icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo gratulujem, strašne sa teším s tebou. tak už nie som sama 🙂 .

chorucka
8. dec 2011

@momamo sak aj ja chodim k lekarovi na folikometriu aj zajtra idem ale nejak nie a nie sa trafit

alyce
8. dec 2011

@momamo supeeeeeeeeeeeer, ja som to hovorila!!!

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 ano ano uz sme v tom 2🙂))))) ciarka uz zosilnela ..?? Ja som rano cakala takeho ducha ze ho ani vidiet nebudem a pozeram a skoro rovnake ciarky🙂 Neverila som ... Kedy mam zavolat doktorovi ...??

momamo
8. dec 2011

@alyce jejo konecne si tu🙂))) ano mala si pravdu ale mam tak trochu aj strach ze sa nieco stane a ciarocky tam nebudu....☹

delideli
8. dec 2011

@chorucka : tak ziadne 😖 ,ale hlavku hore a sup do snazenia 🙂 drzim palce a neboj, raz to pride 🙂

alyce
8. dec 2011

@momamo neboj, vsetko bude v poriadku. Jaj, tak sa tesim, super, super. Len kto mi teraz vyplati moju vyhru? 😀

momamo
8. dec 2011

@alyce poslem na ucet 😀 😀 😀 😀 hned ako pridem domov z prace tak dam este jeden mamatest 10 ..🙂)) a pokusim sa sem dat foto ..🙂

alyce
8. dec 2011

@delideli no tak, si na rade, mam sa stavit aj s tebou? 😉

alyce
8. dec 2011

@momamo len pred tym vela nepi, aby ti to aj ukazalo 🙂 a muzicek uz vie?

momamo
8. dec 2011

@alyce nie nie este nevie ... Mam mu to uz dnes povedat...??? co by si spravila ty...???

momamo
8. dec 2011

@alyce Je v praci do vecera a nechcem aby skolaboval 😀 😀 😀 😀

delideli
8. dec 2011

@alyce : ja si nie som ista,lebo rano som mala take pocity v podbrusku ake obcas mavam pred MS, zatila nie bolesti,ale bojim sa,ze sa uz hlasi..a tiez tie prisa ma od vcerajska vecera bolia trocha menej..bojim,bojim..:(

alyce
8. dec 2011

@delideli teraz si nemozem spomenut kolky DPO si... Ale ako vidis prsia vobec niesu smerodatne, mozu byt aj male a makke 🙂

momamo
8. dec 2011

@delideli presne takto som to mala aj ja ...Vecer som uz bola zmierana s tym ze rano dostanem aj ked som vstala z postele na wc-ko tak som si to myslela a vidis .. Potom som ocikala testik a su tam 2 //🙂

momamo
8. dec 2011

@alyce presne presne🙂 😝

alyce
8. dec 2011

@momamo jasne, ze povedz! No skoda, ze je po mikulasovi. Ja by som kupila malinke papucky a dala mu ich niekde k jeho veciam a nic by som nepovedala, len by som pockala kym to najde a spyta sa co to je 🙂

delideli
8. dec 2011

@alyce : ale ziadne ine priznaky nemam ani som pocas cyklu nemala,len tie prsia,ale pobolievali ma uz den po ovu..takze to je tiez dost diskutabilny priznak 🙂 som 25.DC (mavam tak 26-29 dnove) a 13DPO
tu je grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2 ...takze fakt vaham..

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo ja o chvíľu idem volať dokimu o krvné výsledky ale včera na ultrazvuku už asi videl aj gestačný vačok. a smial sa že som prišla veľmi skoro 🙂

momamo
8. dec 2011

@alyce jejo aj ja to tak si spravim.. dam ku dveram detske topanocky a budem cakat...🙂))

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 myslis ze staci ked ja zavolam mojmu dokimu v pondelok...??? ale mam este zajtra??

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo jasné že stačí. budeš robiť ešte nejaký test či čiarka silnie?

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 ano dnes ked pridem z prace domov a potom este zajtra vecer, aby som bola presvedcena ze ciarocka je a nezmizne ,, toho sa bojim🙂 Pretoze mne to pride stale neuveritelne ze som tehu🙂) a stale ta pobolieva podbrusko??? lebo mna ano

alyce
8. dec 2011

@delideli aj ja som 13DPO, 26 DC... No ja ak dnes nedostanem, musim zajtra testnut, lebo som chora a obavam sa, ze sa mi to zhorsuje a budem potrebovat lieky... Aj prsia ako priznak stacia, jaaaaaj dufam ze nam to vyjde 🙂

alyce
8. dec 2011

@delideli ved ten graf vyzera vyborne 🙂

momamo
8. dec 2011

@alyce dievcata obom vas velmi drzim palce tak ako ste vy mne ...🙂))))) mam pocit ze na vianoce sa naozaj deju zazraky...🙂)

delideli
8. dec 2011

@momamo : uz si neviem spomenut a neviem to najst, vsetko sa mi pletie- ktory si DC a DPO?

delideli
8. dec 2011

@alyce : este lepsie by vyzeral so zelenym krizikom na konci 🙂

momamo
8. dec 2011

@delideli dnes som 29 DC a 14DPO .. a ty si ako na tom ..???

alyce
8. dec 2011

@delideli ona je jeden den po nas, cize dnes 14DPO. Mozes uz aj ty zajtra testovat 🙂