icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mon777
26. jún 2012

@mistisa hej, hej 😀 Čakám na poštárku 😀 Ale o chvíľku pôjdem asi omrknú ťschránku 🙂 AJsne, dám fotečku.

azzura
26. jún 2012

@mistisa tak to mas tazke 😖

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa daj daj moja..nech vidím....no uvidíš..vyvolávačka neuškodí ak si tehu..takže uvidíš.. 😉

mistisa
26. jún 2012

@mon777 okiii cakam 🙂 🙂

mistisa
26. jún 2012

@azzura no veru ano hm neviem co robit ale ak mam ist do roboty tak nejdem ani na IUI zbytocne vyhodenych 50 eur ked viem ze aj tak sa to neuchyti ked budem v robote ☹

azzura
26. jún 2012

@mistisa a ist do prace a potom odo dna IUI by si sla znovu na PN?, či blby napad???

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 to je vcerajsi pred tym som si nerobila ziadne 🙂 len z hauze ze ci je to ozaj tak ze ovu test ma ciarku aj druhu pred mrchou 🙂

mistisa
26. jún 2012

@azzura no dalo by sa to len pred tym sme to tak tiez urobili som bola asi 2 tyzdne v robote a ked ma zacali stimulovat ma dala doina hned na PN a teraz sa bojim ze ked by som to tak urobila znova tak ma prepustia uz ☹ neviem co urobim uvidim 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa fuu, neporadim. Sranda ten tvoj ovu test

mistisa
26. jún 2012

@azzura ze? na 45 DC 😀 😀 😀 😀

azzura
26. jún 2012

@mistisa no, dobra si a ja ze moj organozmus je divny, ale na teba nemam

mistisa
26. jún 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no moja na mna ma malokto asi 😀 😀 😀 😀

azzura
26. jún 2012

@mistisa ale aj ja som divna, my sme obaja ok, ale telo tak nereaguje a vzdy mi daco vyvedie ked mam ist na IUI a atd 😠

mata_ba
26. jún 2012

@mattuliatko30 ahojky,no rano to vyzeralo zle,ale tym,ze stale lezkam,je to ok 🙂 moja,ked ten grafik vyzera tak super...neviem,ci mrcha dojde 😉

@kikaneu ahoj moja.uz je to lepsie,tym ze stale lezkam 🙂 a moja,ty si teda pekne klesla...zeby sa tiez mrcha zastavila skor??

@mistisa ahojky,no asi ta ozaj zle trafila ☹ ale tak snad mrska rychlo dojde...a veru,mrchovske bolesti si ja uzivam kazdy mesiac...prvy den je kriticky...a vcera som sa tesila,ze nic a vidis...ale vecer som uz zacala citit,ze to nebude len tak...

mistisa
26. jún 2012

@azzura no to som aj ja zvedava co mi vyvedie ked pojdeme my hm. asi nieco podobne ako tebe najskor nic nic a potom to nestihneme uvidis ☹ 😠 😠 😠 😠

mistisa
26. jún 2012

@mata_ba no ja to mam tak isto straaasne silne mam a straaasne bolesti hm ☹ je to hnusoba jedna hm. a po mrske idete hned snazilkovat?

azzura
26. jún 2012

@mistisa ja nechapem preco to je vsetko tak komplikovane. Neboj, na teba stimulacia dobre posobi, musis veriť a depkovat budes az ked to nevyjde 😉

mistisa
26. jún 2012

@azzura nechapem ani ja ach jaj :-/ ale my to dokazeme sme silne 🙂 tak tak veru 🙂 si predstav ze som zo srandy skusila teraz ovu test aky bude a je tusim silnejsi troska ako vcera ja som fakt divna chachachacha 😀 😀 😀 no nic cakam na mrchu 🙂 nic neriesim 🙂 no to mas pravdu depka bude az ked to nevide 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@mistisa no ja som praveze prekvapena,ze nie je az tak silna....cakala som,ze sa bude liat..a musim si zaklopat,zatial pohodicka...a ano,doki povedal,ze pride mrska a hned mozem otehu 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@azzura ahojky..pocuj,a nie je sanca,ze to vyslo?ja som si bola 100% ista,ze mrcha ide..rovnake bolesti,rovnaka naladovost...akurat sa pridala bolest krizov...inak vsetko to iste...a islo o tehu..velmi ti drzim palceky....

mistisa
26. jún 2012

@mata_ba no tak fajn to je dobre ze neni silna radsej nech je len pekne jemnucko 🙂 jej tak super inak sesternica mi hovorila tiez ze dokina jej hovorila ze je najlepsie ked takto zena potrati tak do pol roka je najviac plodna lebo telo je vlastne pripravene na tu tehotnost aj hormony ma vsetky co treba aj vsetko.ze odporucaju do pol roka sa najviac snazilkovat vtedy je najvacsie pravdepodobnost ze otehu lebo sa nemusia vytvarat ziadne latky ani hormony nakolko su tam este 🙂 tak budem drzat palceky moc moc moja 🙂 😉 😉

azzura
26. jún 2012

@mata_ba myslim že nie, mam to co vzdy akurat pri 1.IUI som mala aj vracanie + kríže a predsa som nebola tehu 😒 hormony si so mnou zahrali na skryvacku 😠

mon777
26. jún 2012

@mistisa kukaj...na 8DPO je kus silná 😀 😀
Tá neupravená fotka - tak ju odfotil foťák ... ale tá upravená je upravená tak, aby bolo aj na fotke čiarku vidieť tak silno, ako silno je vidieť tú skutočnú na teste 😀

mistisa
26. jún 2012

@mon777 noooo je tam moja 🙂 no len nech silnie a potom tehu nech ukaze krasne dve // a to bude supeeeer 🙂 ja som z haluze skusila aj vcera a dnes ze aka bude a zda sa mi silnejsia ako vcera 🙂 🙂 ale cakam mrchu uvidime 🙂 som moc dni cyklu ale nejde mi do hlavy ze su tam ciarky hm 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa daj fotku na porovnanie 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@mistisa dakujem 🙂 uvidime,co nas caka..bola by som stastna,keby nam to vyslo...no neviem,neviem...

@azzura to poznam..ved ja som 2-3 mesiace po ovulke grckala a mala vsetky priznaky...a vidis...mala som to aj pocas tehu...no teraz uz viem,ze to bolo trosku ine...

mata_ba
26. jún 2012

@mistisa
@mon777 babulky veeeeeeeelmi vam drzim palceky...no niekomu sa ciarky ukazuju cely cyklus...ale verim,ze vase uz budu len silniet..a misti,ked nie tarz..nabuduce urcite 😉

mistisa
26. jún 2012

@mon777 aha kuk prva je normalna a spodna upravena 🙂 haluz no 🙂 ale mam aj v albume aj minule sa mi to takto stalo tiez som mala silne pred mrchou ☹

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 tak máš pekný ovu testík.....skús pozajtra aj tehu..a dnes ešte ovu pre porovnanie 😉