icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
17. júl 2012

@azzura ženo, čo to čítam, bude IVF????? a čo IUI??? už sa tak nebudete pokúšať??? som myslela, že sa podarí...kedy si bola naposledy na IUI???dajak menej sem chodím, tak som mimo...

mata_ba
17. júl 2012

@iwi9 ahojky.dakujem..veru opalena a aj celkom oddychnuta..a mrcha?ja ani neviem ci uz ovulka bola..ale vcera a predvcerom sem-tam zabolelo brusko na mrchu..dnes nic..neviem cim to bolo...a tehu nie som..nejak to proste citim..a aj teplotku mam nizku na tehu...uvidime kedy pride mrchana... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

anait
17. júl 2012

Dievčatá ahojte...prosím vás potrebujem od vás vysvetlenie istého javu 🙂 V sobotu a nedeľu som mala pozitívne ovulačné testy...dnes som bola na folikulometrii a vraj vajíčko má len 11 mm a dal mi clostibegyt... ako je možné, že testy ukazovali ovuláciu?? Podľa hormonálnejho profilu, čo mi robil endokrinológ som tiež ovuláciu mala - to bol ale teda minulý cyklus... Ja tomu nerozumiem, veĎ keď je vajíčko malé a nedozrieva, tak nepraskne, ako teda ovulácia mohla už prebehnúť? Či tie testy sú len zdrap papiera?? Som bola taká mimo, že som sa ho ani neopýtala na to, lebo mi ešte oznámil, že mám myom na maternici, tak ma totálne rozhodil...

kikaneu
17. júl 2012

ahojte kočky 🙂 ako sa dnes máte? moja teplota takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a od zajtra už nemeriam, dnes mi príde na prázdniny 6ročná všetečná a zvedavá sesternica, tak som teplomer už schovala 😉

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu ajoj moja.uz asi bola ovulka,ked sa ti to tak ustalilo,ze? 🙂 ako sa mi mas inak?

kikaneu
17. júl 2012

@mata_ba netuším, nejak sa tej teplote nechce ísť viac hore....ale nejak neriešim.....celkom fajn 🙂 som bola dnes u praktickej lekárky po potvrdenie do roboty a zistiť výsledky, lebo mi brali minulý týždeň krv....tak krvný obraz ukážkový, aj cholesterol a všetky ostatné veci 🙂 tak som rada, že aspoň toto je ok 😉 a ty ako? aká bola cesta späť? 🙂 lebo dovolenka bola určite super, však? 🙂

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu no super 🙂 mne brali v stredu pred odletom a co mi dali zelezo,tak mi zase kazali vyhodit ho..predtym som mala 4,5,co min.je 9 a teraz som mala 31,co je max.15...nechapali,ze ako sa mi to mohlo tak brutal rychlo napravit...nechapacky...takze ja takto...a dovolenka aj let bol super..akurat,ze mi bolo vcera cely den zle...ale preslo to..

kikaneu
17. júl 2012

@mata_ba to ten žihľavový čaj 😉 super 🙂 ako zle? z tej zmeny, žeby?

mistisa
17. júl 2012

@azzura no ja tiez nie moja.ale urcite nie tento rok. nemam na to chut ani najmensiu a uplne mi presla sa aj snazilkovat.testiky budem robit ako som n a tom aj teplotku merat ale to je vsetko 🙂 teplotku hlavne koli mrchani a testiky ci sa nahodou nieco nedava do normalu ale do CAR idem najblizsie v januari 2013 🙂

mistisa
17. júl 2012

@penelope111 no micka poobednu teplotku si nevsimaj to neplati vobec.a ta ranna to je tazko kedze si iba dnes merala 🙂 vidis napriklad ja mam dnes 35,9 najmensiu doteraz takze by to malo byt ovu ale to neviem este uvidim aky vide testik 🙂 to je dobre povedat ked merias stale a kolky si den cyklu?

