icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
30. jún 2012

@kikaneu ajoj moja.no tebe je ako supeer co? No tak sno proslo ti to luto nie? No super este ze tam take nieco maye tu.by som asu nelikde neuspela chichi 😉 ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a ideme zhanat obkladacky do kuchyne 😉 a asi k nasim na chvilku 😉😉 len sa vyval si doma si mozes aj zajtra porobit nie? Ci?

mattuliatko30
30. jún 2012

@mistisa ajoj..tak zajtra ťa už asi predbehnem...s mrchou http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e dnes ju ešte podržím...chceme ísť ku vode 😀 tak som sa dočkala 😉

iwi9
30. jún 2012

ahojte babulky.... ako dnes?
@mistisa @mattuliatko30 vidim, ze ani vy ani ja este nemrchujeme, som zvedava, kedy sa uraci prist.... uz teraz mam 40DC a nic, len priznaky uz mam tyzden, cakam tak do pondelka by uz mala prist.
och ako vam je dobre, ze mozete ist k vode.... my sme tu mali potopy 😀 😀 . ale davajte si pozor, vraj maju byt poriadne horucavy
@kikaneu ako ti je uz dobreeee. tak oddychuj, snazilkujte a uzite si leto... a kuchyna ma cas 😀
no nic mala by som varit, ale akosi sa mi nechce... a aj dnes aj zajtra do prace 😠 ... ale v poslednej dobe mi to neprekaza a aj mi to v praci vzdy zbehne.....
a kto tu ma co nove???

mistisa
30. jún 2012

@mattuliatko30 no moja kde ty klesas? Ale vies ako to je ze nic nie je stratene pokial mrcha nepride.a tehu stale moze byt pokial teplotka neklesne po tu hranicu kde bola ovulka 😉 ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm stale to iste. 😉
@iwi9 ajoooj miciiii.tak ste mali vody az az co? No pekne.my tu mame veru katastrofalne ☹ no grafik som dala som 49 DC mrcha nikde ani baznak :-/ no uvidime som po vyvolavacke 6 dno tak som zvedava vzdy do tyzdna ju dostanem od injekcie. A ty si ako s teplotkou? Kolko si DPO?

mattuliatko30
30. jún 2012

@iwi9 juj...neboj...pri vode je dobre..a dobre sa nakremujeme....a veľa piť...to je hlavne 🙂 bože ale v takýc h horúčavách zase mrchovať..no nič moc... takže zajtra budem doma sedieť..a tíško trpieť..au

iwi9
30. jún 2012

@mistisa neviem kolky som DPO, ale myslim ze 14 DPO. no veru vody tu mame az az, ale zimaaaaaa.nuz a BT si meriam len posledne 4 dni, lebo ma zaujimalo co sa deje s tym mojim cyklom
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

@mattuliatko30 no veru, tak si oddychnite pri vode a dufam, ze mrcha nebude trapit 😉

fifitko25
30. jún 2012

Čaute kočky, to čo za teplo je vonku? Neviem čo ešte vyzliect a kde sa zložiť 😅 fuj fuj, dusenie vo vlastnej stave 😝

iwi9
30. jún 2012

@fifitko25 ja viem, ze to nie je bohvieco takto sa dusit, ale vies si predstavit cele uprsane leto pod mrakom? 😖 tiez to je na prd....ako sa mas? lezis? mozes ist aspon k vode na lehatko?

azzura
30. jún 2012

@mattuliatko30 mas krasny graf, ale už klesaš 😒 ako ja http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 😖

fifitko25
30. jún 2012

@iwi9 som na záhrade a vodu mám vo vanicke 😀 kvôli tomu krčku s nemôžem kúpať, tak aspoň nohy omočím 😀 teplo mám rada, ale toto s fakt neda vydržať ....

iwi9
30. jún 2012

@fifitko25 tak aspon tak, ze si vonku... joj teba ten drobec vytrapi 😅 . ale urcite to za to stoji 🙂

kikaneu
30. jún 2012

@mistisa 🙂 veru, ešteže tu také čosi máme 🙂 premohla som lenivosť a už mám kuchyňu upratanú ako-tak 🙂 riady sa umývajú v myčke a ja oddychujem......
@iwi9 viem, že mi je dobre 😉 a vážim si to 😉 my ideme snažilkovať až v zime.....teraz máme pauzu 😉 a momentálne máme celibát.....už som síce 4DC ale brutálne silné krámy mám 😒

