icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba no povodne som mala v plane vysmazane sampiony kupila som krasne v kauflande za dobru cenu len mm ma ukecal ze davno nejedol farebne cestoviny so sampionmi tak som mu urobila to. ale v najbizsiej dobe si urobim vysmazane 🙂 🙂 mam taku fritezu ze vysmazam tak ze dam jednu taku malu odmerku oleja a krasne to vysmazi tak si urobkam mnamik 🙂 a ty si co varila dobre? 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa ja hribiky neluuubim 😅 no moja,ja zatial moc nevarim..kedze sme cele dni v robote,ma to na starost svokricka..ale tesim sa,lebo sa chystaju na par dni prec,tak budem sefkou kuchyne ja 🙂 mna varenie celkom bavi...

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba joj ja sa idem zblaznit za hribmi 🙂 ja ked ostanem tehu to bude pre mna trest ked nebudem moct hriby 😠 😠 ale som ochotna sa obetovat len nech som tehu 🙂 🙂 uz popijame koktailik dobry som urobila dojdi este mam v ladnicke skoro liter 🙂

mon777
28. jún 2012

@mistisa Skúsila som tehu. Nedalo mi to...ja proste nemôžem mať ani prachy ani testy, inak to miniem raz-dva 😀 😀 Ale nič...je biely ako stena...aj keď sa mi občas zdá, že sa mi tam niečo neviditeľné halucinuje, no nemá cenu to fotiť, keďže to je len môj výplod fantázie 😀 😀 😀

zuzanka9999
28. jún 2012

@mistisa ty kokso ti teda poviem ze v podbrusku mam riadne tlaky hlavne na pravej strane to vyrazne citim, Lady mikroskop mi ukazal papradie, ze je ovu ale ovu test mi vysiel s dvoma ciarkami ale nie je az tak silna - co si o tom mam mysliet?????? bo doktor povedal ze merat teplotu sa mi teraz neoplati ked beriem clostil.

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa hm,keby si bola na skok,dojdem 😖

@mon777 hod fotoo..aj ja som si myslela,ze len moj vyplod a nakoniec mali fatamorganu so mnou viacere 🙂 a aj to bolo mimi 🙂 ( ☹ )

mata_ba
28. jún 2012

@zuzanka9999 a co ma clostil s teplotkou?ved ten je na rast folikov..keby pregnyl nepoviem,ale aj clostil??

mon777
28. jún 2012

@mata_ba tá fatamorgána ale nie je fotoaparátom viditeľná 😀 😀 Mala som to nafotené, ale fotky som vymazala 😀 Aby drahý nezistil, že som šibnutý testový maniak 😀 😀 😀

mon777
28. jún 2012

@mata_ba Ale zajtra ide oslavovať, tak budem doma sama, tak sa budem hrať na profi foto, kým ho na fotečke nevykúzlim 😀 😀

mata_ba
28. jún 2012

@mon777 poznam 😀 a neskusala si ju trosku upravit?

mata_ba
28. jún 2012

@mon777 aha 😀 ale skusit si mohla...my mame na testy uz vycvicene oci,ze @mistisa 😀

mon777
28. jún 2012

@mata_ba skúšala a tam sa mi fatamorgánoval 😀 😀 Ale zajtra to sem dám. Za chvíľu dojde mm domov a nechcem, aby si myslel, že som debil do testov 😀 😀 😀 Ešte ho tam náhodou uvidí 😀 😀

mistisa
28. jún 2012

@mon777 no mojka ale tak stale nie je nic stratene si malo po ovulke 🙂 skus este ale tri dni pockat a potom urob okik? a ovu mas aky dnes? dnes si tusim 9 DPO ak si dobre pamatam ci nie? mam chaoz ved lietacky mam ako slak tri dni uz ☹

mistisa
28. jún 2012

@zuzanka9999 no daj foto hm? no ja si tiez myslim ze clostyl nema vplyv na teplotku ved ja som ho brala a tiez mi to neovplyvnilo aspon nemam ten pocit 🙂 hm no zaujmave snazilkute moja snazilkujte 🙂

