icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
28. jún 2012

@lusinda1989 tak tam bolo zase vlhko,lebo more atd..vies 🙂

@azzura 🙂

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba dnes robím kurací perkelt a cestovinu.....mäsko sa už dusí....ale dnes sa mi teda brutálne nechce, radšej by som si ľahla a spala.....a aj to urobím, len čo dovarím.....
@azzura tak sa rozhodni (ono to väčšinou vyjde vtedy, keď sa na to nesústredíš....tak ako ja....rozposielala som žiadosti do škôl, bola na pohovore, vytešovala sa z novej práce a bum, do týždňa bol test pozitívny) 😉

mistisa
28. jún 2012

@azzura no a testik nebudes robit? Ja by som nevydrzala asi urcite chochichi😉😉😉

azzura
28. jún 2012

@kikaneu vsak raz bude vsetko...najprv sa musim nejak rozkolisať a urcit si smer

azzura
28. jún 2012

@mistisa ja som trpezlivy clovek, resp. bojko.....netuzim vidiet len /, tak si radsej pockam.

mistisa
28. jún 2012

@zuzanka9999 noooo micik najvyssi cas mojka 😉😉 a nech je len poriadno plodna 😉😉

mistisa
28. jún 2012

@azzura ja som asi taka ista hm 😉😉 ale ja som az taka ze isto by som nevydrzala 😉😉

azzura
28. jún 2012

@mistisa 😀 uvidim aka bude zajtra BT

mistisa
28. jún 2012

@azzura nooo ved som kukala grafik teplotku mas peknucku len nech sa udrzi 😉😉 budem drzat palceky moc moc 😉

azzura
28. jún 2012

@mistisa dik 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu mnamky..perkelt lubim 🙂 my sme mali gordon blue a zmrzlinku 😀

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba tiež fajn obed 🙂 a akú zmrzlinku si mala?

mattuliatko30
28. jún 2012

@azzura uvidíš zajtra..moc držím palčeky

mattuliatko30
28. jún 2012

@mata_ba aj ja lpráve papám nanuk, kolegyňka zbehla do obchodu..mňam

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu mala som vanilkovo-cokoladkovu..to big milk co reklamuju...ale v tom velkom kelimku 🙂 dostala som od hasica 🙂

@mattuliatko30 dobre to padne,co? 🙂

mattuliatko30
28. jún 2012

@mata_ba juj...a ako..aj tri by som zjedla... 😀 😀 😀 tak ale dnes neni tak teplo..aj prší..tak super.. ešte by som si dala ľadovú kávu

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba mňam 🙂 manžel nežiarli? 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mattuliatko30 daj si..posli kolegynku este raz 😀 alebo dojdi sem..dame si spolu 😉 a aj ty dobehni @kikaneu ...a jasne,ze ziarli,zvlastn na dvoch 😀 ale on ma s nimi zoznamil..a ja mam aspon s kym kecat,kym ho cakam...

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu no sa smejes,ale keby si videla mm ako sa tvari,ked s nimi kecam 😀 a este jeden aj minule prepovedal,ze sa mu pacim..hotovo 😀

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba by som sa smiala ešte viac? 😀 😀 😀 idem ku kámoške na kávu, uži si ešte deň 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu dakujem,aj ty 🙂

mon777
28. jún 2012

@mattuliatko30 ale hej...ale je biely ako sneh. A graf mám takýto

mistisa
28. jún 2012

@mon777 grafik mas pekny micka hm? a ovu dnes ako? robila si tehu?

mistisa
28. jún 2012

@mattuliatko30
@mata_ba
@kikaneu ahojte babyyyyy konecne cez notas som tu bo cez ten telefon ma to nebavilo uz chichichi 😀 ako cicusky moje? nieco nove od rana? 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa ahoooj..nic noveee...len som vyhlasila vo fotoblogu sutaz 😀 chvilka,kedy mi zase sibalo.. 😅 no a co 😀

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba som si vsimla a zabudla som napisat pockaj idem 🙂 🙂 🙂 ja som nejaka ospata dnes hm.idem urobit bananikovy koktailik 🙂 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa aj ja chceeem..a pisat nemusis..to ja len tak z haluze 😉

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba pridi pozyvam ta 🙂 ja som chcela uz pred tym len dosla kolegyna davala som jej papier na peniaze do roboty a zacala som varit tak som zabudla 🙂 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa a ty dnes co varis?