icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

drobcek11
4. júl 2012

@moni1007 ovu som mala v nedelu 😀 juj no to opat cakame spolocne 😀 tesim sa ze na to nie som sama 🙂

moni1007
4. júl 2012

@drobcek11 ja tiez v nedelu aj zuzanka a aeste jedna kocka z druhej temy. tak cakame spolu 😀

su_san
4. júl 2012

@micak ahoj, ak sa pýtaš na tehu nevoľnosti, tak mne bolo zle asi 3-4 dni pred testovaním, strašné nevoľnosti a som nevedela prečo...ale netestovala som hneď až na ten 4 deň, to bolo 34 DC a boli tam koľajnice, takže ti neviem povedať ako si na tom...ale je dôležité aj to, koľký si DC, či netestuješ skoro, nevoľnosti môžeš mať kľudne, veď v tele sa dejú veľké zmeny 😉 držím palce, nech to dopadne ako si praješ 🙂

su_san
4. júl 2012

@e.l.i gratulka, verím, že to nie je pregnylová palička...ak bude silnieť, je to jasné, tak držím pästíky 🙂

e.l.i
4. júl 2012

@moni1007
@mistisa
tak necham to na piatok.. uvidime ci zosilne este viac

su_san
4. júl 2012

@franzziska mojka, viem čo si hovorila, ale nebola som tu dlhšie, tak som nevedela či si pokročila niekde...som dúfala, že nastali nejaké kroky vpred...ale hlavná je psychická a fyzická pohoda, tak nech u teba zavládne čím skôr takáto harmónia a môžeš kráčať k vytúženému cielu 🙂 🙂 🙂 inak myslela som napr.laparoskopiu ako mala mistisa či by ti nepomohla pri tých polycystických vaječníkoch, či niečo také neriešiš...

e.l.i
4. júl 2012

@su_san no dufam micka ze pregnyl je uz davno prec...
dnes som 14den od jeho podania.. a 12 DPO..
.len mrsku neviem kedy mam necakat... lebo som mala stale ovu kolo toho 15-16 maxim 17 dna.. a doktor v CARE mi s pregnilom vyvolal ovu na 12DC.. a lutealku som mavala 13-14 dni.. a potom dosla mrcha pri 29 dnovom cykle ...
tak ja neviem kedy by mala prist po podani pregnilom .. a dnes mam teda 24DC.... 😕

su_san
4. júl 2012

tu je foto, ale odfotiť sa mi to teda moc nedarilo 😠 😀
tá prvá je bábätko na chrbátiku a druhá je akoby ležalo na boku 🙂 🙂 🙂

moni1007
4. júl 2012

@su_san krasa 🙂 moc ti drzim palceky, aby bolo vsetko naj , aj ja chcem taku bobulku v brusku.. 😀

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i okiiii 🙂 moja joj tak ti drzim palceky aby si mala uz krasnu ciarocku 🙂 super 🙂 uz sa to musi zase rozbehnut chvilku bol taky utlm tak teraz sa snad to vrece roztrhlo opat 🙂

mistisa
4. júl 2012

@su_san jeeeej moja to je rkasne 🙂 malinkate babulko jej 🙂 🙂 moc sa s tebou tesiiim.tak je iba jedno 🙂 a citis sa mi ako?

mistisa
4. júl 2012

@drobcek11 joooj moja drzim palceky dufam ze za dva tyzdne sem supnes fotecku s palicamiiiiiiii ako svet 🙂 🙂 🙂

su_san
4. júl 2012

@mistisa srdenko moje, je len jedno, bohate mi stačí, len nech je zdravunké a pohlavie tiež nie je podstatné, ale dám si to zistiť z krvi, idem k dokimu 16.07, bude merať to NT a tak a ak bude všetko ok, čo verím, že bude, tak potom si to dám zistiť, lebo som zvedavá, ale je mi jedno čo to bude 😀 😀 😀

mistisa
4. júl 2012

@su_san vies ked take palicicska vybehli hned 😀 😀 joj moja moc sa stebou tesim.ja som tiez povedala ze mi je uplne jedno co to bude ale hlavne nech je zdravunke a vsetko ako ma byt 🙂 🙂 super. a uz sa mi citis lepsie?

