Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jeeej ja som si teraz vsimla, ze ty uz mas dve krasne kocky doma 🙂) a dakujem, uz aj pridam testiky 😉
@fifitko25 dakujeeeeem no som rada, ze tak rychlo ( na druhy krat), tak ale hlavne je aby vsetko dobre dopadlo 🙂 🙂
@melisaaa mam aj grafik, ale nemerala som cely cas
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
@kikaneu dakujem moja, dufam, ze v zime tu najdem aj od teba taketo 🙂) ( alebo aj skor 😉 )
ahojte babulky.. tak sa vam hlasim.. ze niesom ista..ale asi nam vysiel planovany styk... aj ked neviem ci je mozne aby sa drzal pregnil v tele po 13 dnoch od podania...ale dnes som si nasla na teho teste 🙂 II palicky.. sice je druha slabsia ako testovacia...ale je tam.. a ked som som porovnala so vcerajsim testom tak je silnejsia.... 😉
@vardzikova dakujeeem normalne si to este neviem uvedomit 😀 prave som dovolala so sestrou, len som ju prosila, ze nech nikomu nic nehovori, kym to nie je podtvrdene od doktora a je viac nedockava ako ja, najradsej by to vsade uz vytrubila 🙂
@fifitko25 nuz zavoalm dnes a poviem mu, ze mam velmi stresujucu robotu a ze sa musim jazdit na vozikoch ( to sice nie je pravda, ale trosku ho nejako posurim), tak nech ma cim skor zoberie a da mi potvrdenie do prace, ze niektore veci nemozem robit... dufam, ze ma este dnes vezme... o 15 minut budem volat aak vystihnem, tak ma objednaju na dnes...musim to poriesit cim skor, lebo v praci sem - tam ozaj mam stres(sefujem tu sprostym irom a niektori maju z toho komplexy, ze som zena, mladsia a este aj cudzinka), tak nech mozem sefovcom cim skor povedat, ze sa musim setrit.. ale urcite budu ku mne zlati, aspon to ma tesi, ze mam s nimi uzasny vztah 🙂

@mattuliatko30 ešte jednu skusim a potom sa hlasim do Car, neviem ci a kedy pojdeme na dovcu, u nas v robote je to ako kazdy rok rozvnako, najprv sefka a potom kolega a potom ja ale neviem kedy 😠 . To tak je ked je niekto bezdetný a mlady 😠 .
Ja a stastie...haha...to skor ma zrazi auto ako ja budem tehu