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba
@mon777 presne tak moja my vidime aj neviditelne chichihci 😀 😀 😀 😀 daj foto ja to pozrem skusim to teda pozret alebo to ty kuk a daj no a co vies kolko som ja dala fotiek co som si myslela ze tam cosi je a baby niektore napisali ze nic nevidia? hajahajhajaj 😀 😀 takze pohoda lesna 🙂

mon777
28. jún 2012

@mistisa 10 😎 dnes som ovu nerobila 😀

mistisa
28. jún 2012

@mon777 chachcaha no veru 🙂 tak urob nemas? este mas cas do osmej 🙂 sice to nebude taku dobu ako kazdy den ale bude 🙂 ci? nechces?

mata_ba
28. jún 2012

@mon777 tak sa vyhovoris,ze to je stary test 😀

zuzanka9999
28. jún 2012

@mata_ba
@mistisa ja neviem on povedal ze nemam merat ale nepovedal dovod. ja meram ale nechapem tomu ze graf mam na prd, ten mikroskop my ukazal uz papradie nie sice na celu obrazovku ale len na kusku ale aj mmho vidi. a ovu test slaby. dost si tim podbrusku. ja zvyknem ale ovulaciu mavat az okolo 22-24 DC, moze m clostil ovplyvnit to, ze ovulacia dojde skor????diki ja som z toho uz uplny magor 😒

mon777
28. jún 2012

tak teda tu máte originál a dvojnásobne zvýšaný kontrast a tam sa mi halucinuje dokonca aj na fotke 😀 😀 😀 😀

mistisa
28. jún 2012

@zuzanka9999 jasne mne ho dali a povedali ked som bola na kontrole ze ked niesu foliky na 15 DC tak nic dokoca moja dokina povedala ze clostyl mi mal dosiahnut narast folikov na 15 DC bez ohladu na to ze som mala 40 DC . tak mi to povedala bo ja som bola v tom ze ked som mala 40 DC tak automaticky ovula bude neskor ale vraj nie no lenze u mna clostyl nezabrala telo sa zariadilo podla seba.daj grafik micik 🙂

zuzanka9999
28. jún 2012

@mistisa jaaaaaaaj no to je zvlastne grafik mam fakt o nicom. ale citim ze sa nieco deje bo akoze normal ked som mala ovu to nebolo tak citit, teraz je to taky tlak na pravom vajku ako keby. http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db

mistisa
28. jún 2012

@zuzanka9999 noooo to som zvedava co sa vyvinie a testik nemas odfoteny? ovu? no ked citis tlaky myslim ze sa ovula blizi. hm.daj foto 🙂 a uz ti dam pokoj uz nemusis nic davat chichichi 😀 😀 😀

mistisa
28. jún 2012

@mon777 no moja na tej upravenej to jednoznacne vidiiiiiim ale netesit netesit netesit 🙂 kedy urobis druhy? asi tak za dva dni? v sobotu? 😉 😉 😉 😉

mata_ba
28. jún 2012

@mon777 na upravenej jasnacka..a na vrchnej,ked si nahnem monitor,pekne vidiet 🙂 ale presne tak..este sa netes...az ked zosilnie 😉

@zuzanka9999 no clostil je na foliky a teda na skorsiu ovulku..kedze pomaha narast vajickam..

zuzanka9999
28. jún 2012

@mata_ba dakujeeeeeem moja za rady, no uvidime som zvedava ci to zabralo.

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba
@mon777 ano aj ja som nahla vidim aj na vrchnej 🙂 jej moja drzim palceky moc 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@zuzanka9999 nie je za co 🙂 drzim paste 😉

babulky,na dnes vam opustam..zajtra som spat 😉 pekny zvysok dnika

zuzanka9999
28. jún 2012

@mata_ba aj tebeeeeee🙂))))) a vdaka🙂

zuzanka9999
28. jún 2012

@mistisa moja spravim este jeden okolo osmej bo henten som robila a netrebalo mi ani cikat. A potom ti dam fotrcku