Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa Je to možné, že je to tým, že som ho mala na rukách veď mám 14 kg 😒 Ma to ani nenapadlo a zas na druhej strane možno to bolo celé zlé a ešte dobre, že sa to stalo tak skoro ako neskôr no neviem 😒 Juj foto som nerobila a taká som bola naštvaná, že som ten test hned vyhodila ked som prišla domov 🙂 Som si trošku obed osolila slzami 🙂 Tak nevadí ideme ďalej a musím si dávať viac pozor čo robím 🙂
@mistisa Ináč s tebou je to tiež zvláštne stými testami 🙂 Mne radili, že mám skúsiť plodiť cez ms vraj už dosť to babám vyšlo možno preto tie ovu testy ti tak vychádzajú, že ti príde ms tak treba skúsiť pracovať 😀
@penelope111 nooo ja som to uz tiez pocula ze vela zien otehotnelo cez ms tak skuste tak moja vraj ten druhy max treti den je najlepsi 🙂 no som asi zahadna chichichi 😀 😀 😀 😀 😀 no mojka presne tak pekne na seba davaj pozorcek okik?
@mistisa
@penelope111 babulky,moja mamina zostala so mnou tehu na konci mrsky...skuste 😉 hadam aj ja skusim teraz 🙂
@mistisa Ja už som to teraz prešvihla cez ms 🙂 No veru musím si dávať pozor a ak sa to niekedy podarí tak budem len v posteli ležať aby sa nič nestalo 🙂 Tebe držím palce nech ti to už konečne vyjde 🙂
@mata_ba jeej moja skuste 🙂 🙂 no mne sa vidi ze moja mamina somnou tiez otehotnela okolo mrchy teda urcite ale neviem ci den pred mrsinou alebo den po mrsine ale viem na sto percent ze to bolo takto okolo 🙂 sranda kto by to bol povedal ze? a ty mojka co? mrchana uz konci? kolky si DC? aj ja uz ju chcem nech sa mozem stimulovat 🙂
@su_san nechavam urcite volny priebeh 🙂 a dakujeeem 🙂
@penelope111 nooo,ved za skusku nic nedas 😉
@mistisa zlatkoo,este len 2 DC som...a urcite este take 3-4 dni mrcha bude...
@su_san No letii, ved uz len 8mesiacov a je to tu ,moc sa tesiiim, a ty uz mas aj od doktora prestny termin?ci to si si tu na nete vypocila, ze 9TT+2dni?? ja som si na nete vyratala datum 24.2.2013 ale podla Ovulky co som mala by to malo byt zaciatkom marca, tak kto vie , ale je to vlastne jedno, hlavne nech sme zdraveeeee,my maminky a nase mininkaa 🙂
@luszia na jeden papier mi napísal, že 29.januára...som ON a bol to taký papier do práce ohľadom vyrovnávacej dávky...na kontrolu idem 3.7, teda o týždeň a ak budeme ok, tak mi dá tehu knižku...mám samozrejme určité obavy, sem-tam bolesti, ale väčšinou mi je zle, ale verím, že sa to pomaly zlepší...a ty zatiaľ v poho, že???????

@mistisa mrzí ma, že to nevyšlo, vyzeralo to tak super...videla som aj ovu testy, podľa mňa ich už nerob mojka a šetri ich na ďalšiu ovu 😉