icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
26. jún 2012

@mistisa mrzí ma, že to nevyšlo, vyzeralo to tak super...videla som aj ovu testy, podľa mňa ich už nerob mojka a šetri ich na ďalšiu ovu 😉

luszia
26. jún 2012

@mon777 Držím Ti palce aby si si našla pozitivny tehu testík 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@su_san ahojky...len sa pekne drzkaj... 🙂 urcite to bude cim dalej,tym lepsie 🙂
ja som vcera dostala prvu mrchu od potratu,takze sa tesim 🙂 nemusim sa trapit,co bude na dovci... 🙂

penelope111
26. jún 2012

@mistisa Je to možné, že je to tým, že som ho mala na rukách veď mám 14 kg 😒 Ma to ani nenapadlo a zas na druhej strane možno to bolo celé zlé a ešte dobre, že sa to stalo tak skoro ako neskôr no neviem 😒 Juj foto som nerobila a taká som bola naštvaná, že som ten test hned vyhodila ked som prišla domov 🙂 Som si trošku obed osolila slzami 🙂 Tak nevadí ideme ďalej a musím si dávať viac pozor čo robím 🙂

luszia
26. jún 2012

@su_san Jeeeeeeee ahoj, ako sa Ti darí???musím sa Ti potichúčku pochváliť, ze aj ja som si na 34DC našla pozitívny tehu test, a včera som bola u doktora a som približne v 5tt, a uz som aj fazulku videla 🙂 🙂 ale rychlo píš ako sa Tebe darí 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@luszia gratulujem a silno ti drzim palceky 🙂

penelope111
26. jún 2012

@mistisa Ináč s tebou je to tiež zvláštne stými testami 🙂 Mne radili, že mám skúsiť plodiť cez ms vraj už dosť to babám vyšlo možno preto tie ovu testy ti tak vychádzajú, že ti príde ms tak treba skúsiť pracovať 😀

luszia
26. jún 2012

@su_san Som si neskoro prečíla čo si pisala pre všetky kočky, tak Teba to malinké teda riadne trápi, ale ženy su silne a vydrzia vsetko,, tak silno držím palce aby sa Ti cim skor ulavilo 🙂

mistisa
26. jún 2012

@su_san ajoj mojka 🙂 no veru nevyslo nevadi aspon miniem tie drahe injekcie 🙂 a dalsi cyklus bude super 🙂 nie nie nebudem uz viem ze opred mrchou su taketo tak uz nebudem 🙂 a ty micik sa mi mas ako? co nove? uz je ti lepsie? 🙂 😉 😉 😉 😉

luszia
26. jún 2012

@mata_ba Jeeeeeeee dakujeeeeem, aj ja Tebe držím palce aby sa Vám čím skor zadarilo 🙂 🙂

mistisa
26. jún 2012

@penelope111 nooo ja som to uz tiez pocula ze vela zien otehotnelo cez ms tak skuste tak moja vraj ten druhy max treti den je najlepsi 🙂 no som asi zahadna chichichi 😀 😀 😀 😀 😀 no mojka presne tak pekne na seba davaj pozorcek okik?

mistisa
26. jún 2012

@luszia ajoj mojka co to citam? ja som tu poriadno nebola 🙂 tak doki potvrdil jeeeej to je ale super gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 a si PN?

mata_ba
26. jún 2012

@luszia dakujeeeem...snad sa zadari..len dufam,ze tentokrat uz nepotratim...

mata_ba
26. jún 2012

@mistisa
@penelope111 babulky,moja mamina zostala so mnou tehu na konci mrsky...skuste 😉 hadam aj ja skusim teraz 🙂

penelope111
26. jún 2012

@mistisa Ja už som to teraz prešvihla cez ms 🙂 No veru musím si dávať pozor a ak sa to niekedy podarí tak budem len v posteli ležať aby sa nič nestalo 🙂 Tebe držím palce nech ti to už konečne vyjde 🙂

luszia
26. jún 2012

@mistisa Ahoj, ano potrvdil mi to včera, som asi v 5tt a videla som aj fazulku,a ano som PN, pri mojej praci by to bolo velmi rizikove, a 9,7 idem na kontrolu, to by uz malo byt vidiet srdiecko ,tak uz aby to bolo, velmi sa tesim, dufam, ze vsetko pojde ako po masle 🙂 🙂