mistisa
17. júl 2012

@mata_ba ajoooooj dovolenkarka 🙂 no ako bolo? si oddychnuta a zrelaxovana? 🙂

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu neviem z coho to bolo..ale nejedla som-zle,jedla som-zle...ale dnes uz oki 🙂 asi mi nesadlo posledne pivo 😀

mata_ba
17. júl 2012

@mistisa ajoooj,ano,ano..oddychnuta habadej..ale tazko sa vracia do reality 🙂

kikaneu
17. júl 2012

@mata_ba tak hlavne, že dnes je už dobre 🙂

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu veru 🙂 ste mi chybali normalne...esteze tam mali wifi 🙂

penelope111
17. júl 2012

@mistisa Ms by som mala mať v sobotu lebo sa mi minulý mesiac posunula ale predtým mi to vychádzalo tak, že dnes by mala byť ms. To len tak som merala som s toho ostala prekvapená, že bolo písane že od ovu do ms je teplota okolo 37 a ja som mala tak nízko. Po mrche začne pekne merať nech viem koľko mám ktorý deň 🙂

kikaneu
17. júl 2012

@mata_ba aj ty si mi chýbala 😉

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu sme si na seba zvykli,co? 😉 juj,jak ma zacalo zase pichat v podbrusku..uz som jelen z toho 😒

kikaneu
17. júl 2012

@mata_ba kašli na to, nevšímaj si to.....ja už si nič nevšímam, mám na háku 😀 inak, mám mykózu, od včera....dopekla 😠

mistisa
17. júl 2012

@kikaneu ahojky mudro moja mudro 🙂 treba vypnut 🙂 ja osm dnes takto hm :-/ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

mistisa
17. júl 2012

@mata_ba no to ti verim micka moja 🙂 to je to najhorsie. hm. a co mrska dufam ze este neprisla hm? kolky si den? ja dnes takto hm :-/ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... . joj este by si aj dva tyzdne bola domka co? 🙂 mna nejak popichuje stale nalavo :-/

kikaneu
17. júl 2012

@mistisa aj tak sa nesnažíme, tak čo sa budem kontrolovať 🙂 ejha, taký pád? 😉

mistisa
17. júl 2012

@kikaneu no a nechapem hm :-/ pojdem robit ovu testik zachvilu ze by ovula? neviem hm uvidime 🙂 to som hadam este ani nemala 🙂

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu vies co,nevsimam..aj na dovolenke som kaslala na to..len parkrat ma tak hnusne pichlo,ze to sa nedalo nevsimnut,ked ma az prehlo..a uz som sii aj myslela,ze ''super'' na dovci mi dojde druha mrcha..a zas nic..no reku mizem to ja oprdkat..to telo si robi co chce..tak si budem aj ja 😀

@mistisa zeby ovulka? 😉 ja netusim co a ako...ale som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..ja sem tam citim hnusne pichance vpravo..sem-tam jemne vlavo..len nech ma picha..pichnem ja a maju po chlebe 😀

mistisa
17. júl 2012

@mata_ba nooo je to mozne ale neviem ked ma v tej blave tak zrusili 😀 😀 😀 a daj na nich ze? no idem robit ovu testik tak za pol hodku tak som zvedava 🙂 snad by to aj mohlo byt 🙂 🙂 uvidime 🙂 no len im daj pekne co ta maju co pichat 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
17. júl 2012

@mistisa drzim palceky,nech je ovulka ta prava 😉

kikaneu
17. júl 2012

@mistisa som zvedavá na ten tesík 🙂
@mata_ba jááj, takže až tak silno? to sa potom nedá, to máš pravdu.....tak, tak, ja si tiež robím čo chcem 🙂

mistisa
17. júl 2012

@mata_ba dakujeeeeem 🙂 🙂
@kikaneu noo hned dam fotockuu 🙂 🙂

mata_ba
17. júl 2012

@kikaneu vsak to,ze to vyslovene zaboli..take tie jemne ani nevnimam..resp.vnimala spm,ked to bolo take mrskovske..ale tie bomby vpravo ma hnevaju..ci este len rastie vajo alebo co...co ja viem..hrozne toto 😀

mata_ba
17. júl 2012

@mistisa no nemas za co..ak to vyjde vam,tak aj nam 😉 ale..nam to zial potrva...