raz palceky
@tweetinka.co joj moja a coze ta tak trapia hnusoby? joj moja nech ti to rychlo ustupi 🙂 dakujem moja dufam ze to dokina len potvrdi som zvedava,nervozna,a neviem co este :-/ uvidime ako ma byt tak bude 🙂
@mistisa netusim 😒 asi to bude chlapec 😝 teda povery.. ale snad vydrzi.. lebo minuly tyzden som skriabala steny... 3 noci od bolesti ani oko nezavrela.. tym padom unava vlastne az vycerpanost... inokedy by som sa tesila. .ale za tyzden -4 kg.. no nic moc... tento tyzden dalsie zuby strajkuju 😖 moja zubarka nevie/nechce pomoct.. stale rozvrta iny zub.. co som sa konecne dostala k sukromemu lekarovi, tak dvaja ma odmietli - ze si ma na zodpovednost nezoberu. .takze vybavene... a k dalsiemu lekarovi som objednana az buduci tyzden... dovtedy neviem ako vydrzat... len citim, ze fazulke nervozitou, bolestou, unavou moc nepomozem... ☹
drziiiim silno silno palecky aj na nohach nech sa Ti podari patrit medzi tehulky 😅 (konecne.. ze?)
@tweetinka.co joj moja drzkaj sa :-/ zuby su hrozna vec ach jaj nech ti to len co najskor prejde moja 🙂 joj dakujem veru moja konecne 🙂 dam hned vediet 🙂
Ahojte, kočky, čo si myslíte, môže sa to skončiť šťastne?? Teda...či spermíky prežili od sexíku po ovu. Ešte ju nemám vyzančenú, no ak zajtra stúpnem, bola na 17DC.
@mistisa pises mi, ze to tehu test nechce zosilniet....a mas na tehu teste slabucku ciarku, lebo ja ju mam a teraz neviem na com som. Teplota mi trosku klesla, mrcha mi neprisla a mam slabu ciarku, ale dnes rano som ani tu slabu nemala. Tak uz nechapem tieto testy! My sa snszime tak akoze na ostro treti mesiac . Od vtedy testujem a znacim si teplotu. Prva dva cykly sme nemali stastie na spolocne ovu 🙂 a teraz to bolo ale neviem ako dopadlo.

@e.l.i no to je pravda hm no som 39 DC az ale minuly cyklus som mala mrchu na 40 DC ale po vyvolavacke.hm tak neviem ja som divna 🙂