Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luszia no presne to si aj ja myslim ze v kombinacii spolu to rychlejsie zaberie 🙂 no mm je velmi zlaty ked som mu minuly mesiac povedala ze dosla mrcha chudatko to bral horsie ako ja.ja uz som bola zvyknuta na to ze pojdem od dokiny z vyvolavackou mam to tak 4 roky takze som nic ine necakala ale mm toho to tak vzalo chudak.a teraz celkom v pohode asi si tiez zvyka na zle spravy 🙂 ale zlaty je hned povedal ze nevadi ideme na to dalej a to uz vide 🙂 🙂 moc mi pomaha hlavne psychycky 🙂 🙂
@mistisa no hore som..ale zajtra rátam ,že klesnem...tbl. som dobrala v sobotu..tak čakám tak do cca 4 dní mrchu...neviem ako si poradí telo s tým...tak som zvedavá na zajtrajšiu teplotu
@luszia nie moja..nepodarilo...test v piatok negat...v sobotu som dobrala len lieky..takže tým je teplotka asi ešte hore...uvidím kedy ms dorazí..dúfam,že tak až vo štvrtok..by som brala..skôr nie...
@mattuliatko30 no moja moc sa budem modlit nech neklesa 🙂 🙂 to ze nebol pozitivny neznamena ze to nemohlo vist 🙂 mrcha tu neni stale takze nic nie je stratene 🙂 myslis ze to tie lieky tak ovplyvnili tu teplotku? to si ake brala?
@mistisa hej..myslím,že to ovplyvní..a isto predlži..kedže ms príde až po dobratí....takže čakám tak o deň dva..uvidím ráno teplotu..dúfam,že ešte na mrchu nebude..potrebujem ju dostať až niekedy vo štvrtok..kvôli dovolenke, ale už ma pobolieva brucho 😖
@mistisa Tak to je skvele, ze mas taku oporu, vzdy sa to lepsie taha , ked ste dvaja na vsetky starosti ale urcite pride veeeeeeela radosti 🙂 🙂 No tiez som vela krat mala vyvolavacku, je to trosku nespravodlive, ze niektore zeny to maju prestne na hodinu a ine cakaju a cakaju a stale nechodi, a musia ist pre agolutin ☹ a preco Ti doktorka nedala duphaston, ked si bola vtedy pozrie, ci si mala ovulku?hm ved to je dobre aj na uhniezdovanie, a ked sa nezadari, tak mrcha pride za par dni,, hm ??
@mattuliatko30 no ved uvidis micka 🙂 najlepsie by bolo keby neprisla vobec ale ak ma prist nech pride tak ako si zelas 🙂 🙂 ja uvidim no co bude 🙂 🙂
@mistisa jasne..ak má prísť nech príde..ale tak už nech podľa mňa nie?? 😀 nechcem ju mať na dovolenke 🙂
myslím,že zajtra teplota už rozhodne...a v stredu je tu...ak nie už zajtra
@luszia zrejme krcok, ale našťastie vnútorná branka je Pevna a drží 🙂 kríže ma boleli na začiatku, aj bruško ako na ms... My sme sexík obmedzili a teraz uz nemôžeme vôbec... Zo začiatku som mala divny pocit z toho, lebo vnútri je mimco 😅 no a teraz nemôžeme kvôli krcku.... Ale to sa opýtaj radšej lekára 🙂 vo väčšine prípadov Však nebyvaju s tým problémy 😉
@mattuliatko30 tak som na pozorovani zas 😅 spinenie sa stratilo, snáď uz bude dobre 😉
@fifitko25 a čo ti povedali,z čoho to zase začalo?....bola si už na sone?...ako sa má babatko? videla si ho?
@mattuliatko30 Myslis, ze je to kvoli tym liekom?hm ved aj ja som brala lieky duphaston a teplotka sa drzala, tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/3d7849 na 9DPO som vysadila duphaston, nieco ako Lutenyl, a potom hned klesla a potom sa pomalicky drzala hore, ale tak kazda sme ina, a nebudes robit test?
