Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luszia mne dal PN, som ležala aj týždeň v nemocke kvôli špineniu, mám rizikové tehu...a som potrebovala papiere do práce, lebo hneď pýtali, lebo nemôžem robiť nočné a tak...takže v práci to vie pár ľudí, ostatní možno tušia, ale nikomu to nevešiam zatiaľ na nos, hlavne pre všetky tie problémy čo mám...ale ja som bojovník a malinké isto tiež...prajem si hlavne zdravie pre nás oboch/obe...a mne bolo vidno srdiečko v 5+1tt...som tam šla kvôli špineniu a bolo vidno
@su_san no ja som bola u neho tyzden po potrate a vtedy som este mala v maternici nejake zrazeninky...ale to sa zvykne mrskou docistit..co sa aj cisti,lebo ide este vselico von...ale prevazne ide cerstva krv,takze starej tam uz asi nie je 🙂 po mrske mam ist na kontrolu..a dovolil mi otehu hned po tejto mrske 🙂
@luszia ved jasne...a beriem len zelezo teraz,lebo pri potrate som stratila vela krvicky,tak nakazali zeliezko brat..inak nic...ale asi zacnem s kys.listovou..ale to az od 17.7. 🙂
@fifitko25 zuzi ahoj!!!!!!!! som ti šla práve napísať, bo som čítala, že si v nemocke...ja som bola týždeň a bol to des...doma je doma, len som ako mrtvola, ani uvariť dakedy nevládzem...tak ale snáď sa to zlepší, som 9+2tt a na kontrolu idem 3.7, teda na budúci utorok...verím, že malinké bude ok...myslím na vás...ako sa cítiš??????
@luszia nemám žiadne príznaky..ale dočítala som sa,že až do týždňa môže ms prísť..takže ešte je čas...
no ms mávam krátku tak max 4dni...aj to prvé dva hrozné a p otom už máličko...takže je to také divné s tými mojimi cyklami..ale aspoň LF mávam 14dní..takže celkom ok..nie? a ty ešte meriaš?
@su_san ďakujem, uz je lepšie, Včera som mala podozrivý vytok, ale uz zmizol, dostala som magneziovu infuzku a lieky na vkladanie... Pootvoril sa mi krcok maternice, tak musím viac ležať teraz... Tak ale čo neurobime pre miminko 😉 ale dá sa to vydržať 😉 my ideme na veľké sono asi 10.7., hádam uz aj budeme vedieť, čo čakáme .-)
@luszia a ešte som ti chcela napísať, že keksíkovať isto môžete tak jemne opatrne, žiadne vylomeniny 😀 ...mne doki zakázal...povedal, že môžem zakrvácať, takže neviem či budeme vôbec keksíkovať počas tehu...to všetko kvôli hematómu čo som mala...ale chýba nám to moc, my sme totiž boli ako králiky, keksíkovali sme pomaly denne a teraz...naposledy sme keksíkovali asi 2 dni pred zistením tehu a to bolo už dávno 😅 😅 😅
@su_san ahoj..tak už si domka z nemocky?..tak super....už ti bude dobre domka...bábenko si videla?
@su_san dakujem 🙂 uprimne,som na seba hrda...cakanie je strasne,cakanie na krvacanie este horsie..samotny potrat je neuveritelne bolestivy a o to viac,ked vies,co sa deje..popotratova depresia bola velmi zla..rozmyslala som nad vselicim 😔 no spoved a moj mm mi velmi pomohli..niekedy mi to pride luto..no uz som ok..uz som dokonca dokazala hladkat kamaratkine brusko...takze verim,ze bude uz len dobre 🙂 a ty sa neboj...vsetko bude ok...
@mattuliatko30
@su_san tušenie je na chlapčeka 😉 nám sa zdalo vyšetrenie z krvi drahé 😅 uz počkáme na sono, hlavne nech je zdravucke, tiež som zvedavá, ale vydržím 😀
@su_san No ani ja som v praci este nic neoznamila, este je to velmi skoro, pockam este , ked budem mat tehu knizku tak pojdem za mojim veducim a skusam sa nejak dohodnut, lebo chcem ist aj na chatu, a to by sa nedalo cez PN, ze by som si vycerpala dovolenku , a potom po 12TT by som pravdepodobne nastupila do prace ale nie na tu poziciu co mam, len ako pomocnicka v kancelarii na 8cky , tiez kvoli nocnej prace.
Mne hned ako som zistila , ze som tehu, tak som si nasadila duphaston, to je na lepsie udrzanie plodu a kvoli spineniu, a mam aj vitaminy, tak snad sa nic neskomplikuje,. Dufam, ze to vsetky tehulky dobojuje do pekneho konca 🙂
@su_san No tak to si ma potesila, lebo na tuto temu je vela nazorov, a pytala som sa to hned aj doktora, a povedal mi, ze tehotenstvo nie je problem, ze nevidi v tom problem, ked mame chut mame sa milovat, ale opatrne, teda ak nebudem mat krvacie, ale aj to povedal, ze mam byt vtomto sebecka, ze nemam brat ohlad iba na partnerove potreby , ze musim aj ja chciet, a ja mam chute, cize nevidim probleeeeem 🙂
@mattuliatko30 No mne po duphastone vzdy prestne prisla MS a to na 4den od vynechania, fungovalo to ako antika u mna,, a tiez ked som tie lieky mala som mala ovela slabie krvacanie a aj bolesti, tiez le 3-4dni som mala, ale zas mi to blokovalo ovulaciu ☹ ☹ ja este stale meriam , ale nie prestne na tu hodinu ako som zvykla plus minus 30minut, ale ja som to vzdy tak merala, proste hned ako som sa prvy krat v noci zobudila, ze potrebujem ist na WC, a vzdy som predtym zmerala, medzi 3:30 - 4:00 sa zobudim ,,,,a tak som aj do prace vstavala,,,,.
@luszia a aký máš grafík?..ja neviem či lutenyl a duphaston je to isté...tam sa to berie tušim nejako inak...

@su_san No mne nedal este ziadne potvrdenie , ze som tehu, ani knizku, ze az ked bude aj srdiecko bit, len PNku mi hned napisal , aby som v klude oddychovala, no minuly tyzden ked som chodila este do prace a vstavala som skoro, tak som mala hrozne stvrdnuty zaludok, inak nic take, a v sobotu sme mali take jemne milovanie s priatelom a potom ma boleli dost krize, ale neviem ci to je tym milovanim, lebo ich aj teraz sem tam citim, a prsia su velmi citlive, inak v pohode, a strastne chute do jedla mam 🙂 a sem tam citim vajecniky, alebo podbrusko ako pre menzesom,ale to je vraj normalne, tak nestresujem, verim ze vsetko dobre dopadne 🙂