Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa daj daj moja..nech vidím....no uvidíš..vyvolávačka neuškodí ak si tehu..takže uvidíš.. 😉
@mattuliatko30 to je vcerajsi pred tym som si nerobila ziadne 🙂 len z hauze ze ci je to ozaj tak ze ovu test ma ciarku aj druhu pred mrchou 🙂
@mattuliatko30 ahojky,no rano to vyzeralo zle,ale tym,ze stale lezkam,je to ok 🙂 moja,ked ten grafik vyzera tak super...neviem,ci mrcha dojde 😉
@kikaneu ahoj moja.uz je to lepsie,tym ze stale lezkam 🙂 a moja,ty si teda pekne klesla...zeby sa tiez mrcha zastavila skor??
@mistisa ahojky,no asi ta ozaj zle trafila ☹ ale tak snad mrska rychlo dojde...a veru,mrchovske bolesti si ja uzivam kazdy mesiac...prvy den je kriticky...a vcera som sa tesila,ze nic a vidis...ale vecer som uz zacala citit,ze to nebude len tak...
@azzura nechapem ani ja ach jaj :-/ ale my to dokazeme sme silne 🙂 tak tak veru 🙂 si predstav ze som zo srandy skusila teraz ovu test aky bude a je tusim silnejsi troska ako vcera ja som fakt divna chachachacha 😀 😀 😀 no nic cakam na mrchu 🙂 nic neriesim 🙂 no to mas pravdu depka bude az ked to nevide 🙂
@mata_ba no tak fajn to je dobre ze neni silna radsej nech je len pekne jemnucko 🙂 jej tak super inak sesternica mi hovorila tiez ze dokina jej hovorila ze je najlepsie ked takto zena potrati tak do pol roka je najviac plodna lebo telo je vlastne pripravene na tu tehotnost aj hormony ma vsetky co treba aj vsetko.ze odporucaju do pol roka sa najviac snazilkovat vtedy je najvacsie pravdepodobnost ze otehu lebo sa nemusia vytvarat ziadne latky ani hormony nakolko su tam este 🙂 tak budem drzat palceky moc moc moja 🙂 😉 😉
@mon777 noooo je tam moja 🙂 no len nech silnie a potom tehu nech ukaze krasne dve // a to bude supeeeer 🙂 ja som z haluze skusila aj vcera a dnes ze aka bude a zda sa mi silnejsia ako vcera 🙂 🙂 ale cakam mrchu uvidime 🙂 som moc dni cyklu ale nejde mi do hlavy ze su tam ciarky hm 🙂
@mon777 tak máš pekný ovu testík.....skús pozajtra aj tehu..a dnes ešte ovu pre porovnanie 😉

@mistisa hej, hej 😀 Čakám na poštárku 😀 Ale o chvíľku pôjdem asi omrknú ťschránku 🙂 AJsne, dám fotečku.