Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska no ja ti poviem zee teraz ako prerabame uz sme tolko hluposti vyhodili a stale je tu kopec veci co nepotrebujeme nepouzivame. len vyhadzujem chacha 😀 ale tak zatial nam to staci.Pan boh zaplat aj za toto v dnesnej dobe . nemame uver na krku nic takze staci 2 +KK 😀 😀 😀
@azzura a konecne v peknom.tu su este stare skrine po mm babke. no mozes to upratovat ako chces stale to posobi bordelom.stary koberec.no hruza.nechceli sme davat podlahu este bo nemame okna urobene ale tento tyzden by mali prist okna robit tak potom uz supneme aj podlahu.a pomaly vsetko 🙂
@kikaneu zlatko ta moja suseda mala cakat pol roka a otehotnela do 3 mesiacov od potratu...a vsetko je ok...vravia ze po kyrete , ci uz potrate je maternica viac púripravena na tehu ako kedy pretym...nebojkaj, budem na teba mysliet, a tie dni tazsie treba uplne vymazat a prekryt peknými
@mistisa ja viem ale aj tak povacsinou ked je 2izbak tak i tie 2 izby co ma su zmensene, taktiez aj wx i chodba su zmensene oproti 3izbaku...preto mocsom ja necchela do 2 🙂
@pepina001 už som veľa o tom čítala aj počula, že po takých nepríjemných záležitostiach to ide ľahšie.....ale ja chcem do toho decembra počkať kvôli práci, v septembri nastupujem do novej a nechcem hneď aj odísť alebo ani nenastúpiť vôbec.....tak radšej počkáme..... 😉 a ešte raz vďaka
@franzziska no obyvacka je velka v podstate a spalna na to co tam len prespis staci 🙂 🙂 ako tento byt ide svokra prepisovat na mm takze bud ho vymenime za vacsi alebo predame a postavime maly domcek alebo tak 🙂 🙂 ale to je este cas 🙂
@franzziska nooo na tu je este cas 🙂 ked aj bude baby tak kym sa narodi to mas 9 mesiacov ked sa narodi aj tak bude v spalni s nami v postielke a detsku izbu staci riesit tak v 3-4 rokoch dietata a to aj ked by to malo byt tak ze bude mat detsku tam kde mame spalnu a my mozme aj v obyvacke spavat.ale dovtedy sa snad uz vyriesi vymena bytov alebo tak to je este 4 roky cas 🙂
@lilli251 viesco ako vedela som ze na teste nic nebude ale aj tak som dufala a nic.neviem ako poplakala som si uz vela krat to je pravda ale stale sa vo mne hromadia sily na to aby sme to dalej riesili. ked si predstavim aky poklad si chytim do ruky ked sa to podari tak ma to posuva dopredu 🙂 🙂 🙂
@iwi9 Ahoj, no mna stale bolia prsia, hlavne ked na nich spim, ale da sa to vydržat, zatial 🙂 mne nebyva od zaludka zatial zle, len rano jem tak minimalne, ale zas potom cez den by som zjedla vsetko, ale brzdím sa 🙂 akurat vcera vecer ma neskutocne bolela hlava, a celu noc som nespala, je to hrozne, ked si clovek nemoze dat nic od bolesti, vzdy som si dala ibalgin, ale taraz musim vydrzat, dala som si len obklad.
Takze zajtra ides k doktorovi, super daj vediet co Ti povie, ja som teraz na zaciatku 7TT, takze by sme mohli byt rovnako 🙂
a Kedy si mala naposledy MS, ja som mala 17.05 a doktor mi vypocital termin na 21.02.2013 🙂
@luszia v pohodke 🙂 🙂 a dnes fajn celkom.troska ma pobolieva podbrusko a krize 🙂 robila robila aj sa mi zda trolinku silnejsi 🙂 medzi 7:30-8:30 tam mame byt a vysledky budu az o 14:00 tak som zvedava budem v nervoch :-/ ale tak snad mi ppovie aspon tak nejak naznak rano ked mi bude sono robit 🙂 a ty dnes ako?
@mistisa No super, ked Ti testik tmavne, to je dobry signal,. tak budem na Teba mysliet aby Vám povedali len dobre spravi, a ake vysledky,?to Ti budu brat aj krv?ja som myslela, ze ta pozru a budes hned vediet,,,,
No ja dnes v pohode s priatelom cely den lenosime, ale vecer pride ten 5rocny chlapec k nam, tak sa tesiim, len on je straaaaaaastne aktivny, niekedy mu nestiham 🙂
@luszia no ahoooj moja. Tak zajtra som 10 dpo teplotku mam hore ale uhniezdenie na grafe ziadne tak asi nam to nevyslo. Chcem sa opytat zy si testovala kedy??? Sle clostil prkne ucinkoval. 🙂
@luszia ano to idem na krv a aj sono 🙂 tak som zvedava 🙂 aj sa bojim 😅 😅 no ako mozno neni ani nejak vyrazne silnejsi ale vcerajsi som chvilku cakala kym nabehla palicka a dnes nabehla hned.este ani nebol cely mokry uz tam bola 🙂 no uvidime snad budu len dobre spravy 🙂 no tak super sa zabavis co? ja mam taku 3 rocnu neterku a uz tej nestiham tak si neviem predstavit taky 5 rocny sinter 😀 😀 😀 joj ale su strasne chutne tie deti 🙂 🙂 ja som si urobila dnes sanitarny den na kupelnu a WC tak teraz lenosim 🙂 som vsetko vydrhla savom vycistila no tieklo zo mna :-/

@azzura okiii 😀 ved ti zajtra dam vediet oki? ako som dopadla 🙂 mozno aj v pondelok na kontrole sa stretneeme 😀 😀