iwi9
30. jún 2012

@kikaneu aha, davate si pauzu? no ved treba si aj od toho asi oddychnut... ja som asi tesne pred mrchou, citim sa pod psa, mam zlu naladu, prsia ma hrozne bolia, takze aj my mame dnes celibat 😀 . a o pol hodku ideme do prace, tak sa idem pripravit pekny dnik 😉

mistisa
30. jún 2012

@kikaneu nooo aka si sikulka 😉 joj ja to tiez zboznujem riady v mycke sa umyvaju a pradlo sa pere v pracke a ja sedim na MK 😀😀😀 chichichi 😉

ivnik
30. jún 2012

V živote mi tak nebolo dobre v práci ako teraz, nech žije klimatizácia 😎

mattuliatko30
1. júl 2012

@mistisa ajoj...akoo ?..http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e mrcha už prišla?...dnes sa ideme zase kúpať niekde na jazerá jupííí

mattuliatko30
1. júl 2012

@azzura ahoj..hej hej..už .len čakám kedy príde.... 🙂

mattuliatko30
1. júl 2012

@azzura micka a testovala si v sobotu?????či nie?dnes ako???

mistisa
1. júl 2012

@mattuliatko30 ajoj micik ja odvcera bolesti ☹ teraz spinenie takze mrcha sa pomaly spusta 😉 a idem na tbl a injekcie a to budu folikyyyy 🙂 no moja ale u teba to rozhodne nevyzera na mrchu 😉😉
@azzura ajoj micik ako moja? Testla si? U mna uz mrsina zacina uz mam spinenie 😉😉

azzura
1. júl 2012

@mattuliatko30 graf ti nejak stupa 🙂 . @mistisa Testovala aj v piatok aj dnes a N. Ja mam od vcera len take spinenie hnede ale strasne malo, vcera trosku vecer a dnes rano a potom nic http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

drobcek11
1. júl 2012

tak zienky 11 dc a ovu myslite ze stacilo vcera ci mame aj dnes ? 😀 iekde som sa docitala ze netreba uplne kazdy den ale predsa len dnes je ovu tak ja by som sa kludne snazila aj dnes 😀 tie ovu testy co som mala minuly cyklus boli zrejme nejak divne kedze mi vkuse ukazovali dve silne ciarky ale tento cyklus pouzivam ine testy nazvy neviem lebo su z netu a takmer na kazdom je napisane uplne to iste. ale som rada ze je ovu 🙂 nehc sa nam len zadariii

mata_ba
1. júl 2012

Ahojte kocky.ako?ja som dnes 7dc a furt spinim..ale co uz..bazen caka 🙂
@mattuliatko30 ty to mas zahadne 😉

mistisa
1. júl 2012

@azzura noooo moja a kolky si den po IUI? Nemozes uhniezdovat? I ked asi by klesla teplota ale nemusi hm? Kedy to ides na tu krv? Ja dnes 1 DC bolesti odvcera ako slak ☹ nikdy som nekrvacala na orvy den vzdt mam prvy take spinenie a druhy uz krvacam a teraz uz dnes krvacam ☹ preto asi tie bolesti hm.

mistisa
1. júl 2012

@drobcek11 ajoooj moja 😉 no hlavne ze vcera ste je lepsie ked spermose cakaju na vajko ako opacne.no dnes tam spermosky este urcite su takze aj ked zrovna nebudete nevadi to.ale ak mozte urcite potvrdte 🙂🙂 ja som dnes 1 DC a je mi zleeeeee ☹

azzura
1. júl 2012

@mistisa dnes som 15 DC, mala som ist na 14DC a to bola sobota, a vtedy neberu krv....kedže sefku mam na dovolenke, tak možem ist až v piatok....ak dovtedy vydrzim, ale to sa mi rozbieha mrcha.
Mozno zajtra ta dobehnem 🙂

franzziska
1. júl 2012

ahoj ako sa mate kočky?

azzura
1. júl 2012

@franzziska cauko

mistisa
1. júl 2012

@azzura no a to je ako mozne moja? To snad nie hm? Si pisala ze budes somnou mrchovat hm.a @mattuliatko30 si ako pekne teplotku drzi ze? No ja idem na dalsi tyzden v stredu na foliky 😉

drobcek11
1. júl 2012

@mistisa no uz je po 😀 tak hadam sa uchytiii joj normalne som taka rada tym ovu co mam teraz dufam ze ma nesklamali a ze po tyzdni aj tehu bude 🙂 jooj mojka no aspon ze tak ze mrcha dosla a neboj foliky budu ako som citala vyssie tak sa zadari aj vam hadan drzkam palceky 🙂