icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 no tak ty si nic nepremeskala 🙂 takze zaklad je. a verim,ze bude uspesny koniec 🙂

e.l.i
4. júl 2012

@moni1007
@su_san
@mistisa
tak som to fotla este raz a trochu stmavila fotku... 😉

moni1007
4. júl 2012

@e.l.i tak na tejto je to lepsie vidiet 🙂 drzim palce 🙂

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i moja mila premilena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja myslim ze to tam jeeeeeeeeeeeeeee.joj sa tesim na ten v piatok hned daj fotooooo 🙂 🙂 dufam ze tam uz nebude treba ziadne upravy fotiek robit ze tam rovno nabehne palica 😀 😀

mata_ba
4. júl 2012

babulky ahojte..dosla som len na skok vas kuk..rano z letiska sa este ozvem 😀 ja som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...dnes egg hlienik a chvilkove mrskovske bolesti..dokonca chvilku bledulinkoruzovy hlienik...teraz uz len popichavanie,tak neviem,ci zapal,ci ovu ci co..uvidime o 12-13 dni 🙂

mistisa
4. júl 2012

@mata_ba ajoooooj moja. noooo ze by ovu? aj ste radsej snazilkovali? 🙂 jeeej moja moc moc vam prajem krasnu dovolenecku.poriadno si oddychnite,vykupte sa, poopalujte a vsetko co k tomu patri.a hlavne vam prajem staaaale krasne pocasicko 🙂 🙂 prijemny letik moja 🙂

fifitko25
4. júl 2012

@mata_ba užite si to Maťka a dnes už začnite doma 😵 😵

iwi9
4. júl 2012

@mata_ba matka, prajem super dovolenku 🙂 poriadne si to uzite, a presne ako pise @fifitko25 dajte si preddovolenkovy sexik a nech sa baby uhniezduje v tunise ( tam idete vsak)? tak este raz super dovolenku prajem 😉
@fifitko25 ahoj, ako sa mas? oddychujes? ci ani nejde v tom teple?
@mistisa ahoj draha a ty ako dnes??
@moni1007 cauko 🙂, chapem, ze nedavas tomuto cyklu velku nadej, ale 2 dni pred ovu, ved to je idealny cas 😉. nam to asi vyslo tak, ze sme sexikovali v piatok a ovu bola v nedelu alebo az pondelok... takze..... ale jasne, radsej nedufaj a potom ta soknu take kolajnice akom mna 😀 velmi ti to prajem...
a ako som citala, ste tu 4 babule 4 DPO? takze sa tesim, ktora nas najblizsie potesi 😀
@e.l.i nooo tak na tomto tu teda palicka jeeee. velmi velmi drzim palceky

mistisa
4. júl 2012

@iwi9 ajoooj miciii 🙂 ja tak pomaly trocha lepsie ako predvcerom a vcera 🙂 ved uz by sa patrilo ved som 4DC len ma dnes strasne picha na lavom vajku neviem ci clostyl zacina ucinkovat ci co neviem :-/ uvidime a ty mojka ako? 🙂

iwi9
4. júl 2012

@su_san kraaasne fotecky, ja sa uz neviem dockat kedy uvidim nase babanko... dnes som v robote chodila miestami vyskerena ako leco 😀 😀 😀 . joj dufam, ze ti je uz lepsie...

iwi9
4. júl 2012

@mistisa no som rada ze sa ti polepsilo.. ja fajn, len v podbrusku mam tlaky trosku a prisia mi ide roztrhnut asi tyzden... a ako naschval mi do nich stale niekto naraza, az mi slzy niekedy vybehnu... stale som este mimo z toho, ze sa podarilo... a to ze moja veeelmi blizka kamaratka je tiez tehu a len o 2 tt rozdiel je proste super...

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no my sme mali tiez sexik v piatok vecer a ovu bola v nedelu doobeda, takze cca 40 hodin by museli potvorky vydrzat. ja viem,ze su aj pripady ked sa kockam podarilo zostat tehu aj ked mali sexik 2 dni pred ovu. a docitala som sa ze je optimalne mat sexik kazdy druhy az TRETI den. tak uvidime, nechame sa prekvapit,ale nadejat sa moc nechcem 🙂 a ty sa ako citis?

iwi9
4. júl 2012

@mattuliatko30 takze pomalicky sa mozete zacat aj snazilkovat, vsak? tak nech vam to co najskor vyjde 😉

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 a este sme 3 DPO, ale to je jedno, snad si aspon jedna najde // 🙂

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 no ved ja som toho prikladom, boli sme doma a naozaj sme nemali kedy a kde, ved som aj z domu prisla sklamana, ze nic a vidis... ja som ok, spamatavam sa zo soku, velmi sa tesime a boli ma trosku podbrusko a prsia... ale inak ok... len mm na nastval, lebo ma zapchu a cely den za to chodil skysnuty a vobec neprejavoval radost... tak som sa skoro za to rozplakala a vynadala som mu... potom sa na mna v praci uz len vyskieral.. dufam, ze nebudem teraz nejaka precitlivena, lebo ma porazi...

