Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska hello mojka...a ty čo nové??? asi sa to pomaly začína zlepšovať, ale nechcem to ukríknuť...grckala som 3x...ale bolo mi zle skoro celé dni na grc...som 10+2tt...tak verím, že sa to bude zlepšovať 🙂
@mistisa to urcite nie 🙂 ale asi by som pekne odpadla 😀 ale ja som si povedala,ze ak si dakedy najdem //,pojdem k dokimu az v nejakom 8-9tt...
@su_san ahoooj,gratulujem maminka 🙂 no ja uz po prvej mrske,uz som 9DC..brusko boli ovulacne,co je ale divne,kedze som mavala ovulku az na 28 DC....tak uvidime...a nenormalne sa tesim na dovcu,vo stvrtok letime 🙂 takze taaaak...
@franzziska az take micik ☹ to sa nedalo udrzat ta bolest bola hrozna ☹ az cele nohy ma boleli normalne stehna cele ☹ hrozne fuj nikdy viac.ale dnes ma vyliecil majorankovy cajik co mi matka poradila je to super liek uz som tolko veci porobia 🙂 a ty ako moja?
@mata_ba pozri srdiečko, to že ak budeš tehu chceš ísť až v 8-9tt nie je riešenie...nechcem ťa vôbec poučovať ani nič, ale ak je všetko v poriadku, tak bije už v 6tt väčšinou a v tvojom prípade ak si už mala nejaký problém, tak isto by som šla skôr...ale je to na tebe...treba hlavne pozitívne myslieť a veriť na zázraky...inak nemyslím, že máš tak skoro ovu, skôr sa ti tam dávajú dokopy všetky tie ženské veci...ovu ešte len bude isto...a dovču si poriadne uži maťka 😀
@su_san ahoj ja som akosi nepostrehla, ze si tehu!!! a to kedy??? asi si zistila ked som bola doma na dovci a nechodila som sem... tak gratulujeeeeeem... takze si mavala nevolnosti? a asi kedy ti zacali? ja som dnes nasla kolajnicky, dokimu idem o tyzden v stredu a podla digi testu aj poslednej ms som tehu asi 5-6tt... tak zsitujem co a ako... ako sa citis? na co si davas pozor? co nepapas/nepijes? ( nezdrave jedla, tuky, alkohol, kava, cigarety su mi jasne...)daj nejake typy na co si mam dat pozor... a gratulujem k tehu knizke... a nechces si menit, ze si tehulka?myslim v profile...
@iwi9 ahoj...áno som, dnes 10+2tt...mne bolo zle od začiatku, takže ja som veľa ležala...a jedz čo ti chutí a na čo máš chuť...akože dakto ti povie, že napr.párky alebo paštéta by sa nemali, ale ja som si kúsok dala, nemyslím si, že je to to najhoršie...kávu som nepila, takže s tým nebol problém...a dávaj si pozor na nejaké choroby a vyhýbaj sa napr. mačkám kvôli toxoplazmóze...inak všetko s mierou a bude dobre...takže srdečne gratulujem 🙂
@su_san nie nie..ved som ti hovorila ze ma postavili pred dolezite rozhodnutie ci riskovat liecbu ci nie...a momentalne dusevne i fyzicky nie som pripravena rozhodnut sa definitivne ci to podstupim ci nie...
@su_san ahooooj gratulujeeem ku knižočke, len nech pekne fazuľka poslúcha scoju maminku 🙂 ja neviem na com som bo vcera som mala pozitivny ovu test a aj dnes sice je trosku slabsi aj teplotka vyzerala dobre ale dneska padla, nviem ci s tym ma nieco ten clostil bo ja ho beriem inak nez ostatne kocky a lekar povedal ze nemam merat ze je to zbytocne .
@moni1007 moni precitaj si vyssie co pisem zuzke, pozri toto je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db rozumies tomu aj dnesny ovu test ma dve ciarky ale je slabsi - ze by za to mohol ten clostil??? ale ovu urcite bola lebo podbrusko ma stale boli a mam uplne riedky hlien vsetko k ovu nasvedcuje, az na dnesnu teplotu.
@zuzanka9999 ahoj moja. no podla mna, ani jeden test neni uplne pozitivny, aj ked ten 4ty je najsilnejsi. no este stale by som povedala, ze ovu mohla byt aj v tu nedelu...a ak zajtra a dalsie dni budes len stupat, tak ti ju na ten den oznaci aj ff, vsak skus si dat zo 3 teplotky popredu
@zuzanka9999 no to viem ze si klesla, ale zle som pozrela tie predchadzajuce teploty, sa mi zdalo ze predovulacne si mala medzi 36,5 a 36,6 a teraz sa divam,ze si predovulacnu mala aj vyssiu ako 36,6... tak uvidis akobudes mat dalej teplotky a skusala si sio dat popredu zopar teplot? podla mna je moznost ze ti oznaci aj na nedelu 🙂
@zuzanka9999 a podla vlastnych pocitov si myslis, ze kedy bola? no ak nebudes stupat, tak ovu este len bude. a ak budes budes stupat od zajtra, tak mozno bola v tu nedelu alebo dnes 🙂
@moni1007 podla pocitov mam pocit ze vcera lebo od vcera ma boli podbrusko.no uvidime som z toho zmätena. ved uvidime podla dalsich teplot. kazdopadne mrchu cakam az o dva tyzdne, tak uvidime, ale po minulom sklamani si uz nadeje nerobim, preistotu. aj menej sem chodim na MK a dost mi to pomaha, nemyslim tak intenzivne na to. a co s mm uz sa bavite? si pisala ze ste sa pohadali
@zuzanka9999 no ved ja som tu tiez takmer nebola, az vcera a dnes. ale tiez tu uz tolko nebudem byvat... dnes mi uz oznacilo ovu na sobotu,ale viem ze bola v nedelu a ked si zapisem zajtra teplotu, tak mi ju aj na tu nedelu posunie. takze ja som uz 2 DPO, ale necakam zazraky,aj ked sa stalo, ze zena otehotnela aj ked mala sex 2 dni pred ovu
hej, uz sa rozpravame, nebolo to nic hrozne, v podstate sme sa pohnevali kvoli nicomu, ale moj je taky,ze ked mu idem nieco vysvetlit a v niecom mu dohovaram,tak ma ignoruje, tak tym ma nastval a bol ohen na streche a cakala som kym sa ozve. v podstate v tom tiez neni problem,ked sa mu ja neozvem tak on sa mi ozve. nikdy sa na seba dlho nehnevame,ale stve ma to, ze on sa aj hned ospravedlni za vsetko,ale v podstate ani nevie za co.. a v buducnosti to spravi opat 😝 ale co uz. na to si len zvyknut 😀
prave som bola u kamosky pozriet ich a dozvedela som sa, ze je tehuuu v 7 tt, ja som 5-6 tt, takze budeme tehulkovat spolu... to je super, lebo je to asi najblizsia osobka, ktoru tu v sev. irsku mam, uz sa tesim na nase bruskaaa

@su_san drz sa nam 🙂 a ako sa citis, nejake zmeny?
@mistisa 🙂 🙂 fuuha az taku mas silnu ze slzy? uf ☹