icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
2. júl 2012

@mistisa 😀 no ved uvidime..dufam,ze doki povie,ze je maternicka uz uplne cistucka a vsetko bude ako ma byt... ale neviem..mrcha nebola az taka silna..dokonca mam pocit,ze slabsia ako vacsiou..ale dlhsia o den-dva...aj ked,bolo vidno,ze vselico ide este von...

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba no snad ano moja uvidis dobre bude vsetko .-) este si aj oddychnes na dovolienecke 🙂 🙂 joooj super 🙂 sa tesim s tebou moc.musis byt nedockava dovolenky co? ja tento rok niekam nejdem ideme tie okna robit tak sa budeme potit doma :-/

azzura
2. júl 2012

@mata_ba urcite bude dobre 😉

mata_ba
2. júl 2012

@mistisa my asi tiez dlho nepojdeme nikam,ak vezmeme uver...ale tak..cas ukaze 🙂 a tesim sa hlavne na to,ze ziadne telefony,internet,problemy..pekne ciste hlavicky budeme mat 🙂 juj...ale nedockava nie som 🙂 ved uz len 2 dni 🙂 a tie utecuuu....

mata_ba
2. júl 2012

@azzura uvidime..potom zreferujem 😉

franzziska
2. júl 2012

@mata_ba
@azzura

ja by som tiez asi sla k moru..ale co to vsetko obnasa, tak radsej ee 😀 😀

azzura
2. júl 2012

@mistisa naraste, ved preto si pichas do seba tu gebuzinu

azzura
2. júl 2012

@franzziska 😀 😀 😀 chuda moje, ani sexovat nemožeš

azzura
2. júl 2012

@mata_ba a kam to idete?

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba no tak super moja veru 🙂 len si to uzite 🙂 my sa chystame buduci rok teda podla toho ci bude krpec alebo nie 🙂 ked bude a vide to ze malinkaty tak nie ale na ten dalsi potom uz aj s drobcom isto 🙂 tak uvidime 🙂 no to sa ani nezdas a sedis v lietadle 🙂

mata_ba
2. júl 2012

@franzziska co take mas na mysli?

azzura
2. júl 2012

@franzziska a čo to vsetko obnasa??? nechapem....iba zarezorvovat si hotel podla svojich poziadaviek a peniazkov a možeš ist

mistisa
2. júl 2012

@azzura no ved hej 🙂 uvidime 🙂 a ty pojdes na tu krv? asi ked nedostanes mrchu iba ze?

mata_ba
2. júl 2012

@azzura Tunis-monastir 🙂

@mistisa veruuuu....a skor si to planuj az na ten dalsi rok,bo drobec bude 100% 😉

azzura
2. júl 2012

@mistisa hej, ak do piatku nepride krv tak idem na krv. Zajtra dojdu k mojim rodicom deti bratove, Lenocka dojde iba ak aj ja tam budem spat, takže od zajtra spin u nasich. Ona je take moje dieta, od narodenia sme spriazdnene duse, moja velka uz 12 rocna baba

azzura
2. júl 2012

@mata_ba ooha, v Tunise som este nebola, aspon povies ci sa to oplati

franzziska
2. júl 2012

@azzura
@mata_ba
@mistisa

no viete baby 😀 😀 odmietam dlhuc cestu busom a let lietadlom je troska viac prachov a moj manzel sa na to neciti moc 😀 😀 😀 😀

mistisa
2. júl 2012

@mata_ba noooo veru mas pravdu ved som napisala ze mrchana ma dovolenkovy listok vypisany uz 😀 😀 takze pojdeme na ten dalsi rok 😀 ale my len tak decšentne do chorvatska 🙂 🙂

mistisa
2. júl 2012

@azzura xchachahca exotka ako si to pekne napisala 🙂 no ja mam tak neterku tiez moju to je sice 3 rocna kocka ale stale kde je miska a majko? hlavne teda mojho mm zboznuje 🙂 teraz mi ju dala mama k telefonu a mala namiesto ahoj miska mi povedala kde je majko? chacha 🙂 az potom na mna 🙂 je to opica mala 🙂 tak budes na prazdinach? 🙂

azzura
2. júl 2012

@franzziska ja zas nemožem chodiť busom, lebo som velky grco 😀 😀 😀 😀

azzura
2. júl 2012

@mistisa hej, budem aj ja na prazdninach 😀 uz sa tesim a potom v auguste opat, zas s 2 neterkou od druheho brata, to bude velka skolacka od septembra. Tie moje deti sa furt pytaju, že kedy budem mat babo, lebo uz sa hadaju o kocik 😀 😀 😀

franzziska
2. júl 2012

@azzura jas ani nee..ale absolvovasla som v buse 20 hodin a bolo to brutl tak som si povedala uz nikdy viac 😀 😀

azzura
2. júl 2012

@franzziska ja som mala problem vydržat cestu ked som chodila na VS 😒

mel84
2. júl 2012

@mata_ba tak nasa rybka ma idealne podmienky, v byte sme mali vcera 33 😀 😀 ja neviem, ti chlapi tym ze to vobec neriesia, tak oni maju nejaky tusak alebo tak...vtedy prvykrat este som si myslela ze nahoda, ale ked mu to este aj teraz vyslo 😀 a ty musis verit svojmu manzelikovi !!! 😉

mata_ba
2. júl 2012

@azzura jasne,potom zreferujem..tiez som tam este nebola...

@franzziska ved aj autickom mozte dakam vyrazit...

@mistisa ved aj tam je dobre 🙂

@mel84 ked to bolo take do vetra 😉 a on este aj po oznameni,ze mam 2 ciarky,neveril..az ked doki potvrdil...

Baby tak som sa nasrala 😠 mm dosiel za mnou,ze nema prachy,ked siel k dokimu..tak som mu dala 50€,potom som nasla 25 a reku padika mi vrat..a on,ze ie..pre istotu berie vsetky...tak ja bez koruny...a on ich stratil..lebo treba si dat prachy do zadneho vrecka..taka som nesrata az mi je do placu..nam sa fakt nemoze darit absolutne v nicom ☹ a to som mala ist na nakupy..mozem ist akurat tak do.... 😢

azzura
2. júl 2012

@mata_ba stratil?? to sa mu ako podarilo??

mata_ba
2. júl 2012

@azzura netusim...vsak ale rozum..do zadeho vrecka nohavic...niekto sa teraz musi velmi tesit...najst 75€...

azzura
2. júl 2012

@mata_ba to ich mal v penazenke, ci len tak hodene. Ak mal v penazenke tak mu zobrali aj ju, ale ako mu mohli vytiahnut zo zadneho vrecka peniaze, mohli len vypadnut iba ak by sa vyzliekal napr. na WC???

moni1007
2. júl 2012

@mata_ba no tak to pekne. ale moj je taky isty. tiez stale pcha penazenku do zadneho vrecka nohavic... hoc kto mu ju moze ukradnut a tiez ju uz parkrat stratil. ale aby sa poucil to vobec... 😠 to su ti chlapi...a este v takejto dobe, ked si clovek musi riadne premysliet na co peniaze minie 😠

vardzikova
2. júl 2012

@mel84 😀 😀 😀 ale vieš vždy lepšie je na seba niečo obliesť ako ked nemaš čo zhadzovať 😀 😀 , ty si aka potvora 😀 ty to maš až tak premyslene? a kedy ti vychadza termin?