Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa : no ja dufam,ze nepokazil a ze vydrzi 🙂 a citis sa?nejake zmeny?neplanujes zajtra testnut?
@momamo ano. dnes trochu menej,ale včera dosť
@nikinka1111 presne presne a mas nejaky vytok ..🙂 som taka stastna🙂
@delideli neviem , sa mi snivalo ze som sa testovala a ze tam boli dve caaarky, ale vies ako to byva , ked sa ti nieco sniva tak je to presne naopak ... , prsia ma bolia , krce ziadne zatial , kremovy vytok , tak nejak divne mi bolo vcera .... 😖 😖
@momamo mne sa strieda biely krémový hlien a lepkavý. a doki nič nepovedal keď ma vyšetroval tak asi to bolo ok
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd dievčatá, krvné testy pozitívne 😀 😀 😀 😀
@vardzikova cau, ja som skusala vestice, a teraz naposledy asi pred mesiacom tu co je na TV DOMA
@nativanativa : no mne sa to zatial s tebou pozdava..🙂 a nie vzdy to musi byt so snami opacne..mne sa 2 noci pred svadbou snivalo,co sa aj naozaj splnilo.. 🙂 mne sa sice pred prvym testovanim tiez snivalo s 2mi ciarkami,tak som sa hned utekala testnut a nic tam nebolo,ale prisudila som to tomu,ze v sne boli ciarky modre a ja som mala test s ruzovymi 🙂 a vcera v noci som porodila na chodbe cestou na porodnu salu,bez jedinej kontrakcie a potom mi bez dovodu vyoperovali bezbolestne a bez uspatia maternicu..mozog si niekedy narobi take haluze ze az 🙂
@momamo tak tak pre teba bude istejšie ostať doma 🙂 inak dobre ranko 😀
@lucecita moja mne potom bolo tak zle že to ani nechci vedieť ale tebe bude určite lepšie uvidiš, čakam na spravičku od teba 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak keď ti prešlo, bude resp. bolo to niečo iné....ale ja neviem teda čo 🙂
@momamo Mojaaaaaaaaaaaaa tak ti neskutočne blahoželam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tešim sa spolu s tebou , to boli ale stresi čo?
@azzura a čo ti predpovedala niečo z toho sa ti aj splnilo?
MOMAMO: blahoželáááááááááám, to je super správička 😉 😉 😵 😵
@vardzikova ahoj mojka,,ja som taka stastna 🙂))))))))) uz sa tesim ked sa budes aj ty testovat🙂
@vardzikova v minulosti co som bola u vestkyn, nieco sa splnilo a nieco nie. Ale tejto naposledy som sa pytala ci dakedy budem mat deti, kedze sami nedari tak som sa bala ci to ma zmysle vsetko postupovat a nakoniec aj tak nic z toho bude. A povedala mi ze koncom roka 2012 pocnem dieta a rodim 3/4 roka 2013...co ma vydesilo, že dalsi rok mam cakat, ale este vtedy nevedela ze pojdem na laparku a mozno sa to vsetko podari skor. A ze druhe dieta budem mat v 40jke 🙂

@delideli
@purina12345 no mne sa fakt pokazil teplomer
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac