Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa 🙂 kycham, posielam, vsade okolo seba sirim tehu virusy!!! zlatko, ja mam ale ozaj pocit, ze tento mesiac vacsina z nas bude uspesna ( ak nie vsetky). takzeeee tu su tehu virusy: ..;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;..;.;.;..;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.
😀 😀 😀 😀 😀
@iwi9 😀 😀 😀 tak takato radosť ... ja som to ešte v ten den neudržala a tiež povedala sestre 😀
@iwi9 no moja,aj moj mm najprv kukal,ze ci mi nesibe..a vcera som si nastavovala budik a on,ze jaaaj,to je ten teplomerovy cas 😀 ale suhlasim s tebou..rozhodne je dobre,ze tato stranka je..aj ked nie vzdy dobre posobi na psychiku...a dobre ranko..a gratulujeeeeeeeeeeeem 😀 strasne sa tesim..a okamzite mi posli tehu virus 😀
@azzura..ahoj,mrzi ma to..snad nabuduce...velmi ti drzim palce...
@vardzikova no veru, to sa neda, este to musim povedat dalsej sestre, ta sa asi tiez rozvresti do telefonu 🙂
@mistisa foto som pridala, je hore vyssie a dokine idem 11.7. ( skusim sa tam doteperit skor, ved uvidim... ale zatial to je na buducu stredu)
@mata_ba no moja, vyslo to, takze vies co to znamena? teraz ty!!! a vsetky ostatne sup sup do snazilkovania prajem veeeelmi plodne dni 😀 😀 a tu su virusy: '.'.'.'.'.'.'.'.'.''.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.''.'.'.'.'.'.'.''.'.''.''.'.'.'.''. 😀 😀

@iwi9 jeeeeeeeeeeeeej moja gratulujeeeeem 😉 to je supeeeeer. 😉😉 tak poriadno kychaj a pluj nam sem oki? Aby sme sa uz vsetky nakazilyy 😉😉 toto je urcite darcek zo slovenska milacku 😉