icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jún 2012

@mistisa mica ist na IVF nie je take jednoduche, trva to par mesiacov, takže tak 🙂

mistisa
25. jún 2012

@azzura presne tak aj ja 🙂 a mozno sa zrovna zadari 🙂 🙂 no uvidime 🙂 🙂 a kedy ides na krv?

mistisa
25. jún 2012

@mattuliatko30 nooooo uvidime mojka 🙂 nejde mi otvorit tvoj grafik asi si dala zle odkaz skus este raz 🙂 🙂 no ved kolky si den po ovulke? este nemuselo ukazat ci? tak tak presne tak nech uz dojde aby sme mohli ist na to 🙂 ale dnes mam tak strasne mrchovske bolesti ze asi coskoro tak uvidime 🙂 🙂

mistisa
25. jún 2012

@fifitko25 ajoj mojka 🙂 teba som tu vobec na poslednych strankach nevidela kde si moja? a ako sa citis? ja som dnes vyfasla vyvolavack tak nech uz mrchana dojde 🙂

fifitko25
25. jún 2012

@mistisa cez víkend bolo pekne, tak som vegetila s mm na záhrade a dnes ma vzali do nemocnice, lebo som trochu špinila ☹ ☹ vyzerá to byt Ok, ale pozoruju ma kvôli krcku, tak tu asi budem zo 3 dni... Takze cakas červenú, a potom tie drahé lieky, že?

mistisa
25. jún 2012

@fifitko25 joj moja boze ty si viac v nemocke ako doma hm.takze je to oki vsetko? uz nespinis? no veru tak dojde mrcha budem brat od 3DC do 5DC clostyl 3x1 tbl a od 6 DC tie injekcie 🙂 a 11 DC kontrola v CAR 🙂 🙂

luszia
25. jún 2012

Ahojte 🙂 tak dnes som bola u doktora, a som v 5tt približne, a dnes uz bolo aj nieco vidiet taku malu ciernu fazulku a v tom malinka biela bodecka , tak sa neskutocneeeee tesim, a o dva tyždne idem na kontrolu, dufam, ze uz bude srdiecko pekne biť 🙂 a som PN ,takže budem mať klud ja a aj moja fazulka 🙂 🙂 🙂 a vy ako, čo nové?? niejake nové tehulky?? 🙂

henryka
25. jún 2012

@red_kika neberem to tragicky.... Len to vzdavam to iz som myslela na tu ochrannu dobu v ktorej sa nam nepodarilo s babatkom a materska mohla byt krajsia jak len minimalna. Preto som vravela, ze po tomto to uz nejdem riesit.

zuzanka9999
25. jún 2012

@mistisa noooo tak budem drzat palce nech pride cim skor mrsana jedna🙂 ja som dneska 9 dc, tak cakam na ovulku s clostilom, som zvedava🙂

zuzanka9999
25. jún 2012

@henryka ja som v podobnej situacii ako ty mne ta o hranna lehota konci na konci oktobra :((( a uz je skoro rok co sa nam nedari otehotniet a tiez som neni z toho vobec nadsena:(((

zuzanka9999
25. jún 2012

@luszia jeeeeej tak ti gratulujeeeem nech pekne rastie fazulka;) a ostanes PN az do materskej?

mistisa
25. jún 2012

@zuzanka9999 veru tak 🙂 jeeej micik to je super 🙂 no som zvedava na teba veru dfam ze to vide tento cyklus hm? budem drzat palceky 🙂 🙂

mistisa
25. jún 2012

@luszia ahoooj jeeeej to je super 🙂 gratulujeeeeeem 🙂 ja dnes vyvolavacka tak snad ale do tyzdna dorazi mrsina a idem na clostyl a injekcie a snad budu foliky pekne a hned IUI 🙂 tak uvidime 🙂

henryka
25. jún 2012

@iwi9 bola som uz u dokiho, povedal mi ze mam prist len po roku snazenia sa a ak sa po roku nepodari, tak len potom s tym zacne nieco riesit. Ta ochranna doba to som myslela na matersku ktoru som mohla mat peknu ak by sa mi do konca juna podarilo otehotniet, ale bohuzial sa to nestalo. Nevadi, niekto v to mal stastie, ja nie, len pevne verim, ze niekedy aj to babo bude....a ty si bola u dokiho?