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 aha, zle som precitala 😉

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no a este bol to sexik z lasky a od chuti, nie kvoli snazilkovaniu,kedze som myslela,ze ovu je este daleko. tak snad z nasej lasky bude nejaky plodik 😀 😀 😀 😀 no mozno mu to este tak necvaklo. mne by asi dlho trvalo,kym by som sa zacaôla tesit. ja by som sa asi stale triasla a neverila tomu 😀 no mozno budes take precitlivena, to je mozne 😀

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 no vidiis, taky necakany a neplanovany sexik urcite urobi svoje 😉 . velmi velmi drzim palceky... no a ja som sa tiez chvela a kukali sme na seba ako dvaja vytreti... ale on vravel, ze jeho to vobec neprekvapilo, ze on vedel, ze to dobre spravil 😀 😀 😀 . ach ti chlapi, chcu za vsetko medailu 😀 😀

fifitko25
4. júl 2012

@iwi9 ahoj moja, akurát dnes sprchlo, prišlo to o 4tej poobede a vonku je fajných 25 stupňov po daždi, je to úžasné 😵 inak teplá znášam dosť blbo, potím sa až až, neviem, kam by som sa odložila a čo na seba navliekla 😀 😀
tie citlivé prsia budeš mať nejakú chvíľku, dávaj si na ne pozor 😉

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 jeuj, lebo ty si pritom vobec nebola, co??? 😀 😀 😀 ja som zvedava na mojho ako sa bude tvarit ked si raz najdem //. a uz ste to niekomu aj povedali?
🙂

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 a vies aky je smiesny? on si mysli, ze ani na spickach nemozem stat a natahovat sa za niecim v policke... jedine co podla neho mozem je varit a zehlit, ale aj to ma okrikuje aby som sa nepopalila... uf, bude to s nim tazke, vzdy bol prehnane bojazlivy o mna, len sa bojim aby sme sa za to neskor nevadili, lebo je to dost otravne...

iwi9
4. júl 2012

@fifitko25 fu, verim, tak aspon trosku sprchlo, ze sa to nejako ukludni... no budem si musiet dat nejaky skafander na seba, lebo ozaj hrozne daco... ale aspon sa mi o kulincek nafukli 😀

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 lepsie ked je starostlivy akoby sa nemal vobec zaujimat. aj moj bude urcite taky. ten uz ked sme si mysleli ze som tehu, tak sa tak spraval, hladkal brusko a tehu som nakoniec nebola... 😀

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 no presne, on to berie tak, ze moje vajicko cakalo, ale jeho 'borci' sa k nemu dostali a jeden vitaz to dotiahol do konca 😀 😀 ale samozrejme, ze si robi srandu 😀 ( teda aspon dufam )

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 no to ano, radsej nech je taky, nez keby na mna nebral ohlad...

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no pekne od neho. esteze mame tych nasich chlapov a ich borcov. teda dufam,ze aj ten moj ma riadnych borcov 😢

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 urcite ma 😉 ... a ozaj, ja som sa to uz urcite pytala, ale ako dlho sa snazite? tusim okolo roka, vsak? kedy asi chcete ist dokimu? viem, ze mas problem so stitkou...

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no na konci augusta bude rok.povedal mi dr ze mam prist az po roku. som rada, ze mi aspon ten HP spravi a ze sa liecim na stitku... pozeral mi vtedy aj foliky, tie boli tiez v poriadku. no mozno je len treba aby sa ten hormon co sa tyka stitky dostal no normy, lebo ked je vyssi tak sa nedari otehotniet alebo ked by sa aj nahodou podarila, tak by som pravdepodobne aj potratila, lebo babo a ja by sme nemalo dost hormonu na vyvoj a zle by sa vyvijalo, resp. nevyvijalo

mistisa
4. júl 2012

@iwi9 to je parada micik 🙂 🙂 tesim sa s tebou joj musi to byt super. 🙂 no ja ostanem tehu a vsetky moje kamaratky akurat porodia.hm. no nevadi 🙂 🙂 hlavne ze ostanem 🙂 budete klabosit tehulky co? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 aha.. no tak daj sa do poriadku.. vidis, aspon viete kde zacat a co treba urobit... takze si to das do poriadku a urcite vsetko bude ako ma a budes zdrava a stastna tehulka 😉 ... a mozno sa to uz stalo 😉