@luszia jasne , každá sme iná 🙂)) ja to už vydržím...počkám na mrchu a ide sa ďalej....ty si mala zaujímavý grafík..až dva poklesy..by som povedala,že ten druhý značí mrchu 😉 kedy si to testovala prvý raz tehu?...aj si mala dáke príznaky??
@fifitko25 No tak to je dobre, ze branku mas silnu, cize Ta nebudu sit ,len v nutnom pripade , ze ,?no snad k tomu nepride, drzim palce,
No aj ja som priatelovi dlho odolavala, ze sa bojim, ale potom som nevydzala a tak jemnucko sme sa milovali, a par hodin na to ma zacali bolit krize, len neviem, ci to mam k tomu pripisovať, ale pytala som sa doktora, a povedal, mi, ze tehotenstvo nie je choroba, a ked mam ja chut, ze nevidi problem, ale ze nemame experimentovat, a ze povedal, ze mam byt v tomto sebecka a nemam brat ohlad na chlapa, ale tak ked ja mam chut aj teraz 🙂 🙂
@mattuliatko30 nevedeli presne, asi krcok, ale vnútorná branka je cela a zatvorená... Babo sa hmyrilo na sone 🙂 doktor sa cudoval, že ho ešte necítim, ale je v poriadku, pohlavie ešte nevieme 🙂
@mattuliatko30 No tiez som si myslela, ze z toho nic nebude, a priznaky, klasicke PMS, nic ine a testovala som prvy krat na 17DPO,, cize tvoja teplotka je pekna , mozno budes prekvapena , co z toho bude,. drzim palce 🙂
@luszia moc sa nato nespolieham..lebo nikdy som nebrala žiadne lieky..takže netuším čo s nimi moje telo robí..tak uvidím po tomto cykle..ďalší tiež nasadzujem...takže porovnám potom... 🙂 tebe vyšiel aj ovu pozitívny?
@mattuliatko30 no ved uvidis mojka 🙂 🙂 som zvedava na teplotku rano hned tu nakuknem hned daj grafik okik? idem do duchen moja celu noc som nespala mm som skoro volala sanitku mal problemy z dychanim a trpli mu usta ☹ tak som kazdu hodinu nanho nakukala ci dycha ☹ dala som mu magnezium a to mu pomohlo nastastie tak som unavena ako pes tak idem lahnut tak papiky zajtra piseme bru nocku 🙂
@henryka ved toto ze mas uplnu pravdu zivot je nefer a je to ako naschval :((((kolko sa vy uz snazite?
@mattuliatko30 Ano vysiel mi aj OVU pozitivny, ale ja som chodila na folikumetriu , takze doktor vedel,kedy mam dozrete vajko a potom mi pychol pregnyl a 24hodin na to som mala pozitivny OVU test, ale aj taky pocit som mala , a aj teplota k tomu zodpovedala, bolo to na 17DC,, ,, no ved uvidis, podla teplotu, ci mrcha pride,kazdopadne sa Ti aspon predlzil cyklus, a cez dovolenku sa Vam mozno zadariiiiii 🙂
@luszia hej hej mam nasadeni clostil dneska som 9 Dc tak som zvedava ako sa to cele vyvinie:/ uvidime no 🙂 ale je to uzasne ze si tehu a kolko ste sa snazili? ja mam v plane ostat na PN cele tehu nakolko mam strasne stresujucu robotu a vela aj soferujem a to nebude dobre.
@mistisa tak dobrú..ráno sem hodím..z práce graf....som sama zvedavá..ale cítim mršinu..len nech ju aspoň až v stredu dostanem.zajtra ešte nieeeeee 🙂 pa
@luszia no ak budem mať ovu zase skoro..tak to ani na dovolenke nebudeme 😀 😀 rátam ,že ovu príde zase cca 5-6 tak dúfam, že čosi bude.,.lebo drahý ide potom na 3dni na topfest 😉 takže nič nebudea už bude možno po ovu...uvidím ako to bude teraz po tabletkách..ako nastúpi pani ovu..či sa trošku posunie s teplotkami

@mattuliatko30 no mica ty sa ako krasne drzis hore coze ty chces aku mrchu? kedy mas mat? a kedy si to tie tabletky dobrala? micaaa ved to je nadherna teplotka 🙂