henryka
25. jún 2012

@zuzanka9999 tak drzim palceky, nech sa vam to podari do konca oktobra. Ja som to nestihla, mne to konci tento mesiac ☹( vies ani vo sne by som si nemyslela, ze splodit jedno dietatko je take tazke ☹( asi mi nebolo sudene mat aj babo aj peknu matersku. Zivot je svina. Dobrym ludom ublizuje a tym zlym sa vo vsetkom dari. Tak drzim palceky, este mas par mesiacov pred sebou, tak nestracaj nadej a uvidis ze bude to tam. Daj potom vediet🙂

luszia
25. jún 2012

@zuzanka9999 ďakujeeeeeeeem, no zatial len do 12TT , a potom podla toho ako sa budem citit, lebo pri mojej terajsej prace by to bolo veeeeelmi rizikove, a potom ked sa bude vsetko dobre vyvijat,tak moj zamestavatel mi musi dat taku poziciu, kde to budem zvladat, 🙂 ale zatial budem doma oddychovat, sice to bude tazke co sa tyka penazi, ale nestoji to zato aby sa nieco stalo, to by som si potom vycitala,.,. a ty ako, ty mas tusim teraz nasadeni clostil, nie?nám sa to na prvy krat s clostilom+pregnyl+duphaston (klop, klop) podarilo 🙂

luszia
25. jún 2012

@mistisa Ahoj, dakujeeeeeeeem, som velmi stastna a prajem to vsetkym kockam, co potom tuzia, uz to musim len dotiahnut do konca 🙂 takze teraz cakas na mrchu, ? no držím palce, aby Vám to vyslo, a pijes aj Alchemilku? a to som sa chcela spytat, ty tiez beries calibrum baby plan, ze ?ja som ho kupila naposledy za 4,82 a dnes som chcela kupit, a ze 9,70 ako nechapem aky skok ☹ ☹ a tetula mi povedala, ze maju nove balenie, ze preto je to take drahe,,, ☹

luszia
25. jún 2012

@fifitko25 Ahoj, co to citam, si v nemocnici?a ako sa mate??drzim palce aby ste boli v poriadku !

mistisa
25. jún 2012

@luszia veru cakam teraz hnusobu uz nech je tu nech mozme pokracovat 🙂 🙂 🙂 to co tak preboha vyskocilo? no ja som ju kupovala tiez naposledy za tych 5 eur cca teraz sa chystam ju kupit ale bola som v lekarni a dostala som k liekom kyselinu listovu tabletky tak neviem asi nebudem radsej brat aj aj tak asi budem chvilku len tu kyselinu listovu brat . ci? radsej nie? no a alchemilku pijem ano 🙂 🙂 no moja moc budem drzat palceky nech je vsetko oki cele tehulstvo 🙂 🙂

luszia
25. jún 2012

@mistisa Takze aj ty si kupovala za 5eur, no pekne, dobre zarabaju, ale tak kupim si to este tento mesiac, a potom si kupim calibrum mami,,, a tu kyselinu TI predpisal doktor?no tak ber len to , ale zas v tom calibrume je aj vitamin E, C a zelezo, tak neviem,.
Takze popijas aj cajik v tomto teple,no drzim silno prsty aby si nam za mesiac napisala spravy s pozitivnym vysledkom a krasnou fotkou s // ciarkami 🙂

