icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
2. júl 2012

@vardzikova zaciatkom marca 🙂 celkom dobre, lebo teraz mam vela cerstveho ovocia a zeleniny, nemusim sa umelinami dopovat, a potom porodim a fajne akurat pride jar..v praci neberu ohlad na nic, tak ani ja nebudem brat 😉

moni1007
2. júl 2012

@iwi9 robi zateplovacky a rozne prace na stavbach... momentalne je v bratislave... ☹

iwi9
2. júl 2012

@moni1007 aha... no takze viac je mimo ako doma? ☹ mna by asi porazilo...

zuzanka9999
2. júl 2012

@moni1007 cau mojaaaaaaaaaaaaa ako sa mas? co ovulka?
@mata_ba no kazdopadne to skusime i dnes, uvidime ci to vyjde. mati ty si uz po mrske ze?

fifitko25
2. júl 2012

@iwi9 ďakujem, nie je to ťažké, ide len o prepletanie dookola medzi 5 ihlicami 😉 😉

fifitko25
2. júl 2012

@zuzanka9999 ja som si teda ovu testy nerobila, ale počas predpokladanej ovulácie sme skúšali každý deň asi 5 dní vkuse 😀 😀

moni1007
2. júl 2012

@iwi9 no my tak funguje cely cas co sme spolu a veru aj mna uz ide z toho porazit ☹ 😠

moni1007
2. júl 2012

@zuzanka9999 ahoj moja. pisala som ti,ale sekla som sa a poslala som to matke 😀 😀 😀 podla grafu to vyzera, ze ovu mohla byt vcera. aj ja som mala vcera.. tak zas spolu? ak neklesnes a samozrejme aj ja ak neklesnem 😀 ale my sme vcera nesexikovali, lebo sme boli pohadani, a v sobotu tiez nie,lebo mi bolo straaasne zle... tak tento mesiac z toho nic nebude a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mistisa
2. júl 2012

@zuzanka9999 ajoj mici ovulka? .-) 🙂 jej ja druhy den cyklu :-/ chichichi 🙂 a ako sa mas ty?

mistisa
2. júl 2012

@iwi9 ajoj moja no nic moc rano som ledva dobehla ku zachodu a bolesti su ☹ ale su mensie lebo sa hybem a skrabem tapety keby ostanem lezat sa zblaznim od bolesti asi 🙂 takto to rozhybavam 🙂 a ty co aky mas vystupik moja 🙂 kolkdy den po ovulke si?

mata_ba
2. júl 2012

@iwi9 snad ano 🙂

mata_ba
2. júl 2012

@zuzanka9999 ano,uz som 🙂 preco??

vardzikova
2. júl 2012

@mel84 juuj tak to ani nas neberu ohľad na nič ... niekedy sa spravaju by som povedala katastrofalne 😠 ale ja to už akosi tie dva dni vydržim 😀

zuzanka9999
2. júl 2012

@fifitko25 no tak ste pekne zapracovali🙂
@moni1007 no mojkaaaaaaa my sme fake tusim na rovnako so vsetkym 🙂)))))) pekny grafik, som zvedava ci zajtra padnem🙂
@mistisa ahoj mam sa fajn v BA bolo 38 stupnov dnes to je padnute na hlavu sa neda ani v praci vydrzat🙂 jj asi mam ovulku bo aj podbruso dnes boli.
@mata_ba ze kedy ocakavas ovulku???

mistisa
2. júl 2012

@zuzanka9999 no pekne viesco aj tu je katastrofalne este ze mam pusteny ventilator 🙂 🙂 inak by nas tu svihlo asi 😀 😀 hrozne je.fuj

iwi9
2. júl 2012

@mistisa uf tak to mi je luto, ze ta mrcha tak trapi... ku mne zatial nedorazila... ani by uz nemusela... som asi 14-15 DPO tak cakam ako sa zajtra zachova teplota... dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
este som netestovala, naposledy pred tyzdnom v nedelu, ale to som myslela, ze ovu bola okolo 8-9.6. ale zda sa, ze bola az o tyzden neskor....takze som cakala, ci pride mrcha, najneskor zajtra by mala prist....( uz teraz som 42DC), ved uvidime co bude...ak zajtra neklesnem, asi testnem 😕

