Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@micak ahoj, ak sa pýtaš na tehu nevoľnosti, tak mne bolo zle asi 3-4 dni pred testovaním, strašné nevoľnosti a som nevedela prečo...ale netestovala som hneď až na ten 4 deň, to bolo 34 DC a boli tam koľajnice, takže ti neviem povedať ako si na tom...ale je dôležité aj to, koľký si DC, či netestuješ skoro, nevoľnosti môžeš mať kľudne, veď v tele sa dejú veľké zmeny 😉 držím palce, nech to dopadne ako si praješ 🙂
@franzziska mojka, viem čo si hovorila, ale nebola som tu dlhšie, tak som nevedela či si pokročila niekde...som dúfala, že nastali nejaké kroky vpred...ale hlavná je psychická a fyzická pohoda, tak nech u teba zavládne čím skôr takáto harmónia a môžeš kráčať k vytúženému cielu 🙂 🙂 🙂 inak myslela som napr.laparoskopiu ako mala mistisa či by ti nepomohla pri tých polycystických vaječníkoch, či niečo také neriešiš...
@su_san no dufam micka ze pregnyl je uz davno prec...
dnes som 14den od jeho podania.. a 12 DPO..
.len mrsku neviem kedy mam necakat... lebo som mala stale ovu kolo toho 15-16 maxim 17 dna.. a doktor v CARE mi s pregnilom vyvolal ovu na 12DC.. a lutealku som mavala 13-14 dni.. a potom dosla mrcha pri 29 dnovom cykle ...
tak ja neviem kedy by mala prist po podani pregnilom .. a dnes mam teda 24DC.... 😕
@mistisa srdenko moje, je len jedno, bohate mi stačí, len nech je zdravunké a pohlavie tiež nie je podstatné, ale dám si to zistiť z krvi, idem k dokimu 16.07, bude merať to NT a tak a ak bude všetko ok, čo verím, že bude, tak potom si to dám zistiť, lebo som zvedavá, ale je mi jedno čo to bude 😀 😀 😀
@moni1007 zmenila som si vcerajsu teplotu na trosku vyssie nez v pondelok a ovu sa mi posunula na nedelu. Som zvedava ak zajtra ostane teplota hore tak sa mi to potvrdi a ak klesne tak nic. Uz nech su styri hodiny chcem ist uz z roboty domkov:( kolegyna mi vcera oznamila zr jr v 5 tt na druhy pokus snazenia:(((
@mistisa no ved aj moj chce vediet,ale ma smolu 😀 😀 😀 no ja som tam aj predtym videla, ale nezda sa mi ruzova, pride mi akoby len priesvitala ta povodna, ktora ma zruzoviet 🙂 moj nazor a pri tebe som sa tiez nemylila. ale tak dufam, ze teraz sa mylim... mozno to tak nevyznieva,ale urcite jej to prajem ako aj vsetkym ostatnym
@zuzanka9999 tak ak sa citis lepsie, ked to uz mas takto zaznacene, tak si to tak nechaj, ja by som nechala vsetky teploty tak ako som namerala este par dni a keby sa to samo nezaznacilo, tak az potom by som zmenila tu teplotu. ale vsak to je jedno,ked vies ze bola v nedelu... no moja svagrina bude o mesiac rodit, neviem ako to budem prezivat. tesim sa na dalsi prirastok do rodiny aj ze je to prave ona, ktorej sa narodi, lebo mali tiez dost problemov s tym... ale kebyze som aj ja tehu, tak sa tesim urcite viac 🙂
@su_san no mozno ani ja nevydrzim a dam si to zistit.. ale chcela by som zazit ten pocit, ked ti po nporode povedia co mas... ved teraz sa da kupit kopec neutralnych veciciek a aj tak mam v plane kupovat neutralne tie zakladne veci, aby boli aj pre druhe babo..teda ak bude aspon jedno 😒
@moni1007 no uvidim. Mozno to vratim spat. Jeeeej to je super nech vsetko dovre dopadne. Jj to by bolo lepsie keby si bola tehu aj ty uz konecne;)
@zuzanka9999 no veru.. keby sme uz aj my vsetky boli tehu, nechapem preco s tym musia byt take problemy 😒
@moni1007 jj dufam i ja. No uvidime ja si tento cyklus totiz robim od 4dc kazdy den ovu test tskze viem na vom som. O ulka urcite vola len druha otazka je ci sa to i podarilo. Som zvedava na zajtrajsiu teplotu to mi otvori o i.

@moni1007 ovu som mala v nedelu 😀 juj no to opat cakame spolocne 😀 tesim sa ze na to nie som sama 🙂