icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa rada by som...ale veď vieš,že ja neverím....skúsila som a vtedy bolo bielo..takže to už neriešim...ale nevadí.... 🙂 ešte mrchu nemáš?

mistisa
26. jún 2012

@azzura nooo to by vychadzalo miciiiik tento cyklus ze by sme spolu mali ja pocitam tak do tyzdna od vcera maximalne tak uvidime 🙂 ale najlepsie by bolo keby ty nedostanes mojka 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 no ved uvidis kolky si den ? po ovulke? este nie ale strasne ma boli polka zadku po tej ionjekcii ci mi to zle pichla alebo co nechapem ☹ hm no uvidime pocitam do tydna ze pride 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mon777 nooooo dufam aj ja je peknyyy 🙂 🙂 moja drzim palceky 🙂

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa tušim 20ty ak bola na ten 9dc

mon777
26. jún 2012

@mistisa No tak je to môj prvý hadík v živote, ktorý je dlhší ako dva dni, tak ak aj zajtra budem mať rovnakú teplotu, tak si fakt asi začnem namýšľať. Lebo je to pre mňa ozaj záhada, že sa mi to takto drží. Inokedy som skákala ako koza a teraz nie 🙂 No čudnééééééééééé je to pre mňa 😀

mistisa
26. jún 2012

@mon777 noooo super tak to budem moooc drzat palceky 🙂 a kedy testnes asi tak? hm?hadik je super a neni ani nizko teplotka takze to vyzera nadejne 🙂 to je super 🙂 ja tak skacem teraz aha 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😀 😀

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 no kazdopadne uvidis micka 🙂 🙂 aj je dobre ze to beries takto 🙂 super 🙂 a ako v robotke?

mon777
26. jún 2012

@mistisa Ou! To máš poriadne skoky teda 😀 No tak dnes by mi mali prísť testy od lauritky, takže najprv asi vyskúšam ovu a ak budú tmavnúť, tak tehu 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa tak ja by som bola najradsej kebyže sa to uz konecne podari, ale ked ten hore nejak furt skusa moju trpezlivost, tak sa musim prisposobit okamziku a ist dalej a dalej a dalej

mistisa
26. jún 2012

@mon777 nooo ved uvidis micka ale mne co baby pisali ze sa mam vykaslat na ovu ze to nema vyznam nech ich ani nerobim tak som prestala ja som napriklad 45DC uz a ovu testik mam stale peknu ciarku nie pozitivnu ale mam.hm. a kolky den si? po ovulke? joj moc ti budem drzat palceky micka nech je to ten vitazny grafik 🙂 🙂 no ja som ako ta koza 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
26. jún 2012

@azzura ved ano to ti verim asi preto aj ze ja som na tom podobne :-/ tak nic no ked to teraz nevide nabuduce uz musi 🙂 🙂 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa raz urcite, len bohvie kedy, ale ja si vyckam 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa 8DPO. A tak ovu testík by mal tmavnúť aj pri tehu. Takže ak ti netmavne, nečudujem sa, že ti povedali, aby si sa na ne vykašľala 😀 No dúfam, že sa dozviem, čo sa chcem 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa ozaj, a ty kedy pojdes do prace??

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa v robotke super...taký veget je tu....tak som rada, už nech je obed..dala som si dáke morčacie mäsko a čínsky zelen.šalát..som zvedavá , čo tam dajú 😀

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa moja ty máš stále pozit. ovu testíky??? máš aj fotky?..nechápem 😕

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 tak super....dúfam,že budú pekne tmavé..a vyjde ,že si tehu....ozaj ty máš už dve detičky???

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa cica...a nemala si ty ovu neskôr?...a teraz máš IP?...veď mi to nejde raz do hlavy 🙂 nemôžeš mať aj z krvi ešte hodnoty malé?...teda keď ti ju brali....hm?

mon777
26. jún 2012

@mattuliatko30 jasnééé 😀 Jedno deculo je 3v1 a druhé border kólia 😀 😀 😀 😀 😀 To som si sem dala, keď ma naštvali admini, čo ma stále stopli, že som si povedala, len si pozastavujte, ja si sem dám kuťuše...ako na truc 😀 😀 😀

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 nechápem..prečo ťa stopli?....

mon777
26. jún 2012

@mattuliatko30 lebo som podľa nich nemala právo spoznať snažilky a ich chlpaté štvornohé detičky 😀

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 kašli na to....stopujú tu aj iné veci...pritom sú úplne normálne...tak niečo musia robiť nie? 😀

mon777
26. jún 2012

@mattuliatko30 no veď jasne 😀 Preto som si tam dala moje malé chlpane 😀 Ako na truc 😀

mistisa
26. jún 2012

@mon777 nooo budem ti moc drzat palceky 🙂 daj vediet potom oki? som zvedava aky budes mat dnes ovu testik napis 🙂 ci dnes si este nebudes robit? 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa asi budem. Nechcela som, ale som nedočkavá a zvedavá 😀 Jednej babe tuna pekne tmavol od 6 po 9DPO a potom mala krásny tehu, tak hádam aj ja tak dopadnem 🙂

mistisa
26. jún 2012

@azzura no neviem dokina mi povedala ze nemoze mi prebrat PN ani ked ma budu stimulovat jedine na odporucanie z CAR lenze ja mam tak narocnu robotu ze ani na IUI nemusim ist lebo isto sa to neuchyti ☹ chcela by som este byt tak ze ked sa nastimulujem a povedia ze je to oki a ideme na IUI tak ale dva tyzdne po IUI a ked nic tak potom do roboty.ale gynekologicka mi to tak neurobi pritom vie aku mam robotu ☹ tak neviem musim sa porozpravat z obvodnou lekarkou 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 ja neveim myslis? no nic nevadi ja som nastavena na mrchu a a uvidime najlepsie bude ked nepride 🙂 to by bolo ine prekvapko co? ze som tak nastavena ze aj hodnoty nulove a vyvolavacka a budem cakat mrsinu a nepride to keby neprisla by bolo uplne very goood 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mon777 tak potom supni fotecku okik? budem cakat 🙂 a este nemas testiky? mne od lauritky dosli vzdy max o 10:00 🙂 🙂 ale ono zalezi kedy chodi postarka asi ze?

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 nop pozhitivny neni ale je tam ciarocka mam foto idem s hafanom a dam ti ju tu?