icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
10. júl 2012

@zuzanka9999 ahooj micik aj si testovala? ci nebudes? az ked bude meskat?

luszia
10. júl 2012

@zuzanka9999 Ahoooj, no tak to je super, ze mas teplotu hore, a to uhniezdovanie mozno bolo, len tvoja teplota sa nezmenila, ja Ti ku grafom moc neviem poradit, ja som merala prvy krat a robila si grafik, a hned sa zadarilo,.,. ja som testovala na 34DC a to bolo 17dni od ovulacie, a mala som nasadeni aj duphaston, od 16DC do 26DC a ked mrcha neprihachadzala , vzdy mi inak prisla na 4den, a teraz som cakala 7dni a na 8den testovala, robila som hned 2testy roznej znacky a bolo to tam //, tak drziiiiiiiim palceeee, a daj vediet ako si dopadla 🙂 🙂

zuzanka9999
10. júl 2012

@mistisa
@luszia no neviem ci budem testovat uvidim, priznaky nemam ziadne citim sa normalne. Uz treti den mam rovnaku teplotu 36,9 uvidim aka bude zajtra. Ale myslim ze to zasa nevyslo ko vzdy:(

luszia
10. júl 2012

@mistisa Fiiiha aj krv?a co Ti z nej zistia?asi ake mas hormany, ci niektory nie je vacsi alebo naopak,, no kazdopadne drzim palce, a rychlo napis co Vam povedali, som zvedava 🙂
No ten chlapec je riadne cislo, ale mam ho rada, keby mozem tak s nim aj na kupko vybehnem, ale kedze som na PN tak sa mi nedaaaa, a tak vymyslim nejaky iny program na zajtra 🙂
No to Ti verim, tiez som sa naposledy riadne zapotila ked som umyvala sprchovy kut 🙂

luszia
10. júl 2012

@zuzanka9999 Ani ja som nemala ziadne priznaky, len sem tam podbrusko, a citlive prsia, prestne ako pred menzesom, a ty si nemala ten duphaston??? a kedy by si mala dostat MS???

zuzanka9999
10. júl 2012

@luszia no mna ani prsia nebolia no ja som mala cisto iba clostil a ten mi sposobil ze ovulku som mala na 15 dc obvykle som ju mala na 24 dc a hraf mi ukazuje ze mrcha by mala byt tuto sobotu tak neviem kedy dojde asi tak bo som mala aj o dost dni skor ovulu.

mistisa
10. júl 2012

@zuzanka9999 no moja ked nemas ziadne priznaky to neznamena ze to neevislo 🙂 mas kopec bab ktore cele tehotenstvo ani nevedia ze su tehotne 🙂 takze nestracaj hlavu oki? uvidis ako urcite stoj pri zemi a skus testnut tak na 12 DPO minimalne , kedy dojdete z tatier? urob az ked sa vratite hm?

luszia
10. júl 2012

@zuzanka9999 No mohol Ti dat doktor aj ten duphaston, je to na lepsie uhniezdovanie a vlastne po vysadeni by mala hned prist mrcha, a ked nepride tak sa zadarilo,.,,, tak skus vydrzat do soboty a ked nepride tak testni, alebo sa podla teplotky zariad, tiez som kazde rano cakala ci teplota klestne alebo nie, a v tvojom pripade sa uz 3dni pekne drzi, takze je tam nadej 🙂

mistisa
10. júl 2012

@luszia ano ano koli hormonom uvidime no :-/ neviem . no veed da sa hocico povymyslat 🙂 na plavarni je to veru riziko by ta mohol hocikto vidiet :-/ to je na prd na tych PNkach ze sa nemozes ani na krok pohnut hm :-/ ach jo. no veru aj som inak rada ze som si to dnes porobila mam pokoj 🙂 🙂

luszia
10. júl 2012

@mistisa No ja som teraz prvy krat na PNke, tak si musim zvykat, ale uz len 5-6tyzdnov a chcela by som ist do prace, uvidim ako mu bude,,,,oki idem uz, tak zajtra daj vediet ako si dopadla, paa 🙂

zuzanka9999
10. júl 2012

@mistisa
@luszia no vraciame sa piatok a pockam do nedele a testnem potom. Som z toho uz nervozna uz v auguste to bude rOk co sa nedari

e.l.i
10. júl 2012

ahoj babulky.. tak vam posielam inspiraciu... 😉 a nech sa j na vas coskoro nalepia...

fifitko25
10. júl 2012

@e.l.i Krasna zbierka 😉 a pekne silnie testík 😵

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 tak tak.. silnu.. sa tesim z nich.. 😉

