Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa nebojkaj touto cestou sa vam urcite zadari 🙂 ja mam dnes akesi velke bolesti neviem este som pocas ovu ai po nej taketo bolesti nemala akoby na mrchu dokonca ma zacali boiet prsia a to som dnes 12 dc zvlastne ale tak snazit sme sa snazili hadam sa nam chyti drobec 🙂 ja uz mam mis mas z tych tehu testov kolko som sa ich narobila uz by mohli ukazat dve 😀
@mistisa mrcha uz bola 🙂 teraz som 12 dc takze ovu bola podla testu vcera a dnes mam bolesti ako na mrchu, neviem ja nie som v tomto zbehla mozno by mi poradila baba ktora ma nieco podobne za sebou, je mozne ze by som citila ze sa daco deje uz den po ovu? myslim ze je to nemozne ale este ani raz v zivote som nemala taketo bolesti presne ako pred mrchou 1 den po ovu a este k tomu mam taky slabunko hnedy vytok mozno je to fakt tou ovu asi sa nemoze vajko hniezdit den po ovu zeee 😀 musim prestat mysliet asi tak si prajeme babo ze si vsimam kazdu zmenu aaach jaaaaj
@vardzikova ja sa citim zatial fajne, musim poklopat 🙂 tento tyzden makacka v robote, lebo je kvartal, buduci stvrtok idem k lekarovi, tak neviem ako dovtedy vydrzim, dufam, ze uz nieco bude vidiet 🙂 🙂 a potom mam 25 dni dovolenky, takze si planujem postupne vyberat, nech chodim max 3,4 dni do prace za tyzden 🙂
ahojte kocky. tak ja uz mam asi po ovu... vcera ma pichalo jemne na lavo v podbrusku a dnes som stupla a konecne som sa celu non neprehadzovala, kedze som si vsimla, ze pred ovu zle spavam http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 necakala som,ze ovu bude tak skoro, tak som sa aj potesila,ze ason s mm poistime, ale moja radost trvala, az kym sme sa nepohadali 😠 takze tento mesiac sme premarnili 😔
a vy ako? co nove?
@drobcek11 no moja mne baby pisali ked som mala take to bolesti ze to je tym ze je ovu 🙂 takze to moze byt urcite 🙂 no to isto nemoze byt uhniezdenie den po ovu.teda si aspon myslim 🙂 no presne moja musime vypnut ja sa sledujem posledny mesiac a riesim to posledny mesiac.ked to teraz nevide kaslem na to a zacinam na zimu az 🙂
@mistisa vsak kazdy cyklus moze byt iny raz mame bolesti raz nemame tak to je asi na sto percent ovu inak si to ani neviem vysvetlit , a opat cakanie ktore tak neznasam 😀 ale co uz nebojkaj mojko zadari sa nam cim skor len netreba na to tak mysliet velmi aj ked je to tazke chichi
@drobcek11 ahoj. prepac, ze sa ti miesam do rozhovoru, ale podla mna mas ovulku. po pozitivnom teste nastava ovu do 24 az 48 hodin myslim, ked ti vyjde pozitivny ovu test este to neznamena, ze v ten den je ovulka.... a co sa tyka tych mrchovskych bolesti... ja vzdy na druhy den po ovu citim tlaky v podbrusku aj v krizoch ako pri mrchce, a to trva az do kym nedostanem kramy 😒
@moni1007 ahoj nie nevadi ja som len rada za nazor ved som aj napisala ze je to skor nemozne aby sa dialo nieco ine okrem ovulky len som este do teraz nikdy nemala ovu s bolestami, vzdy som citala pichnutie a to bolo vsetko ale teraz sa citim skor na mrchu ako na ovu tak mi to bolo cudne ale jasne ze viem ze nemohlo ist o hniezdenie ale kedze som neskusena snazime sa len druhy mesiac neviem co je mozne a co je nemozne 🙂
@drobcek11 no vies co? odkedy sa my snazime, ja som si uz presla tolkymi zmenami. kazdy cyklus mam iny... uz mi to aj na nervy liezlo. ale zda sa, ze tento cyklus uz ma rovnake priznaky ako tie posledne, akurat ma zas ovu prekvapila, prisla skor ako som cakala, mozno preto, ze som sa na to tak nesustredila a mala som zaujimavy program 🙂
@franzziska nooooooooo, to neviem....vsak ked chodis vtedy ked ja nie a opacne 😀 😀 😀
@mel84 😀 😀 😀 a keby si si ju potom vyčerpala naraz ako ja 😀 😀 , my sa mame so Sofi tiež dobre len tie horúčavy nám veľmi nepomáhajú nôžky trošku opúchajú 😖

@ivnik ja mam ešte 20 dni dovolenky ...takže najprv si vyčerpam dovolenku a potom hned nastup na MD 😀