Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ajoj moja ano ano a zaniesla som si krv sama tak budu vysledky este dnes 😉😉 asi tak za 2 hodinky 😉😉 idem robit tortu tak mi to rychlo ujde 😉😉
@mata_ba vieš čo si mysím,že baby ktoré majú LF kratšiu ..tak im aj duch na tehu ukáže skôr...a ktoré dlhšiu.t.ak neskôr..aj ty si mi povedala,že mávaš 15dní LF..a aj na tehu máš ducha skôr vtedy.....skôr nie...a zase myslím,že red-kika zase má kratšiu..preto mala už na 12deň takú peknú čiarku..nemyslíš,že natom niečo bude?...takže teoreticky..ja keď mám 14dni, tak až okolo 15teho by to bolo ideálne..na zistenie,nie?
@mistisa tak to bude torta pre šťastie....a môžete hneď osláviť 🙂 🙂 🙂 🙂 potom ju odfoť..nech slintáme 😀
@mattuliatko30 no dufam ze ano 😉 na jednu oslavu je urcite svagrina oslavuje narodky ale vobec by som sa nenahnevala keby bola na dve oslavy 😉😉😉😉 odfotiiim 😉 a dam foto .😉
@red_kika no to by nebolo moc dobre...neviem ci som dostatocne vycistena..ved ja som od potratu este nemala mrchanu..tato bude prva..ale asi by som odpadla,keby sa zadarilo 🙂
@mattuliatko30 noooo,veru..mas pravdu,daco na tom bude...ale su vynimky..ved aj mistisinej sestre ukazalo ciarky v tretom mesiaci 🙂 nooo,kto vie..strasne silno ti drzim paste 🙂
@mistisa jasneeeeeeeeeee..uz sa neviem dockat 🙂
podelim sa s vami o krasny moment - v stredu (ked som zistila ze som tehu) tak sme mali firemnu akciu. a jedna nasa sefka s ktorou si velmi dobre rozumiem a bavime sa aj o tehu veciach, prisla za mnou ze bude stat vedla mna na fotke, ze aby jej tehu virusy preskocili aj na mna...a ja na nu ze uz preskocili.
juj jak jej zaziarili oci 😀 musela som jej to povedat
@mistisa tak som zvedava dufam ze to bude pozitivne, daj potom hned vediet;)))))
ahojte prvosnazilky aj ja patrim medzi prvosnazilky ktorej sa rok nedari mat babatko od vcera som tu nova 🙂 🙂
@red_kika to muselo byt fakt super moja 😉😉 ta sa musela riadne s tebou tesit 😉
@penelope111
@zuzanka9999 dakujem kocenky hned sa ozvem som aj ja veru zvedava 🙂 dufam v dobre vysledky ale uz som skor zvyknuta na zle takze som tak pol na pol 😉
@zuzanka9999 ahoj zuzka no to je najhorsie ked sa nedari niekedy som zufala ze preco sa nedari ☹ ☹

@mata_ba aaah..super super... tak o tyzden budeme aj u teba vidiet // 😎