icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
26. jún 2012

@mon777 no ja myslim ze je silnejsi hm? a predstav si ze aj moj bo som tiez urobila jeden o 14:00 tej 🙂 drzim s tebou chichi 🙂 aspon na ovu si uzivam dve // ked na tehu nemam nic chachacha 😀 no sm ja na zajtrajsi zvedava moja 🙂

melisaaa
26. jún 2012

@mon777 ok, zajtra 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa nohej...aspoň tam sú // 😀 no veď uvidím, že čo bude 🙂

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 je silnejší moja...ale peknučký takže je to super....len tak ďalej..a si tehu 🙂

mattuliatko30
26. jún 2012

@mistisa a kde je foto cica???hm?

mon777
26. jún 2012

@mattuliatko30 Hádam hej 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa Presne!! Aj my chceme vidieť 😀

mattuliatko30
26. jún 2012

@mon777 žiadne hádam..istooooo 😉 takže zajtra skúšaš už tehu?..ale musí byť mamatest

mon777
26. jún 2012

@mattuliatko30 nie, čo si?? zajtra somlen 9DPO 🙂 počkám aspoň do 13. Zatiaľ len ovu budem robiť 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mon777
@mattuliatko30
@melisaaa baby jedny otravne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak tu mate 🙂

mon777
26. jún 2012

@mistisa ty ho máš výraznejšie silný ako ja. Moje sú takmer rovnaké 🙂

melisaaa
26. jún 2012

@mistisa no konečne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
26. jún 2012

@mon777 no je to haluz 🙂 ale neviem cakam mrchu 🙂 🙂 🙂 no je troska vacsi rozdiel 🙂 ale aj ty mas rozdiel to je hlavne 🙂 urob tehu hm? ci pockas este ale 4 dni do toho zhruba 12 DPO?

mon777
26. jún 2012

@mistisa hej, hej...ešte počkám. aj keď je fakt, že som len tak z haluze strčila do pohárika aj tehu, no je biely ako stena, tak tehu neriešim ešte🙂 má čas 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mon777 hej? dnes? ani po vyschnuti neni ani dusik?

mistisa
26. jún 2012

@melisaaa cooo micik 🙂 si rada ze? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mon777
26. jún 2012

@mistisa nie. ale tak somlen 8dpo, takže tak 😀 ale už to neriešim. pre dnešok kašlem už an to 🙂 aj tak idem o pol hodinu do roboty 😀

mistisa
26. jún 2012

@mon777 no ved ano uvidis na ten 12 DPO aj 10 by si mohla uz urobit ci? nie?

mon777
26. jún 2012

@mistisa uvidím. Ak budem mať pozitívny ovu, že bude fakt silný, tak asi až potom skúsim tehu.

mistisa
26. jún 2012

@mon777 okiii som zvedava moja 🙂 🙂

penelope111
26. jún 2012

@mistisa Moja druhá sestra mala 5 tehotenských testov pozitívnych a Dr. ju pozerala a zobrala krv a povedala, že tehotná nieje. Dala je vyvolávačku a keď aj tak nedostala ms tak išla zase k Dr. a tá ju poslal do nemocnice na infúzie že jej niečo tlačí na maternicu tak ju v nemocnici liečili infúziami ani neviem na čo a ani tam nezistili, že je tehotná až keď bola v 3 mesiaci tak sa začala Dr. smiať, že už je v 3 mesiaci. Od prvého dňa od oplodnenia zvracala a aj testy jej ukazovali že je tehu. No SR zdravotníctvo 😀 A to čo jej tlačilo na maternicu má už 2 roky 😀

mistisa
26. jún 2012

@penelope111 ach jaj to je fakt sila ☹ a zver sa lekarom do ruk.moja byvala kolegyna bola u dokiny a povedala jej ze ma cystu a nic enriesila.tak sa nastvala kamoska a isla inemu dokimu a tomu povedala ze jej dokina povedala ze ma cystu ale ze to vobec neriesi ani nic tak ze odisla od nej.a on ze dobre lahnite si a potom jej povedal ze no ta vasa cysta ma 3 mesiace a ma krasnu dcerku.no haluz.si zober ze by jej ju isli operovat no sila 😠 😠 😠 😠 😠 a ty ako moja ? 🙂

luszia
26. jún 2012

@zuzanka9999 Ahoj, takze Ta teraz caka aj folikumetria, ci ako si dohodnuta s doktorom? no my sme sa snazili rok bez lekara, a potom od januara som to konzultovala s doktorom, ale s clostilom sa nam to podarilo hned na prvy krat, co som velmi rada 🙂 🙂 a dás si aj pregnyl pichnut, ci?

luszia
26. jún 2012

@mattuliatko30 Ahoj, a neskusala si pit Alchemilku, ta by Ti mozno posunula ovulku, hm? tak to mas velmi skoro ovulku, a kolko dni mas menzes?2-3dni??

luszia
26. jún 2012

@iwi9 Dakujeeeeeeeeeeem 🙂 a ty co mas nove?

luszia
26. jún 2012

@mattuliatko30 Ahoj, no stale mas pekny graf, stale si si ista, ze to je liekmy ??a mas aj niejake priznaky na MS?mozno by ten test stal za to, keby ho skusis 🙂 🙂

penelope111
26. jún 2012

@mistisa To je hrúza stými Dr. Aj mojej krstnej povedali, že je to nádor a ten nádor má už 30 rokov 🙂 Ale ja tak na prd 🙂 Ms som mala mať v utorok v sobotu som spravila testík ukázalo mi ducha, ale takého že ho normálne aj mm videl potom som sa hrala zo synovcom mala som ho na rukách a tak a okolo obeda sa mi pustil ms aj s poriadnymi bolesťami 😠

su_san
26. jún 2012

@luszia ahoj tehuľka, gratulujem, tiež som PN, neviem dokedy...verím, že budeš mať kľudné a pohodové tehu 🙂

mistisa
26. jún 2012

@penelope111 joooj micik to co? mas foto? ci? joooj ze by to bolo tym ze si dvihla maleho na ruky? ach jaj to je
smola ☹ ja mam zas vidis ake ovu testy no sranda ti poviem 🙂

su_san
26. jún 2012

kočky moje všetky...ahojteeeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dlho som tu nebola a tal vôbec nemám prehľad, ale gratulujem novým tehuľkám a ostatným držím prstíky...ja stále doma som, väčšinu dňa mi je blbo, sem.tam sa mi polepší, na kontrolu idem 3.7., tak verím, že budeme ok...moje tehu je od začiatku náročné, ale ja pre moje malinké vydržím všetko na svete...držte sa mi kočky moje a nech to všetkým vyjde čím skôr a máte krásne pohodové tehu...cmukkkkkkkkk všetkýmmmmmmmmmm 🙂 🙂 🙂