Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura anoooooooooo 😀 vo stvrtok uz opekam sunky 😀
@moni1007 no len aby som nemala dajaky zapal,lebo draheho som vyslala ku urologovi..ma cerveneho pipa ☹ a po sexiku ho to bolelo..ale tieto bolesti su take zname..tak hadam ma zajtra moj gyndos potesi 🙂 aj ked,kto vie..asi nebudeme moct snazilkovat ☹
@vardzikova no ja chcem aspon polku vycerpat, kym nevedia ze som tehotna, potom ked im to oznamim, tak budem "pracovat" vacsinou len z domu 😉 ja uz to mam vsetko premyslene 😀 😀 no Ti nezavidim to teplo, chudatko..ja neviem kedy je naj byt tehotna...mne to celkom dobre vyslo, len zase v zime sa obliekat s velkym bruchom, 1000 vrstiev na seba... 🙂
@moni1007 dakujemeee...nechame sa prekvapkat..ale tento mesiac nechavam tak...aj ked...13.pre istotu znasilnim draheho...mudre jonasovske stranky mi odporucili sexik a bude vraj dievcatko 😀 esteze tomu moc neverim,ale nahoda je blbec 😀
@mistisa vo stvrtok o pol6 rano letime 🙂 a hej,asi uz dnes nahadzem veci do kufra 🙂 a mam sa...no kukni co som napisala uplne hore gelinke...nech sa neopakujem 😉
@mel84 ahojky,dakujemeeeee 🙂 a moja..neviem..asi nebudeme moct snazilkovat ☹ tiez kuki uplne hore,gelinke som pisala...ale na MK ma ocakavat mozes 😉
@mata_ba joj, to ma mrzi, tak sa rychlo dajte dokopy...ale ono nikdy nevies..ja som tento mesiac vobec neriesila, menila som gynekologa, takze cele to bolo take...a este sme sa dokonca s mm stavili, lebo nam teraz vychadza ze bude rybka, a moja svokra a sestra su ryby a oni furt do nas, ze nakoniec budete mat rybku..tak ja som tvrdohlava, tak som si povedala ze rybku nechcem 😀 😀 a moj mm ma furt pravdu aj vtedy sa trafil , aj teraz 🙂 ale som stastna ze bude rybicka 😀
@mistisa no napravit sa mohla..ale zeby az tak???no bolesti su dost vyrazne...a akurat som bola na wc a mam vodovy hlienik...tak neviem...ale ak by aj ovulka teraz bola,nebudem draheho nutit...ved ked ho boli pipo ☹ ale kaslat na to...hlavne nech si oddychneme na dovci 🙂
@fifitko25 dakujem moja..ale este dve dni musi cakat..este tu chvilu budem oxidovat 😀
@mel84 a nam by tvoj drahy nevedel povedat? 😀 aj ked..aj moj povedal raz,ze neboj,z dovolenky dojdeme traja..no kiezby mu to vyslo 🙂 ale ja tomu neverim...
inak babulky,neviem ci mate doma novy casopis zdravie,ale pisu tam veci vhodne na plodnost 😉 a vraj je leto vhodne na plodenie kvoli teplucku..lebo na uhniezdenie je dolezita teplota...cim vyssia,tym lepsia...samozrejme,nehovorim o horucke 😀
@mata_ba to ta chapem aj ja by som chcela.ale radsej nechaj tomu asi taky priebeh teraz volnejsi este aspon jednu mrsinku nech sa vycistis uz uplne a potom uvidis ako krasne ostanes tehulienka 🙂 nech sa ti vsetko pekne vrati do normalu a bude to supeeer a ja vyhraaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@azzura no ved uvidis...cas vsetko vyriesi..len keby v takychto pripadoch siel rychlejsie 🙂
@gelinka75 no ved ide dnes k urologovi..snad to nie je nic hrozne...lebo ja som mala mykozu a drahy to mal odo mna...a uz sa mu to vlecie 4 mesiace..mna nic netrapi,aj ked asi to mam tiez..akurat sa to neprejavilo...tak idem zajtra ku gynekologovi..aj tak mi kazal po 1.mrche prist..a nejak ma pobolieva resp.picha v oblasti vajecnikov,tak ci to je zapal alebo co..alebo zeby rastuce foliky?hoci,to by bolo na mna skoro..som len 8 DC a ovu som mavala od januara az na nejaky 28 DC...