Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ty kokso ti teda poviem ze v podbrusku mam riadne tlaky hlavne na pravej strane to vyrazne citim, Lady mikroskop mi ukazal papradie, ze je ovu ale ovu test mi vysiel s dvoma ciarkami ale nie je az tak silna - co si o tom mam mysliet?????? bo doktor povedal ze merat teplotu sa mi teraz neoplati ked beriem clostil.
@zuzanka9999 a co ma clostil s teplotkou?ved ten je na rast folikov..keby pregnyl nepoviem,ale aj clostil??
@zuzanka9999 no daj foto hm? no ja si tiez myslim ze clostyl nema vplyv na teplotku ved ja som ho brala a tiez mi to neovplyvnilo aspon nemam ten pocit 🙂 hm no zaujmave snazilkute moja snazilkujte 🙂
@mata_ba
@mistisa ja neviem on povedal ze nemam merat ale nepovedal dovod. ja meram ale nechapem tomu ze graf mam na prd, ten mikroskop my ukazal uz papradie nie sice na celu obrazovku ale len na kusku ale aj mmho vidi. a ovu test slaby. dost si tim podbrusku. ja zvyknem ale ovulaciu mavat az okolo 22-24 DC, moze m clostil ovplyvnit to, ze ovulacia dojde skor????diki ja som z toho uz uplny magor 😒
@zuzanka9999 jasne mne ho dali a povedali ked som bola na kontrole ze ked niesu foliky na 15 DC tak nic dokoca moja dokina povedala ze clostyl mi mal dosiahnut narast folikov na 15 DC bez ohladu na to ze som mala 40 DC . tak mi to povedala bo ja som bola v tom ze ked som mala 40 DC tak automaticky ovula bude neskor ale vraj nie no lenze u mna clostyl nezabrala telo sa zariadilo podla seba.daj grafik micik 🙂
@mistisa jaaaaaaaj no to je zvlastne grafik mam fakt o nicom. ale citim ze sa nieco deje bo akoze normal ked som mala ovu to nebolo tak citit, teraz je to taky tlak na pravom vajku ako keby. http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db
@zuzanka9999 noooo to som zvedava co sa vyvinie a testik nemas odfoteny? ovu? no ked citis tlaky myslim ze sa ovula blizi. hm.daj foto 🙂 a uz ti dam pokoj uz nemusis nic davat chichichi 😀 😀 😀
@mon777 na upravenej jasnacka..a na vrchnej,ked si nahnem monitor,pekne vidiet 🙂 ale presne tak..este sa netes...az ked zosilnie 😉
@zuzanka9999 no clostil je na foliky a teda na skorsiu ovulku..kedze pomaha narast vajickam..
@zuzanka9999 nie je za co 🙂 drzim paste 😉
babulky,na dnes vam opustam..zajtra som spat 😉 pekny zvysok dnika
@mistisa moja spravim este jeden okolo osmej bo henten som robila a netrebalo mi ani cikat. A potom ti dam fotrcku

@mata_ba no povodne som mala v plane vysmazane sampiony kupila som krasne v kauflande za dobru cenu len mm ma ukecal ze davno nejedol farebne cestoviny so sampionmi tak som mu urobila to. ale v najbizsiej dobe si urobim vysmazane 🙂 🙂 mam taku fritezu ze vysmazam tak ze dam jednu taku malu odmerku oleja a krasne to vysmazi tak si urobkam mnamik 🙂 a ty si co varila dobre? 🙂