mistisa
25. jún 2012

@luszia no to som mala lieky kadejake napisane a mali akciu ze nad urcitu hranicu uctu alebo teda nad 15 Euri kyselina zadarmo 🙂 tak som to vyhrala 🙂 🙂 no ved uvidim ale ked ju mam doma mysim ze s tym nic nepokazim ked teraz budem dva mesiace brat len kyselinu a potom nabehnem opat na calibrum 🙂 ved su to vitaminy iba nie? no uvidime 🙂 dakujem micik dufam uz aj ja veru ze to tak bude.snad tie drahe injekcie zaberu 🙂 🙂 🙂 a IUI bude uspesne 🙂

luszia
25. jún 2012

@mistisa No tak to si mala 2v1 supeeeeer, take akcie su paradne, no myslim, ze tym urcite nic nepokazis, ved aj lekari to predpisuju, teda pocula som o tom, takze Ti to moze len a len pomoct, 🙂
Určite Ti pomožu, ved mne ten clostil len jedno vajko ozivil, a malo len 19mm a to bolo na 16DC, a vidis zadarilo sa, takze tie super injekcii co Ti dali musia prepudil tvoje vajka, ved uz dlho spali , cize nic ine z toho nevychadza len to, ze to musi vyjst,.,.,. inak ja som aj v case ovulky chodila korculovat,mozno aj to pomohlo, mala som rozhybane telo,, kto vie co v mojom pripade pomohlo, lebo som skusala vsetko co by mohlo pomoct 😉

mistisa
25. jún 2012

@luszia no spolieham na to 🙂 a dufam v to 🙂 veru moze byt si bola rozhybana kludne to mohlo pomoct 🙂 no mne max. do 10 mm narastli po clostyle a to som tam bola 15 DC takze uvidime teraz mam ist na 11 DC na kontrolu tak sa uz teraz modlim aby boli velikeeeee 😀 ale zase nie az moc velikeee 😀 ale idealne na IUI a oplodnenie 🙂

fifitko25
25. jún 2012

@luszia ahoj, trosku som špinila, tak ma pozoruju, ale inak sa cítim celkom fajn 😉

luszia
25. jún 2012

@mistisa A ake su idealne?mne vtedy povedal, ze aby mi pychol pregnyl musim mat nad 18mm a to sme splnili a den po injekcii som mala krasne pozitivny ovu test, a aj podla teploty mi to vychadzalo 🙂 Treba tym doktorom verit, ved s tym pracuju dennodenne, a vo vela pripadoch pomozu, a Ty budes jedna z nich 🙂

luszia
25. jún 2012

@fifitko25 To kvoli tomu krcku si krvacala, ci nepovedali Ti dovod, ale tak je dobre , ze si pod kontrolou doktorov, a par dni si polezis a pojdes domov 🙂 chcem sa Ta opytat, bolievali Ta na zaciatku krize? ja som mala v sobotu dost silnu bolest krizov, ale potom to preslo, len neviem ci to nebolo z toho, ze sme mali s priatelom take jemne milovanie, hm?? vy ste to s mm obmedzili, ked si zistila, ze si tehu?ale ked nechces nemusis odpoved,.,.,.

mistisa
25. jún 2012

@luszia nooo asi take by mali byt no len ja som mala iba do 10 mm tak preto sa nic nekonalo ☹ tak dufam ze teraz budu krrasneee minimalne 18 mm po injekciach 🙂 🙂 lebo toto je posledny cyklus co skusame ak to nevide vypinam koncim a zacinam na zimu 🙂 musim nabrat sil 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 bodaj by si mala pravdu moja budem a modlit aby to tak bolo 🙂

mattuliatko30
25. jún 2012

@fifitko25 juj moja..takže zase v nemocnici?..dúfam,že je to ok...a čoskoro budeš domka..teraz budeš už asi stále na rizikovom,že?

luszia
25. jún 2012

@mistisa JA si myslim, že tie injekcie pomozu , ved inak by Ti skusili dat este raz Clostil, len to chcu urychlit, a v tejto kombinacii sa to podari,,, no verim Ti, ze potrebujes nabrat nove sily,je to velmi narocne na psychyku, ale tak treba verit , ze to vyjde, a co manzel ako je on na tom, ako to vsetko vnima?