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i no micik takto som kukla tvoje testiky pozri na to podla mna tam jednoznacne palicka zacina 🙂 🙂 drzim palceekyyyy 🙂 🙂 🙂

moni1007
4. júl 2012

@mistisa @su_san ja ak vydrzim , tak nebudem chciet vediet pohlavie 😀 😀 😀

mistisa
4. júl 2012

@moni1007 ja urcite ano moja 🙂 🙂 to ani moj mm by nevydrzal ten sa bude pytat uz ked budem v 5 tt ze co to bude chachacha 😀 😀

mistisa
4. júl 2012

@moni1007 vidis nieco na tych testoch teraz? na spodnom? som to @e.l.i upravila troska 🙂

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 zmenila som si vcerajsu teplotu na trosku vyssie nez v pondelok a ovu sa mi posunula na nedelu. Som zvedava ak zajtra ostane teplota hore tak sa mi to potvrdi a ak klesne tak nic. Uz nech su styri hodiny chcem ist uz z roboty domkov:( kolegyna mi vcera oznamila zr jr v 5 tt na druhy pokus snazenia:(((

moni1007
4. júl 2012

@mistisa no ved aj moj chce vediet,ale ma smolu 😀 😀 😀 no ja som tam aj predtym videla, ale nezda sa mi ruzova, pride mi akoby len priesvitala ta povodna, ktora ma zruzoviet 🙂 moj nazor a pri tebe som sa tiez nemylila. ale tak dufam, ze teraz sa mylim... mozno to tak nevyznieva,ale urcite jej to prajem ako aj vsetkym ostatnym

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 tak ak sa citis lepsie, ked to uz mas takto zaznacene, tak si to tak nechaj, ja by som nechala vsetky teploty tak ako som namerala este par dni a keby sa to samo nezaznacilo, tak az potom by som zmenila tu teplotu. ale vsak to je jedno,ked vies ze bola v nedelu... no moja svagrina bude o mesiac rodit, neviem ako to budem prezivat. tesim sa na dalsi prirastok do rodiny aj ze je to prave ona, ktorej sa narodi, lebo mali tiez dost problemov s tym... ale kebyze som aj ja tehu, tak sa tesim urcite viac 🙂

su_san
4. júl 2012

@moni1007 v dnešnej modernej dobe ak je to možné, tak ja to využijem...na pohlaví mi nejako nezáleží, niekedy som veľmi chcela kočku, ale už ma to prešlo, aj chlapček by bol super, len nech je to zdravé...ja som skôr zvedavá ako opica, tak to využijem cez ten Geneton 🙂

moni1007
4. júl 2012

@su_san no mozno ani ja nevydrzim a dam si to zistit.. ale chcela by som zazit ten pocit, ked ti po nporode povedia co mas... ved teraz sa da kupit kopec neutralnych veciciek a aj tak mam v plane kupovat neutralne tie zakladne veci, aby boli aj pre druhe babo..teda ak bude aspon jedno 😒

su_san
4. júl 2012

@moni1007 bude bábo neboj...len vydrž a buď v pohode, potom to pôjde ľahšie, stres a nervy ešte nikomu nepomohli...ja práve že netúžim po pocite aby som sa to dozvedela pri pôrode, chcem to vedieť ak sa to bude dať, aj keď cena nič moc 😠

moni1007
4. júl 2012

@su_san vies co. teraz som mala par takych dni, ze som bola v depke, ale uz prechadza, teda uz presla, snad sa uz nevrati 🙂 no ved jasne, kazda sme ina 🙂

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 no uvidim. Mozno to vratim spat. Jeeeej to je super nech vsetko dovre dopadne. Jj to by bolo lepsie keby si bola tehu aj ty uz konecne;)

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 no veru.. keby sme uz aj my vsetky boli tehu, nechapem preco s tym musia byt take problemy 😒

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 no to nevieme nikto iba boh sam:/

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 tak tak. snad aj nam raz dopraje 🙂

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 jj dufam i ja. No uvidime ja si tento cyklus totiz robim od 4dc kazdy den ovu test tskze viem na vom som. O ulka urcite vola len druha otazka je ci sa to i podarilo. Som zvedava na zajtrajsiu teplotu to mi otvori o i.