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 a uz dokonca zacali aj nevolnosti..hlavne ked som hladna tak ma natahuje ako malu zabku 😉

fifitko25
10. júl 2012

@e.l.i uz len dobre správy od doktora 😉 ideš vo stvrtok, ak si dobre pamätám , či...?

l_e_n_o_c_k_a
10. júl 2012

@e.l.i kraaasne testiky, super... drzte sa 🙂

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 ano chystam sa vo stvrtok..ale pisala som jej mail.. ze kedy bude dobre ku nej ist.. tak uvidim co mi zajtra napise...ale stacim ist .. este aj tak este zrejme nebude nic vidiet.. a v robote som uz to oznamila.. a dohodla sa s vrchnou ze od sept. idem na PN 😉

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 prave som si precitala mail od doktorici... takze ak nemam ziadne tazkosti tak staci prist v 10tom tyzdni...
ze len vtedy robi gynek.vys, sono..a dostanem matersku knizku....
tak na krv zrejme nemusim.. tak si kontrolne HCG dam zobrat v robote.. nebudem sa prosit.... 😠

fifitko25
10. júl 2012

@e.l.i čooooooooo??? to dosť neskoro, veď treba okolo 6tt skontrolovať srdiečko a vylúčiť mimomaternicové tehu !! veľmi neskoro ti dala prvú návštevu... som prekvapená 😨 😨

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 no ja tiez som nemil prekvapena,,, ale od nej sa to dalo aj cakat.. jej pristup.. bol uz dost hlupy ked sme snazilkovali.. 🙄

fifitko25
10. júl 2012

@e.l.i a neskúsiš si nájsť iného lekára??

e.l.i
10. júl 2012

@fifitko25 uz som nad tym uvazovala aj predtym, ale potom sme zvolili Iscare v Martine...a teraz uvazujem co ako dalej.. lebo uz mam par situacii kedy som nechapala co je to za odbornicku s takym pritupom...

ivnik
10. júl 2012

@fifitko25 Zuzka mne to tiež zisťovali až v 10tt. skor tam ani nič nebolo vidno, iba že som tehu

ivnik
10. júl 2012

Podla mna je aj zbytočné, aby sme sa tak sledovali, potom psychikou, si možme niečo zlé privolať, moja mama, ked ma čakala, popočúvali, či bije srdiečko a to bolo všetko za celých 9 mesiacov a som tu živá a zdravá, teraz podla mna zbytočne tolkými testami psychicky trápia rodičky ☹

iwi9
10. júl 2012

@luszia no ja som mala naposeldy MS 22.5., ale mam dlhy cyklus, takze typujem, ze som minimalne tyzden za tebou 🙂 ved uvidime, co mi povie doktor... ja tiez nic nepocitujem okrem prs, len palenie zahy asom sem tam viac unavena... a vraj zacinam byt naladova... ale zatial si vobec neuvedomujem, ze som tehotna, len ked ma precitne taka euforia... ale neskutocne sa tesiiiiimeeee 😀

iwi9
10. júl 2012

@e.l.i tak paraaadicka pekne silnu 🙂 ja idem dokimu zajtra, ale podla vsetkeho mi ai nic nebude robit, len nam zagratuluje a vypiseme papiere. a na krv a ostatne ma objednaju tak do 3-4 tyzdnov, takze sa nacakam... ale tak vraj sa ani velmi neodporuca ultrazvuk do 10 tt, kym to ozaj nie je potrebne(potraty alebo dlhe snazenie, pripadne ine problemy)... ja som sa tym ukludnila, ze aj tak tam uvidim len ten vacok ak vobec a budem mozno stresovat ci bije alebo nebije... takto nebudem hadam stresovat... utesujem sa takto, ale najradsej by som babynko videla kazdy den.....
@ivnik suhlasim aj ja... je to urcite aj na nieco dobre, ale aj vela starosti a stresov to prinasa...

mistisa
11. júl 2012

Kraaaasne ranko kocky 😉 vyrazame s trencina drzte palce 😉 som veru zvedava co mi povie ale neviem 😉 baby ked meram o hodinu a pol skor tak sa priratava ci odratava? Uz som to zas zabudla😉 Cha cha cha.tak zatim pa priebezne sa ozvem 😉😉😉

mistisa
11. júl 2012

@e.l.i micaaaa super gratulujeeeeeem 😉 nadherne dve // poriadno na nas pluj 😉

penelope111
11. júl 2012

@mistisa Držím palce 🙂