icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
3. júl 2012

@petrusska hm no to neni bohvie co ze? no dufam ze bude vsetko oki a drzim palceky moc. takze vy este v podstate nesnazilkujete nejak tak napevno hej? Nechavate to zatial na prirodzeno hej? 😉 😉

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 no tak to je suepr 🙂 no to je jasne ked mas v pohodke robotku to nema vyznam ostavat doma 🙂 u mna je to horsie ja mam dost namahavu robotu takze ked ostanem tehu pravdepodobne budem musiet ostat doma 🙂 🙂

petrusska
3. júl 2012

@iwi9 jj idem, v pláne mám dnes snáď ešte nečerpá dofču

fifitko25
3. júl 2012

@iwi9 ja v tehu pijem len čaje pre tehotné, sem-tam ovocný čaj 😉 vypustila som všetky bylinkové - na odporúčanie lekára, tiež zelený aj čierny... tam je zvýšené množstvo teínu, tak radšej neriskovať a lekár mi povedal, že v tých bylinkových môže byť kadečo namiešané, tak aby som si viac nepoškodila 😅

e.l.i
3. júl 2012

😉 @iwi9
@fifitko25
tak snad nebude pregnyl.. strasne dufam.. a moj muzik mi zhodnotil.. ze z vcerajsieho II palicky ani nevidi. ze len na dnesnom su jasne.. tak skusim este zajtra testnut ..ci silnie

mistisa
3. júl 2012

@fifitko25 ajoj mojka 🙂 tak tak to je pravda je to nebezpecne :-/ radsej ich vyradit uplne a je pokoj 🙂 a ako sa mi citis? vsetko je oki? brusko krasne rastie 🙂 🙂

mistisa
3. júl 2012

@e.l.i ahojkaj a nemas fotecku? aby sme sa potesili s tebou? 🙂 🙂

petrusska
3. júl 2012

@mistisa tak mrcha trvajúca 2-3 dni to mi veľmi vyhovovalo a aj chlapovi, hhee 😝 Ako alergička asi by sme mali začali niekedy v septembri, októbri, ale ak by sa zadarilo tak nebudeme smutní 😀 jj, je to na prirodzeno 😀 a vy sa odkedy snažíte? Nemám prečítanú celú históriu tak sa pravdepodobne opakujem 🙂

iwi9
3. júl 2012

@fifitko25 no tie bylinkove, to som vedela, aj cierny.. len myslela som ze zeleny je ok... ale ved kupim si ten pre tehotne a bude dobre 🙂)

mistisa
3. júl 2012

@petrusska ved ano 🙂 to ti verim 🙂 🙂 a ty si alergicka? no my snazilkujeme uz 4 roky ☹ uz by sme si moc zelali tie dve // na testiku 🙂 🙂 ked to teraz nevide koncim nesnazilkujeme az na zimu potom . potrebujem nazbierat nove sily 🙂

vardzikova
3. júl 2012

No fuj ale dnes je vonku hrozny hic ... 😝 😝 😝 to sa neda ani vydržať a to my v praci nemame ani klimu 😠 🙄

mata_ba
3. júl 2012

@mistisa ked ja to nejak moc extra riesit..ked uz kupim aj ovulacne testiky,zase sa zacne kolotoc...takto je len teplotka a staci 🙂 zajtra odmeram poslednykrat a potom az po dovci...a citim zase brusko..rano vlavo,teraz vpravo..len neviem,ci mi nezacina mykoza zase ☹ ale esteze mame masticky 🙂

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba no ved ano to je pravda 🙂 ziadne upinanie 🙂 aj tak sa vam na dovolenke podari 🙂 citim to v kostiach 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 tak sup masticky aby si mohla ostat tehulka na dovolenke 🙂 🙂

mistisa
3. júl 2012

@vardzikova no moja veru je ☹ ja mam ventilator od rana pusteny 🙂 a uz som bola dva krat v sprche 🙂 a ty ako? v pohodke vsetko?

mata_ba
3. júl 2012

@mistisa baby,neblbnite..uz aj @iwi9 povedala,ze to citi 😉 sa upnem na dovolenkove babo a ked nebude,budem smutna...ale..aj pri prvom tehu som mala mykozu.. 😀 ale to hned po ovulke...a nedopadlo to dobre ☹ no verim,ze najblizsie tehu bude ok 🙂 a inak..Miska..nevadi,ked nevyhras? 😀

fifitko25
3. júl 2012

@e.l.i nebude, ver mi, ťahala som 4 cykly s pregnylom a až ten posledný ostal //, inak boli testy biele 😀 daj fotku, nech sa pokocháme 😉

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba no mojka neupinaj sa ale vist to moze 🙂 🙂 nevadi micik hlavne ze budes tehulka 🙂 🙂 to bude najvacsia vyhra a potom na nas nakychas a ked pojdes jankovskemu tak mi zavolas a stretneme sa na cajiku a cely cas budes kychat okik? 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. júl 2012

