icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
1. júl 2012

@mistisa
@azzura
@mata_ba
baby tak konečne...dnes 1DC...stíham mrchovať až po dovolenke 😉 😉

mistisa
1. júl 2012

@drobcek11 jeeeej tak super micik.difam ze tu najdem krasnu tehu testik z dvomi palicamiiii 😉 dakujem mojka snad injekcie zaberu 😉 a bude uspesne IUI 😉😉 ak bude vsetko oki a foliky narastu tak buduci tyzden bude IUI 😉

mistisa
1. júl 2012

@mattuliatko30 micaaaa sme narovnakoooo 😉😉😉 vitaaaj.ale vies xe si nemala mat hm? Ako to ze si ju pustila hm?

mattuliatko30
1. júl 2012

@mistisa tak super..mám parťáčku 😀 😀 chvalabohu spustila sa až poobede...ešte som stihla sa kúpať na Zelenej Vode 😀 zajtra to bude vpráci o ničom..ale tak vo štvrtok sviatok, a piatok dovolenka..tak túto mrchu prežijem...detičky mám na prázdninách..tak budem doma tíško trpieť..po práci...mám kopec upratovania..tak si porobím kým sú preč

azzura
2. júl 2012

@mistisa si na mna nepočkala a že kamoška 😀

azzura
2. júl 2012

@mattuliatko30 strašne, dalsia co na mna nepočkala

mon777
2. júl 2012

Ahojte, dievky. Tak teda FF mi hlási MS na zajtra, ale teplotka na to nevyzerá 🙂
Ovu testíky sú asi takéto nejaké 🙂 Tam, kde je ich veľa - druhý od spodku je 11DPO a posledný je včerajší 13DPO. Tmavnú aj pred MS?? Druhá toka je porovnanie prvého na 8DPO a posledného z 13DPO.

kitta
2. júl 2012

Dobre ranko baby 🙂 ja som tu stale ako citatelka 🙂 ale tento mesiac som zacala merat teplotu...myslite, ze podla grafu uz uhniezdenie prebehlo? vcera ma bolelo v podbrusku a rano az take pichanie v lavom vajecniku. Graf mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kitta11/grafy dakujem za kazdu reakciu 🙂

kitta
2. júl 2012

a podla fertilityfriend bola ovu 25,6 a dnes som 7DPO

mattuliatko30
2. júl 2012

@azzura no tebe už nemôže prísť 🙂 🙂 ako si natom?...grafíK?..testovala si?

mattuliatko30
2. júl 2012

@mon777 moja a ty už kedy testneš aj tehu?..hm???..pekný grafík..aj ovu testíky 🙂

mon777
2. júl 2012

@mattuliatko30 Vždy, keď som skúsila aj tehu, tak tam nič nebolo, tak si posledný šetrím, keď mi bude meškať MS aspoň 4 dni a teplota bude stále hore 😀 😀 😀 😀

azzura
2. júl 2012

@mattuliatko30 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6. Ja sa citim az moc dobre aby z toho nieco bolo, podla mna tento tyzden Vas dobehnem

gelinka75
2. júl 2012

@mon777 ahoj, mne dosla mrcha aj pri teplote 37,2 takze teplota nie je zarukou, niekomu sa teplota znizi az v prve dni ms, je myslim zbytocne testovat ovu testami, LH hormon sa da väcsinou zachytit pocas celeho cyklu 😉

mon777
2. júl 2012

@gelinka75 to viem. Ale tak dúfala som 😅 A tak mne BT klesá vždy aspoň 2 dni pred MS, nikdy nie už cez MS 🙂 Tehu skúsim ak bude meškať 🙂

gelinka75
2. júl 2012

@azzura azzurka a na krv nejdes? graf vyzera super len ci to nie je tym utrosom 😖

gelinka75
2. júl 2012

@mon777 vsak jasne, aj ti to prajem, len tie cykly mozu byt rozne, aj ja som mala aj tak aj tak, niekedy klesla a niekedy nie.. 🙂 velmi drzim palce, ako kazdej tu

fifitko25
2. júl 2012

@azzura a test si nerobila? Cely víkend som na teba myslela, že ako 🙂

mon777
2. júl 2012

@gelinka75 no ja mám všetky také 🙂 Takže som si istá, že zajtra MS nebude 😀

gelinka75
2. júl 2012

@mon777 super, len tak dalej 😀

azzura
2. júl 2012

@gelinka75 dnes som ho uz vysadila, lebo len stale spinim jemno ale necitim nic, ani brucho ani prsia, proste nic....tiež si myslym že je to utroš

azzura
2. júl 2012

@fifitko25 ahoj, robila aj v piatok aj v nedelu a nic

gelinka75
2. júl 2012

@azzura mala si ist na krv, bez krvi sa nema utros vysadzat 😖 skoda

fifitko25
2. júl 2012

@azzura isto si mala zlé testy 😅 pojdes k dokimu ak nepríde?

azzura
2. júl 2012

@gelinka75 ako moja ty??

azzura
2. júl 2012

@fifitko25 vysadila som utros a uvidime, aj tak teraz nemožem ist, sefka ma dovcu, najskor v piatok, ak dovtedy nedorazi

fifitko25
2. júl 2012

@gelinka75 a ty ako, ležíš a hladkas bruško?? 😉

ivnik
2. júl 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka, tak už si domka?? chválabohu, zajtra pozajtra, mám volno, dnes idem k segre na večer ideme robiť bryndzové halušky, idú mi velmi na chuť a zajtra ideme do madarska na kúpalisko, minule osm bola , bola som pod stromom v chládku aj som si pospala aj som si trošku zaplávala, malému sa to páčilo tak nás to nadlahčovalo 🙂, ale musíme všetko s mierou
a ty ako moja???

gelinka75
2. júl 2012

@azzura ja lezim, odvcera ma picha a boli ako na mrchu a to som len 3DET, tak cakam ako sa to vyvrbi, ale to moze byt aj len z utrosa a nadupanej sliznize 😖

fifitko25
2. júl 2012

@azzura možno si mala ešte utoš nechať chvíľu, isto by ti neublizil.., 😒