icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
2. júl 2012

@azzura no ved uvidis...cas vsetko vyriesi..len keby v takychto pripadoch siel rychlejsie 🙂

@gelinka75 no ved ide dnes k urologovi..snad to nie je nic hrozne...lebo ja som mala mykozu a drahy to mal odo mna...a uz sa mu to vlecie 4 mesiace..mna nic netrapi,aj ked asi to mam tiez..akurat sa to neprejavilo...tak idem zajtra ku gynekologovi..aj tak mi kazal po 1.mrche prist..a nejak ma pobolieva resp.picha v oblasti vajecnikov,tak ci to je zapal alebo co..alebo zeby rastuce foliky?hoci,to by bolo na mna skoro..som len 8 DC a ovu som mavala od januara az na nejaky 28 DC...

mata_ba
2. júl 2012

@moni1007 @drobcek11 babulky,neviem ci sa nepridavam..tiez ma pobolieva v podbrusku...zeby ovulka?aj ked u mna by to bolo faaakt skoro...som len 8DC...a ja mam ovu tak na 27 DC 😀

azzura
2. júl 2012

@mata_ba čo už. Ty uz ideš tento tyzden na dovcu, čo 😀

moni1007
2. júl 2012

@mata_ba no vravim, ze v tomto pocasi nam skor dozrievaju foliky 😀 😀 😀 ja som cakala az takvo stvrtok a bola vcera, len skoda, ze sme sa s drahym pohnevali, takze nepoistena ovulka 😠 ale u teba fakt skoro 🙂 ale zas radsej skor ako neskor. mozte skor snazilkovat 🙂

mistisa
2. júl 2012

@azzura ved ano no ved uvidis moja 🙂 mna buduci tyzden v stredu caka kontrola v GF na foliky tak som zvedava ci injekcie pomozu 🙂 dufam ze sa ti mrcha nespusti uznech ma fazulka pekne ustlane moja.kolky to bol pokus vas? druhy?

azzura
2. júl 2012

@mistisa hej, druhy pokus. Tak sa pekne snaž aby boli aspon 2 foliky 😉

mata_ba
2. júl 2012

@azzura anoooooooooo 😀 vo stvrtok uz opekam sunky 😀

@moni1007 no len aby som nemala dajaky zapal,lebo draheho som vyslala ku urologovi..ma cerveneho pipa ☹ a po sexiku ho to bolelo..ale tieto bolesti su take zname..tak hadam ma zajtra moj gyndos potesi 🙂 aj ked,kto vie..asi nebudeme moct snazilkovat ☹

mistisa
2. júl 2012

@azzura no dufam ved ked pri clostyle narastli na 10 mm tak po clostyle plus injekciach by mohli aspon dva narast 😀 😀

mata_ba
2. júl 2012

@mistisa ahoj moja..pocuj,16.sa vratim,tak cakam potom pozitivne testiky 😉

azzura
2. júl 2012

@mistisa uvidiš, ale som zvedava 😉

azzura
2. júl 2012

@mata_ba tak si to krasne uzite

mata_ba
2. júl 2012

@azzura dakujem velmi pekne..snad bude dobre...

moni1007
2. júl 2012

@mata_ba ale tak to snad nie. snad to nebude zapal,ale plodna ovu 😀 budem na teba mysliet a drzat ti palce, aby mal doky zajtra len dobre spravy...a muzovi tiez skore uzdravenie prajem, nech sa da rychlo do poriadku 🙂

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba nooo mojka to veru uz budem minimalne po IUI ak bude teda 🙂 ale snad ano 🙂 11 teho idem na foliky a pocitam ze ked budu nejake narastene tak 12-13 teho by sa mohlo konat IUI 🙂 tak uvidime a inak ako sa mi mas? kedy to idete? dnes uz zacinas tusim balit co?

mel84
2. júl 2012

@vardzikova no ja chcem aspon polku vycerpat, kym nevedia ze som tehotna, potom ked im to oznamim, tak budem "pracovat" vacsinou len z domu 😉 ja uz to mam vsetko premyslene 😀 😀 no Ti nezavidim to teplo, chudatko..ja neviem kedy je naj byt tehotna...mne to celkom dobre vyslo, len zase v zime sa obliekat s velkym bruchom, 1000 vrstiev na seba... 🙂

mistisa
2. júl 2012

@azzura no to ti poviem ze aj ja veru.ci cosi naraste 🙂

mel84
2. júl 2012

@mata_ba Matka, krasnu dovolenku a nezabudaj kde Ta ocakavam 😉

mata_ba
2. júl 2012

@moni1007 dakujemeee...nechame sa prekvapkat..ale tento mesiac nechavam tak...aj ked...13.pre istotu znasilnim draheho...mudre jonasovske stranky mi odporucili sexik a bude vraj dievcatko 😀 esteze tomu moc neverim,ale nahoda je blbec 😀