@mistisa dobre..vsak potom si mozes aj brusko pohladkat 😀 aj ja som kamaratke hladkala o 106..tak som zvedava,ci bol ucinok 😀 zase ma popichava v brusku..ale vpravo,vstrede medzi pupkom a bedrovou kostou..nechapacky...toto som mala len pocas tehu..zeby sa este maternicka davala dokopy?mozno rastie nejaky folik,tak sa to tam meni na povodne rozmery...no neviem..hadam je telicko uz ok 🙂

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba oki supeeeer 🙂 🙂 no je to mozn mojka bohvie no teraz este len zistis zmeny po tom vsetkom . uvidis mojka neboj urcite je vsetko okik 🙂 🙂 je mozne ze rastie folik uz 🙂 🙂

mata_ba
3. júl 2012

@mistisa no musi mat doki dovolenku prave teraz,ked ho chcem navstivit? 😀

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba no zrovna ze? hm. skoda nevadi ale ked mas masticky a uz poznas ako to je ked ju mas tak si daj aj tak by ti ine nic nepovedal si myslim ci? 🙂

mata_ba
3. júl 2012

@mistisa no ja som mala ist k nemu kvoli potratu..dohodli sme sa,ze po prvej mrchani dojdem...skontroluje,ci je vsjo ok...ale tak..pojdem az po dovci 🙂

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba tak tak a mozno ti oznami ze si tehulienka 🙂 ci? 🙂 🙂 to bude po dovci 🙂

petrusska
3. júl 2012

@mistisa jj som ja taký alergický špeci prípad 🙂 to ma mrzí, 4roky a nič, pfuj pfuj aby sa zadarilo! 😉
v mojom okolí je teraz veľa tehuliek a práve sú to také, ktoré si prešli náročnou cestou a veľmi dlhou tiež niekoľkoročnou a teraz si to krásne vychutnávajú, zmenil sa im život a hovoria, že sa im ešte len zmení po narodení bábätka 😀

su_san
3. júl 2012

ahojte srdiečka moje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dnes som bola u dokiho a dostala tehu knižku 🙂 🙂 🙂 , zatiaľ všetko ok, najbližšie idem na merania také podrobné 16.7, čiže o necelé 2 týždne, mám aj foto, ale dám až keď odfotím...už by mohli skončiť tie horúčavy, lebo mi to nerobí dobre 😠 ...ako sa mi máte zlatinka @mistisa @moni1007 @mata_ba @zuzanka9999 @fifitko25 ???

moni1007
3. júl 2012

@su_san ahoj mojka. tak ja uz som opat na MK. bolo mi smutno 😀 😀 😀 😀 gratulujem ku knizke. super. len tak dalej 🙂 fazulka poslucha? dufam,ze ano. no veru to teplo je priserne. 😝 ja som 2 DPO,ale tento mesiac nam to asi nevyjde, sexik bol dva dni pred ovulkou. v den ovu sme sa pohnevali s mm 😝 ale jedno pozitivum mam. uz viem ako fungujem 😀

mistisa
3. júl 2012

@petrusska no to ano .ale verime ze sa nam uz zadari 🙂 🙂 hadam 🙂 🙂 no pekne to nemas bohvie co ze? v mojom okoli je tiez vela bab tehuliek teraz tak hladkam bruska ako blazniva 😀 😀 a kychnu zbieram bacilky 😀 😀 😀

su_san
3. júl 2012

@moni1007 vitaj spät 😀 😀 😀
pozri mojka, ani my sme nemali sexík v deň ovu a predsa to vyšlo, takže netreba hádzať flintu do...mňa ráno keď príšerne bolel vaječník, čo asi vajko prasklo, tak sa drahý nechcel milkovať, lebo ráno je väčšinou vystresovaný z práce...toto horúco ma ničí...je mi blbo a keď bolí hlava, tak nič nezmôžem 😠

mistisa
3. júl 2012

@su_san ajoj milacku jej to je super mojka 🙂 moc sa tesim s tebou 🙂 ja som 3 DC mrcha brutal silna a nbolestiva. ☹ vcera som prvy krat plakala od bolesti 😢 😠 😠 😠 ale dnes ma vyliecil matkin receptik majorankovy cajik tak uz mam aj pomaly navarene mam oprane a idem vesat pradlo 🙂 🙂 postavila ma na nohy 🙂 🙂 a inak sa uz citis lepsie moja? uz nevrackas? 😉 😉 😉 jej tesim sa na fotecku 🙂 a je tam jedno? si mala take kolajnice ze sme cakali minimalne dve 😀

moni1007
3. júl 2012

@su_san dakujem za privitanie 😀 no ved nehadzem flintu do zita,ale nejdem sa ani nadejat... 😒 no tak to verim, ze ti v tom teplo neni moc dobre....a bolest hlavy vie byt riadne hnusna aj u mna a to ani tehu nie som... snad ta to nebude dlho trapit a budes si tehu uz len uzivat 🙂