su_san
26. jún 2012

@mata_ba som rada, že mrša prišla teraz a nie na dovči, tak si to môžeš pekne užiť a aj s mužíkom a môžete nechať snaženiu voľný priebeh...teším sa s tebou a peknú dovču prajem

penelope111
26. jún 2012

@mata_ba Tak to by som ešte možno stihla tento mesiac 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mata_ba jeej moja skuste 🙂 🙂 no mne sa vidi ze moja mamina somnou tiez otehotnela okolo mrchy teda urcite ale neviem ci den pred mrsinou alebo den po mrsine ale viem na sto percent ze to bolo takto okolo 🙂 sranda kto by to bol povedal ze? a ty mojka co? mrchana uz konci? kolky si DC? aj ja uz ju chcem nech sa mozem stimulovat 🙂

su_san
26. jún 2012

@luszia teším sa kočka s tebou, nech ste hlavne zdraví, nič nie je dôležitejšie...tak už si v 5tt????? paráda, letí ti to...ja som dnes 9+2tt...

luszia
26. jún 2012

@mata_ba Neboj, určite sa zadarí, a bude to mat dobry koniec, netreba mysliet na nic zle, a hned ako budes tehulko, co bude coskoro, sa daj na PN, aby si mohla v klude oddychovat, a miminko moze pekne rast 🙂 držim silno palce a po dovolenke ked prides nam hlasis krasne //ciarky 😀

mistisa
26. jún 2012

@luszia jeeej micik ale to je ako super 🙂 len sa setri a pekne oddyhcuj aspon prvy trimester okik? 🙂 teda ved cele tehulstvo ale prvy najviac 🙂 🙂 jej super aka som rada s tebou 🙂

mata_ba
26. jún 2012

@su_san nechavam urcite volny priebeh 🙂 a dakujeeem 🙂

@penelope111 nooo,ved za skusku nic nedas 😉

@mistisa zlatkoo,este len 2 DC som...a urcite este take 3-4 dni mrcha bude...

luszia
26. jún 2012

@su_san No letii, ved uz len 8mesiacov a je to tu ,moc sa tesiiim, a ty uz mas aj od doktora prestny termin?ci to si si tu na nete vypocila, ze 9TT+2dni?? ja som si na nete vyratala datum 24.2.2013 ale podla Ovulky co som mala by to malo byt zaciatkom marca, tak kto vie , ale je to vlastne jedno, hlavne nech sme zdraveeeee,my maminky a nase mininkaa 🙂

su_san
26. jún 2012

@mistisa treba veriť, že to vyjde...ja na teba myslím a držím palce veľmi...a moni je kde?????

mata_ba
26. jún 2012

@luszia jaj,kiezby si mala pravdu...ale nejak o tom pochybujem...tolke mi to zelate az z toho nic nebude 😒 ale uvidime,co nam je sudene...a pn je nepotrebujem...ja mam sedaciu pracu bez stresu 🙂

su_san
26. jún 2012

@luszia na jeden papier mi napísal, že 29.januára...som ON a bol to taký papier do práce ohľadom vyrovnávacej dávky...na kontrolu idem 3.7, teda o týždeň a ak budeme ok, tak mi dá tehu knižku...mám samozrejme určité obavy, sem-tam bolesti, ale väčšinou mi je zle, ale verím, že sa to pomaly zlepší...a ty zatiaľ v poho, že???????

luszia
26. jún 2012

@mistisa Budem budem, ved dnes som si tak poriadne poobede schrupla, co u mna nie je zvykom 🙂 no aj ja sa velmi tesim a verim, ze vsetko dobre dopadne, a Tebe drzim palce aby si tento krasny pocit mohla pocitit aj ty s manzelom 🙂

su_san
26. jún 2012

@mata_ba všetko bude ok a načerpáte nové sily na dovolenke...ozaj, doki ti dovolil snažilkovať po prvej mrške???a nebola si ani na žiadnom dodatočnom čistení???

luszia
26. jún 2012

@mata_ba Ale tak ked sa nezadari hned po prvom menzese , tak ides do druheho kola, ved tvoje telo urcite vie ci je priprave 🙂 a beries aj niejake vitaminy?