Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska a čo to vsetko obnasa??? nechapem....iba zarezorvovat si hotel podla svojich poziadaviek a peniazkov a možeš ist
@azzura xchachahca exotka ako si to pekne napisala 🙂 no ja mam tak neterku tiez moju to je sice 3 rocna kocka ale stale kde je miska a majko? hlavne teda mojho mm zboznuje 🙂 teraz mi ju dala mama k telefonu a mala namiesto ahoj miska mi povedala kde je majko? chacha 🙂 az potom na mna 🙂 je to opica mala 🙂 tak budes na prazdinach? 🙂
@azzura jas ani nee..ale absolvovasla som v buse 20 hodin a bolo to brutl tak som si povedala uz nikdy viac 😀 😀
@mata_ba tak nasa rybka ma idealne podmienky, v byte sme mali vcera 33 😀 😀 ja neviem, ti chlapi tym ze to vobec neriesia, tak oni maju nejaky tusak alebo tak...vtedy prvykrat este som si myslela ze nahoda, ale ked mu to este aj teraz vyslo 😀 a ty musis verit svojmu manzelikovi !!! 😉
@azzura jasne,potom zreferujem..tiez som tam este nebola...
@franzziska ved aj autickom mozte dakam vyrazit...
@mistisa ved aj tam je dobre 🙂
@mel84 ked to bolo take do vetra 😉 a on este aj po oznameni,ze mam 2 ciarky,neveril..az ked doki potvrdil...
Baby tak som sa nasrala 😠 mm dosiel za mnou,ze nema prachy,ked siel k dokimu..tak som mu dala 50€,potom som nasla 25 a reku padika mi vrat..a on,ze ie..pre istotu berie vsetky...tak ja bez koruny...a on ich stratil..lebo treba si dat prachy do zadneho vrecka..taka som nesrata az mi je do placu..nam sa fakt nemoze darit absolutne v nicom ☹ a to som mala ist na nakupy..mozem ist akurat tak do.... 😢
@mata_ba no tak to pekne. ale moj je taky isty. tiez stale pcha penazenku do zadneho vrecka nohavic... hoc kto mu ju moze ukradnut a tiez ju uz parkrat stratil. ale aby sa poucil to vobec... 😠 to su ti chlapi...a este v takejto dobe, ked si clovek musi riadne premysliet na co peniaze minie 😠
@mel84 😀 😀 😀 ale vieš vždy lepšie je na seba niečo obliesť ako ked nemaš čo zhadzovať 😀 😀 , ty si aka potvora 😀 ty to maš až tak premyslene? a kedy ti vychadza termin?

@mistisa 😀 no ved uvidime..dufam,ze doki povie,ze je maternicka uz uplne cistucka a vsetko bude ako ma byt... ale neviem..mrcha nebola az taka silna..dokonca mam pocit,ze slabsia ako vacsiou..ale dlhsia o den-dva...aj ked,bolo vidno,ze vselico ide este von...