mata_ba
2. júl 2012

@zuzanka9999 fuha,tazko povedat...od januara som mala tak na 27-28 DC..aj ked pred mrchou terajsou asi na 21 DC...a dnes a vcera ma uz brusko pobolievalo...mam vodovy hlienik...netusim,kedy bude...vo stvrtok letime na dovcu a tam meriat nebudem..tak uvidime,ci si ma ovu pocka,kym sa vratim alebo ci bude tam...lebo neverim,ze by sa mi cyklus az tak zmenil,ze by som uz teraz dakedy mala..nechame sa prekvapit...

moni1007
2. júl 2012

@zuzanka9999 pojdeme pekne spolu ale ty na konci kludne maj //,aj ked ja nebudem mat. nemusis skoncit ako ja 😀

iwi9
2. júl 2012

@mata_ba treba sexikovat furt 🙂 a budu poistene vsetky moznosti 😀 😀

mata_ba
2. júl 2012

@iwi9 no to ano 😀 len drahy ma asi ten zapal na pipovi ☹ ale sme sa smiali,ze sa natrie canestom a hned aj mna 😀 ze dostanem liecivu injekciu 😀

iwi9
2. júl 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 ja som mala mykozu prvy mesiac, ked sme sa snazili, sice cez ovulku som uz bola preliecena, ale pytala som sa doktora, sestricky aj lekarnicky ci mozem uzivat canesten pocas snazenia, porpipade, keby som bola tehotna... ze kludne, ze to nemoze ohrozit, maximalne ze sa to vtedy nemusi podarit... skuste sa spytat doktora( aspon toho, co u nho bol mm, ked tvoj ma dovcu) a uvidite...

mistisa
2. júl 2012

@iwi9 nooo teplotka je pekna micik keby vybehla este kusok alebo ostala na tom istom tak testni hm? jej micik ja sa budem moc modlit 🙂 no a si predstav ze som zacala skrabat tapety a preslo mi to 🙂 keby ostanem lezat som v keli vybavena 🙂 ale som to asi rozhybala 🙂

iwi9
2. júl 2012

@mistisa joj no bola by som rada, ale drzim sa pri zemi, len mm sa nejako velmi spolieha, ze to teraz vyslo.. 😖 tak dufam, ze nebudeme rano sklamani...

iwi9
2. júl 2012

@mistisa no inak, mne tiez svyknu prejst bolesti ked poriadne makam.... nejako na to nemyslim, tak sa potom radsej daju na ustup 😀 😀

mata_ba
2. júl 2012

@iwi9 no ved ja som sa to pytala..a povedal,ze mykoza je pocas tehu bezna..ze canesten sa moze...tak uvidime...

iwi9
2. júl 2012

@mata_ba no vidis, takze 'klidopido' sexikujte do odpadnutia 😀 😀. podla mna ( a naozaj mam takeho tusaka) sa vam to podari hned. a potom odpocivat, a o 9 mesiacov nam tu budes ochkat, ze nech uz sa narodi 😀 😀

mistisa
2. júl 2012

@iwi9 no urcite sa drzkajte pri zemi aby ste neboli sklamany ale modlim sa za vas aby vam to vyslo moja 🙂 no presne a vecer si lahnem do postielky a budem ubolena nie len mrchovo ale aj narobena cha cha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
2. júl 2012

@iwi9 ak mas pravdu,kupujem ti cokoladu 😀 a to verejne slubujem!

iwi9
2. júl 2012

@mata_ba a posles mi ju az seeem? ale nie srandujem 😀 😀 joj mojka, velmi ti to prajem... zasluzi si to kazda z nas, ale urcite bolo hrozne cim si si presla 😢 . ale uz nebudeme smutit, uz bude len dobre... 😉

iwi9
2. júl 2012

@mistisa dakujem, dam vediet ako sme dopadli 😉 no a ty sa zase moc nevycerpaj, tento cyklus ta bude stat vela sil 😉 caka ta uspesne oplodnovanie, potom uhniezdovanie atd, a potom budes cikat na testy a soknes sa ked najdes //, tak sa setri aby si to zvladla, lebo presne takto to bude!!! 😉