Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@monusik73 a uz ste boli na nejakych vystreniach napr. spermiogram u partnera a u teba ci prebieha ovulacia atd? mne teraz nasasili lieky kt. by mi mali spojazdnit ovulaciu mam ich teraz prvy cyklus tak uvidime. ale najhorsie je to na psychiku ze sa nedari. ja si uz i poplacem niekedy ked som sama.
@zuzanka9999 ja ti poviem je to najhorsie na psychiku to urcite aj ja som si poplakala ze preco je to tak preco sa nedari na vysetreniach som bola aj na sone aj ci mam maternicu poriadkua vsetko som zdrava teraz marci som vysadila antikoncepciu doktor hovoril ze otehotniem ale nic test vysiel negativne ☹ ☹
Ahojte baby ... ako sa mi tu máte? ja ešte pracujem 😠 ale dufam že už nie dlho 😀
@mata_ba juj som zvedavá, čo zavolá dr.mistise 🙂 dúfam,že ju len poteší..a samozrejme,že aj nás všetky 🙂
@mattuliatko30 @azzura @fifitko25 @kikaneu @red_kika @mata_ba a
@moni1007
@zuzanka9999 tak babenky uz volala hodnoty su nulove o tehotnost sa nejedna ☹ v pondelok na agolutin a cakacka na mrchu a lieky a injekcie a stimulacia a IUI dufam ze uspesne 😉😉 dnes si aspon strngnem zo svagrinou uz ked nic ine 🙂 a aspon miniem tie drahe injekcie aspon ma nebudu doma jedovat drazoby 😀😀
@vardzikova ahoj micka....ako sa máš?.ty už 28tt??veď o chvíľu aj rodiť pôjdeš 😀 ako to beží...juuuj...
@mistisa micka.... 😢 😢 😢 ufff...som taká smutná....tak som verila,že ti povie dobrú správu...to je tak nefér.... 😖 graf naťahuje..teplotka ok..a ešte aj tie blbé duchy... ☹ preto je test robiť pred ms..asi nanič...tak ale hlavu hore....na budúce ideš na IUV, tak tam bude veľmi veľká šanca..uvidíš... tak dobre oslávte so švagrinkou
@mattuliatko30 ahoj. na sedy zakal. cakam uz 4 mesiace...teraz ktovie kedy zas pojdem.. ma riadne nserkali. to zas budem musiet znova aj na interne vysetrenia 😠 inak, sa mam fajn...a ty ako? viem,ze mrchana este neprisla, tak to je dobre 🙂
@moni1007 jáj..tak dúfam,že ti to dobre dopadne..a nech ti tá operácia pomôže...
hej mrcha nikde...tak som rada..odďaľujem ako sa len dá 😉 zajtra posledná tabletka..tak uvidím...len nech príde až koncom týždňa..lebo by mi to nabúralo dovolenku.aneviem či môžem nabudúce nasadiť nie na 16dc ale až na aspoň 20dc aby mi došla potom až po dovolenke 😒
@mattuliatko30 dakujem...uz aby bolo po nej...a tebe drzim palce, aby ti to vyslo tak ako ty chces...uzite si dovcu 🙂
@monusik73 a ake dlhe cykly mavas?
@mattuliatko30 aj ja som dufala,ale nabuduce to urcite vyjde 🙂
@mistisa mojka,mrzi ma to ☹ som si bola ista,ze to vyslo...ale!!!pride mrchana,rozluc sa s nou a budes tehu..ved tolko liekov a injekcii co budes mat v sebe..to sa bubacik busi uchytit aj keby co bolo 😉
@moni1007 no mojko nevadi ja uz som asi imunna voci zlym spravam hm :-/ nevadi IUI bude iste 😉 joj a to preco moja? No to co ma byt? Joj micik mame spolu zly den tusim co?
@mattuliatko30 no mojka nevadi 😉 zvladnem posledne sklamanie lebo nabuduce uz nebude 🙂🙂 uz budu len dobre spravy 😉😉 dakujeme urcite oslavime 😀 aj si s nou za jeden dam 😉
@kikaneu presne tak micik dnes mi preleju stamprlu a bude dobreeeee 😉
@red_kika V pohodke je to mojka 😉
@fifitko25 jaaaaj mica mala mala ... ale nevyšlo mi to čo som mala v plane .. .nemala som doplatenych 270 dni tak by mi PN vyšla veľmi nizka a to si nemožem dovoliť ... 😠 ty si domka a oddychuješ?
@mattuliatko30 😀 😀 😀 noo mne to beži akosi prirychlo 😀 😀 😀 mam sa v celku dobre ... aj ked nohy opuchaju , križe ma akosi prestali bolieť tak aspon niečo 😀 a ty ako?
@vardzikova jáj ti nevychádzali peniažky, čo.... 😒 😒 no ešteže je piatok, to už dobojuješ 😉
ja som doma, ležím, teda polo-sedím, polo-ležím, aby som nezaťažovala bruško a krčok 😅
@vardzikova tak super...len to vydrž v týchto horúčavách....a potom už budeš na MD...kedy máš ísť na MD???či pôjdeš teda skôr...?ešte predtým?..ja predlžujem cyklus ako sa dá...posledný liek mám zajtra...tak uvidím...kedy ms príde...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale som rada,že nemám zase mrchu na 21dc...takže už len to odialiť..aj kôli budúcej dovolenke...lebo ak nasadím na bud.cyklus zase lieky tam mi to vyjde tam..takže čím neskôr teraz príde budem rada 🙂
@fifitko25 moja a to sa nenudíš doma?..fúú.....myslíš,že ešte pôjdeš do práce..či už nie?...

@monusik73 nie je za co 🙂 a merias si aj teplotku,sledujes ovu alebo tomu nechavas volny priebeh?