icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 jeeeeeeeeeeeeej moja gratulujeeeeem 😉 to je supeeeeer. 😉😉 tak poriadno kychaj a pluj nam sem oki? Aby sme sa uz vsetky nakazilyy 😉😉 toto je urcite darcek zo slovenska milacku 😉

iwi9
3. júl 2012

@mistisa 🙂 kycham, posielam, vsade okolo seba sirim tehu virusy!!! zlatko, ja mam ale ozaj pocit, ze tento mesiac vacsina z nas bude uspesna ( ak nie vsetky). takzeeee tu su tehu virusy: ..;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;..;.;.;..;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.
😀 😀 😀 😀 😀

danjelca
3. júl 2012

@iwi9 ale čo to čitam?Gratulujem!!!!
Bude marcové malý baránok?🙂)

iwi9
3. júl 2012

@danjelca nuz vyzera to tak ze veru bude 🙂 prave som dovolala so sestrickou a objednala ma az o tyzden ☹...alebo mam skusit o 2 poobede alebo kazde rano, ci sa nieco neuvolnilo... ale tak ja viem, ze som tehu a ze je vsetko ok, 😀 😀 😀 proste musi to tak byt a hotovo

vardzikova
3. júl 2012

@iwi9 😀 😀 😀 tak takato radosť ... ja som to ešte v ten den neudržala a tiež povedala sestre 😀

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 urcite micik urcit eto vide viacerym 🙂 ja som vlastne cakala az na tento cyklus aby som mala aprilove ako som ja 😀 😀 snad to tak vide.a dokine kedy ides? testik si dala? foto? 😉 😉 😉 😉 chytaaaaaaaaaam virusiky 😀

azzura
3. júl 2012

@mistisa cau, tak mrchujeme spolu

mata_ba
3. júl 2012

@iwi9 no moja,aj moj mm najprv kukal,ze ci mi nesibe..a vcera som si nastavovala budik a on,ze jaaaj,to je ten teplomerovy cas 😀 ale suhlasim s tebou..rozhodne je dobre,ze tato stranka je..aj ked nie vzdy dobre posobi na psychiku...a dobre ranko..a gratulujeeeeeeeeeeeem 😀 strasne sa tesim..a okamzite mi posli tehu virus 😀

@azzura..ahoj,mrzi ma to..snad nabuduce...velmi ti drzim palce...

azzura
3. júl 2012

@mata_ba dik, ale ja uz ine ani neocakavam len mrchy

mata_ba
3. júl 2012

@e.l.i waaaw,pokial silnie,pregnyl to nebude...gratulujem aj tebeee..baby,tesim sa...poslite mi virusiiiiik

iwi9
3. júl 2012

@vardzikova no veru, to sa neda, este to musim povedat dalsej sestre, ta sa asi tiez rozvresti do telefonu 🙂
@mistisa foto som pridala, je hore vyssie a dokine idem 11.7. ( skusim sa tam doteperit skor, ved uvidim... ale zatial to je na buducu stredu)
@mata_ba no moja, vyslo to, takze vies co to znamena? teraz ty!!! a vsetky ostatne sup sup do snazilkovania prajem veeeelmi plodne dni 😀 😀 a tu su virusy: '.'.'.'.'.'.'.'.'.''.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.''.'.'.'.'.'.'.''.'.''.''.'.'.'.''. 😀 😀

mistisa
3. júl 2012

@azzura faaakt micik ? no pekne tak iba o dva dni si popredu moja 🙂 a ako ides teraz este skusat IUI ci davate pauzu? alebo ako?

mata_ba
3. júl 2012

@azzura vies,nejdem ti tu pisat omacky...verim ti,ze to uz moc ani na dobru naladu nie je...ale aj tak verim,ze sa vam zadari 🙂

mata_ba
3. júl 2012

@iwi9 moja 🙂 si zlata,dakujem..ale viem,ze to teraz nevyjde...nejak to citim 🙂

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 jeeeej suepr moja 🙂 ja idem tiez 11.7 ale na folikulometriu 🙂 takze potom si tu pekne dobre spravicky napiseme okik? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 idem kuk 🙂

mistisa
3. júl 2012

@e.l.i no super micka to je paradicka gratulujjeeeeeeem tak pomoz @iwi9 s posielanim tehu virusikov oki? a nakychaj aj ty 🙂 🙂 mam pocit ze sa opat roztrhlo vreco s vami baby takze pokracujeme snazilky postupne okik? 😉 😉 😉 😉

azzura
3. júl 2012

@mistisa etse skusim jeden cyklus u mojho dokiho a potom volam do Car na konzultacie, aj tak idem bez liekov tak to je jedno, moj doki ma tento tyzden dovolenku, tak aj keby som chcela nema mi kto vypisat recept a v pondelok uz bude neskoro

iwi9
3. júl 2012

@mistisa joj tak budem na teba mysliet, nech je vsetko super 🙂

@mata_ba ale no no, ziadne taketo recicky... sice reci take mat mozes.... aj tak si tvoje telo urobi po svojom 😀 😀

azzura
3. júl 2012

@mata_ba dakujem, že nepises omacky 🙂. Co uz, treba sa zdvihnut a ist dalej.....dnes soim u rodicov, dojdu deti mojho brata a oni spia u babky iba vtedy ked som tam ja.....tak si ich idem uzit 😉

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 chachacha toto iste robi moj mm ako si pisala ze plesti na teba oci aka je teplotka 🙂 tiez len zacuje teplomer uz je aj hore 🙂 🙂 chachacga zlaty su chlapi 🙂

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 dakujeeeem snad bude uz hadam tie injekcie pomozu folikom 🙂 si v soku stale co? 🙂musi to byt krasny pocit moja 🙂

iwi9
3. júl 2012

@mistisa no veru su zlati, tak ma dnes mojkal, a poviem ti som v riadnom soku.. som rada,ze sme dost dlho pockali a urobili test az neskor, ze som nemusela rieit duchov... uf je to uzasny pocit, velmi ti ho prajem 🙂

mata_ba
3. júl 2012

@iwi9 to je fakt 😀 ale mohla by ti vyjst predpoved 😅

@azzura juuj,aspon ti bude veselsie...ja idem zajtra sestrinu malu pozriet..konecne 🙂

azzura
3. júl 2012

@mata_ba dnes a zajtra nebudem mat cas stresovat a potom ma to uz prejde 🙂

iwi9
3. júl 2012

@mata_ba 😉 nuz, ja uz vidim ako si pochucujem na cokoladke 🙂) v oktobri ju cakam 😉

moni1007
3. júl 2012

@iwi9 moja supeeeeer, gratulujem. ta dovolenka doma vam urcite prospela. tesim a prajem hlavne vela zdravicka... nech vsetko prebieha tak ako ma 🙂

iwi9
3. júl 2012

@moni1007 no veru, urcite to malo prospesne ucinky 🙂 dakujem moja aj tebe posielam virusy tehulkovske :
;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;;.;.;;.;.;;.;.;.;.;;.;.;;.;.;.;;.;.;;.;.;;. 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. júl 2012

@azzura tak to najhorsie budes mat raz-dva za sebou 🙂

@iwi9 no len sa netes..ja ked sa na nieco tesim,vzdy sa to pototo... ☹

moni1007
3. júl 2012

@e.l.i jej, super. velka gratulacia 🙂

moni1007
3. júl 2012

@iwi9 dakujem, urcite zaberu 😀