@mistisa vo stvrtok o pol6 rano letime 🙂 a hej,asi uz dnes nahadzem veci do kufra 🙂 a mam sa...no kukni co som napisala uplne hore gelinke...nech sa neopakujem 😉

@mel84 ahojky,dakujemeeeee 🙂 a moja..neviem..asi nebudeme moct snazilkovat ☹ tiez kuki uplne hore,gelinke som pisala...ale na MK ma ocakavat mozes 😉

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba noo tak daj vediet moja okik? ako dopadnes u dokiho okiik ? joj moja nech vam len vide dobňvolenocka pekne poodychujte.no micik ale tebe sa mohlo vsetko nejak tak napravit vies.teraz kludne mozes mat ovulku skor 🙂 tak radsej snazilkujte 🙂 🙂

fifitko25
2. júl 2012

@mata_ba Maťka, užite si dovolenku 😵 😵

mel84
2. júl 2012

@mata_ba joj, to ma mrzi, tak sa rychlo dajte dokopy...ale ono nikdy nevies..ja som tento mesiac vobec neriesila, menila som gynekologa, takze cele to bolo take...a este sme sa dokonca s mm stavili, lebo nam teraz vychadza ze bude rybka, a moja svokra a sestra su ryby a oni furt do nas, ze nakoniec budete mat rybku..tak ja som tvrdohlava, tak som si povedala ze rybku nechcem 😀 😀 a moj mm ma furt pravdu aj vtedy sa trafil , aj teraz 🙂 ale som stastna ze bude rybicka 😀

mata_ba
2. júl 2012

@mistisa no napravit sa mohla..ale zeby az tak???no bolesti su dost vyrazne...a akurat som bola na wc a mam vodovy hlienik...tak neviem...ale ak by aj ovulka teraz bola,nebudem draheho nutit...ved ked ho boli pipo ☹ ale kaslat na to...hlavne nech si oddychneme na dovci 🙂

@fifitko25 dakujem moja..ale este dve dni musi cakat..este tu chvilu budem oxidovat 😀

@mel84 a nam by tvoj drahy nevedel povedat? 😀 aj ked..aj moj povedal raz,ze neboj,z dovolenky dojdeme traja..no kiezby mu to vyslo 🙂 ale ja tomu neverim...

fifitko25
2. júl 2012

@mata_ba 😀 jasné, oxiduj, potom nám bude smutno, kým sa budeš opaľovať 😉

mata_ba
2. júl 2012

inak babulky,neviem ci mate doma novy casopis zdravie,ale pisu tam veci vhodne na plodnost 😉 a vraj je leto vhodne na plodenie kvoli teplucku..lebo na uhniezdenie je dolezita teplota...cim vyssia,tym lepsia...samozrejme,nehovorim o horucke 😀

mata_ba
2. júl 2012

@fifitko25 ale nooo...ved tak si vas budem v hlave drzat a tym padom sa budeme opalovat spolu 😀

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba no ved ano ked ho to boli to nie.aaale este teraz mate cas ja som povedala za dva mesiace stale sa to stiha co som povedala za dva mesiace 😀 pekne sa zrelaxujte oddychnite vykupte opalte a vsetko co k tomu patri a potom sup ho aky uspesny cyklus 🙂 🙂

franzziska
2. júl 2012

@mata_ba ahoj uzi si volno 😉 😉 zrelaxuj

@azzura zeeeeee? aj ja sa divim..a to mam pritom zakaz sexualnej aktivity 😝 😠 😀 😀 😀 😀

mata_ba
2. júl 2012

@mistisa no ved mas pravdu..ked vies..ja chcem uz aj 😀 ale vsetko ma svoj cas 😉

mata_ba
2. júl 2012

@franzziska dakujeeeem 🙂 a ahoj 😀

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba to ta chapem aj ja by som chcela.ale radsej nechaj tomu asi taky priebeh teraz volnejsi este aspon jednu mrsinku nech sa vycistis uz uplne a potom uvidis ako krasne ostanes tehulienka 🙂 nech sa ti vsetko pekne vrati do normalu a bude to supeeer a ja vyhraaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