icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Ja som mala do minulého mesiaca tiež pravidelný cyklus presne 28 dní. Tiež by som ho chcela kvôli tehu a aby ho aj mm pil, ale to budem musieť ráno vstávať keď pôjde do roboty a pekne si ho od striehnuť aby ho pil lebo by hneď zabudol 😀 Je to možné že sú rovnaké 🙂

anait
17. júl 2012

@penelope111 ďakujem 🙂

@moni1007 to ja veľmi dobre viem ... rozhodne boli minimálne rovnako silné 😉

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 dufam,ze tebe pomoze. ja ho teraz douzivam a koncim s nim. komunikovala som s jednou bylinkarkou a ta mi odporucila jednu kuru,tak skusim to od dalsieho cyklu 🙂

moni1007
17. júl 2012

@anait tak potom ti to neviem vysvetlit... keby ti uz nejaky folik praskol videl by tam doktor tekutinu po prasknuti. a kebyze este ziaden nepraskol, tak si myslim, ze taky maly aky ti tam doktor videl, este nemoze prasknut... zvlastne. tak som ti moc neporadila 😒

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Ďakujem 🙂 Vraj vo Vrbovom je dobrá bylinkárka vraj už viacerým párom pomohla. Píšem vraj lebo nemám vlastnú skúsenosť a neviem čo je na tom pravdy 🙂

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 no ja skusim zatial toto a uvidim 🙂 a niet zac 🙂 ja uz skusam kadeco. vcera som kupila medy, asi si postrehla,ze som tu pisala o tom 😅

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Ano čítala 🙂 Vraj aj aloe vera pomáha lebo všetko prečistí 🙂 Ja som jedla minulý mesiac iba šumivé tabl. aloe a iné som zatiaľ neskúšala, ale už by bolo na čase už nie som najmladšia 😀 Juj bolí ma brucho takže asi príde ms skôr ako som čakala 😒

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 no o tom aloe som nepocula. a mozno ani nepride mrcha, ktovie. a kolky si den po ovu? skusala si uz aj test tento cyklus? 🙂

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Teraz som 10 dní po ovu. Myslím si, že ms príde tento mesiac to nevyzerá nádejne 😒 Nie test nerobím skôr ako nemešká lebo potom budem len nešťastná 🙂 Minulý mesiac mi meškala ms 4 dni tak ráno som si spravila test bol tam duch a okolo obeda som dostala ms 😒

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 to fakt, to ma mrzi 😔 a preco myslis, ze neni nadej? 😒

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Neviem minulý mesiac som to tušila, že by to mohlo vyjsť som sa ináč cítila od ovu až po ms ma boleli prsia, brucho a bedrové kĺby a teraz nič až dnes ma začalo bolieť to brucho 😒

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 mozno prave preto to moze vyjst. budem drzat palce 🙂

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Ďakujem 🙂 Radšej nebudem dúfať, ale bodaj by si mala pravdu 😀

adria101
17. júl 2012

Ahojte prosim vas tiez som prvosnazilka a dnes mi dr predpisal lutenyl. Nemate s tym niektora skusenosti? Pomaha to? Co som citala na forach, tak veru nic pozitivne, normalne sa bojim to zacat uzivat..

mata_ba
17. júl 2012

@mistisa mojka tusim je troska silnejsi 🙂 drzim paste..snazilkujte 😉

lilli251
17. júl 2012

@moni1007 moni kolko podla Teba trva ovulka? je pravda ze 12 hodin?

mata_ba
18. júl 2012

dobre ranko babulky..ako?ja som dufala,ze uz mam po ovu,ale asi ani nie ☹ jedine,ze by uz mrcha dosla... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

azzura
18. júl 2012

@su_san ahoj moja, ano idem na IVF, lebo IUI nejak nevychadzaju a co je horsie moje telo blbne a tak prichadzam aj o sance ist na IUI ☹ . Tak doki rozhodol že už ma nebude viac trapit.....takže nejak koncom roka by to mohlo byt.....cca tak dlho trva vybavenie vsetkych veci, takže dovtedy sa idem psychicky s danou situaciu zmierit.
Dufam, že sa mate dobre a rastiete 🙂

azzura
18. júl 2012

@mistisa ja chcem mat vsetky zalezitosti vybavene tento rok a uvidim ci to stihnem este tento rok alebo až zaciatkom roka....ved dec.-januar su sviatky a aj v Car budu dovolenkovat. Možno sa vam to podari aj prirodzene 😉

mistisa
18. júl 2012

@azzura no ved to tie sviatky pekne prezijeme v klude a pohode 🙂 my sme s mm rozhodnuty ze najblizsie v januari pojdeme ak sa nepodari.mam uz doma femigard idems i dnes prvy krat davat tak uvidime 🙂 mozno to vide aj prirodzene 🙂

azzura
18. júl 2012

@mistisa držim palce 🙂

azzura
18. júl 2012

@mistisa co je najhorsie, že mi blokli pristup na MK v mojom PC 😠 ...teraz som v druhej kancelarii u kolegu...predele, ked sa sere tak sa sere

mistisa
18. júl 2012

@mata_ba ahojkaj 🙂 no sranda hm.a terat ti to ako vychadza? neni na mrsku skoro? ja zas takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ale urcite vcera nebol pozitivny testik hm. tak tiez nechapacka :-/

mistisa
18. júl 2012

@azzura dakujem 🙂 a coze preco? to co si dovoluju?

azzura
18. júl 2012

@mistisa hej, u nas je to normalka

mistisa
18. júl 2012

@azzura no pekne :-/

moni1007
18. júl 2012

@lilli251 ahoj.. vajicko vydrzi len par hodin. preto je lepsie, ked je sexik skor, aby spermosky presli kus cesty a pockali na vajko... lebo vajko vydrzi cca len tych 12 hodin ako si pisala 🙂

mata_ba
18. júl 2012

@mistisa na mrsku skoro je..ale lepsie ako 40 dc..ved uvidim co zajtra..pre istotu snad dame dnes keksik..ale aj tak cakam mrchatu..

mistisa
18. júl 2012

@mata_ba tak tak mojka pekne potvrdte pre istotu 🙂 a co uz si v robotke?

franzziska
18. júl 2012

@azzura ahoj bola siu dokyho??