Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba 😀 ok, takze cakam cokinu 😉 dam vediet kedy budem doma 😀. och veru, dufam, ze uz si tu nikdy nic pobodne neprecitam, ked som si to precitala o tebe a kikaneu, na chvilu prestalo byt srdce aj mne a asi 2 dni som MK ani nezapla... a poznam aj osobne par dievcat, ktore si tym presli ☹ . ale nechcem ta rozcitit, aj ked viem, ze urcite na to nikdy nezabudnes... len dufam, ze to bolestive obdobie je uz za tebou a si plna stastia, lebo, kde je stastie, bocian pride velmi rad 😉
@iwi9 no,ono sa toho odohralo teraz velmi vela...zial,99% zleho..takze ja sa uz neskutocne tesim na dovcu hlavne z dovodu,ze vypadneme z tohoto postredia..a tam cakam len slniecko,more,zabavu..a budeme si uzivat jeden druheho...tak snad nam uz bude zhora poslane stasticko...a verim,ze aj vam a pridas zajtra kolajnicky 🙂
@mistisa ok moja, a ja drzim vsetky prstiky, ktore mam, aby foliky rastli, aby vsetko dopadlo najsamlepsieeeee. nielen tebe a mne, ale naozaj vsetkym snazilkam na svete. ( moje 3 velmi blizke osobky sa tiez zacinaju snazit, trom to vyslo hned na prvy krat, uvidime ako dopadnem ja 😉 ). co len celebrity mozu byt tehotne??? inak vsimate ze tento rok je toho straaaasne vela? kazdy den aspon 2 nove tehule pribudnu...
@mata_ba chceme ist k moru, domov by sme sli mozno v oktobri/novembri... len vsetko zalezi od toho, ci sa podari babo, ci mi bude dobre atd...najlepsie by bolo, aby som uz bola tehu, nech sme na dovci aspon za prvym trimestrom, nech sa nemusim bat... ale ak nie, tak uvidime co bude, moze mi byvat zle, mozno budu nejake komplikacie alebo co, tak este dovolenku vybratu nemame, pojdeme na last minute. a koncom roka chcem ist domov, ked budem tak v 5/6 mesiaci, chcem ist na 3D ultrazvuk, lebo tu to stoji az okolo £250 a chcem sa aj doma 'popretrcat' s bruskom, velmi mi chybaju sestry, tak aspon aby som s nimi bola trochu....
@mata_ba ale zistila som, ze MK je droga 😀 😀 vysoko navykova... proste ja si myslim, ze snazilky sa v normalnom svete citia niekedy ako vysinute... niekedy aj najblizsie okolie pozera na nas ako na debilov, ked zacneme rozpravat o BT, grafoch, milionoch priznakov, mrche, atd a iba tu sa citime medzi svojimi.... keby som takto debatovala napriklad so sestrou alebo mamou, pripadne kamoskou, len by krutili hlavou a klopkali sa po cele, ze ci mi sibe... ze nech to necham na prirodu a nestresujem sa... ano mojej mame sa to vravi, ked o nu sa ozaj len trenky obtreli a bolo... a sestry zatial na baby nepomyslia a kamosky bud otehotneli na prvy krat alebo este len idu skusat... takze som medzi nimi outsider... a moj drahy si tiez o mne mysli, ze som trosku cvok... ale uz aj on sa chyta.. ked rano zapipal teplomer, hned sa zobudil a plestil na mna oci ako angorak, ze aka je teplota 😀
@iwi9 ty si tehu?? potichu gratulujem. Ja dnes 1DC http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@fifitko25
@mistisa
@mata_ba
@moni1007
a aj vsetky ostatne!!!! maaaaam kolajniceeeeee!! az na dvoch testoch... rano ( od tretej som hore, co som sa nevedela dockat testovania) som si asi 5:45 merala teplotu a stuplna na 36.91. rychlo som zobudila mm a sli sme cikat 😀 😀 😀 okamzite sa mi tvorili dve ciarky... najprv, ze nikomu to nepovieme, kym nemame potvrdene od doktora, no ale jasne, ze som uz volala domov.. drahy mi nechcel ani sem dovolit napisat, no ale to by sa nedalo... babulky velmi som stastna, len este si to akosi neuvedomujem.... a som si ista, ze vsetky ma budete nasledovat tfuj tfuj posielam virusiky 😀
@iwi9 jeeej..gratulujem moja... 🙂 🙂 🙂 daj testík...potom..nech sa pokocháme.. 😀 tak si pekne užívaj tehu
@azzura moja..a kedy sa už aj na teba usmeje šťastie???hm?...ešte pôjdeš na IUV?:.či už nie???skús si dať pauzu..od všetkého....môžno to pomôže hm?..idete niekam na dovču?

@iwi9 vybavi to za mna sesterka,ta je v GB 😀 a ja si to s nou vybavim tu 🙂 alebo..ved ty prides 😀 pevne verim,ze uz ziadna z nas nebude smutit..nezelam nikomu na svete,to cim som si presla...a nielen ja,ale kazda,ktora prisla o svoj pokladik malinky....uz by sa Pan Bozko mohol nad nami zlutovat a kazdej milujucej (buducej) maminke poslat babalinko zdravucke 🙂