Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adria101 ahoj, viem že @mattuliatko30 užívala minulý cyklus Lutenyl, skús jej napísať poštu, ona je teraz myslím na dovolenke 🙂
@azzura drahá moja...mrzí ma to, nič iné neviem povedať...život je nespravodlivý, tí ktorí si to zaslúžia nemôžu mať bábätka...a niektoré prídu k mimi ani nevedia ako a ešte zvažujú alebo dokonca idú na potrat 😠 😠 😠
ale nič nevyriešime tým, že tu budeme nadávať na všetkú nespravodlivosť na svete...musíte bojovať...máš super muža, ktorí ťa miluje a spolu to zvládnete...ale tá cena je nehorázna 😠 a to si len na začiatku a s neistotou...budem na teba myslieť.... 😉
inak my sme ok, sme o týždeň väčší ako máme byť, zodpovedáme 14tt s dlžkou 78mm a ja som len 13tt, NT dopadlo dobre 1.7mm a nosová kostička bola prítomná, takže základné 😉 😉 veci sú fajn, najbližšie idem 14.8 a budú ďalšie testy, tie triple testy...už ľutujem, že som si nepýtala foto, ale on chce furt 3€, tak som nepýtala, ale mohla som 😖 ...inak už nevoľnosti mi celkom prešli, sem-tam ešte ma napína, ale už je to neporovnateľne lepšie ako predtým...zvažujem, že pôjdem do práce...ale veľmi sa mi neoplatí, tak neviem...drž sa mi micka 😉
@su_san ahoj zuzka 🙂 gratulujem ti k bábätku. Skvelá správa, držím Vám palce nech všetko dobre dopadne 🙂 my tiež čakáme prírastok.
zienky cerstve spravy: nie som zrejme tehu, dnes rano som sa zobudila na mokry pocit a co nevidim, mrcha dosla slaba sice ale dnes v praci ked som bola na wc zo mna daco vyslo ☹ ak to aj babenko bolo tak uz nie je ☹ dokonca aj moj drahy videl dusika a teraz si asi viete predstavit ako mi je, volala som aj doktorovi a povedala som mu ze co sa stalo a aj to ze som mala zvysenu teplotu...povedal mi ze ak som mala slabo pozitivny test mohlo aj nemuselo tam daco byt a ze zvysena teplota mohla znamenat ze moje telo proste reagovalo na nieco nove a proste ak islo a spontanny potrat tak ze to znamena ze proste neprialo babo teraz....povedal mi ze pockame kym mi skonci ms a uvidime ale snazime sa len druhy mesiac takze je to este kratka doba ze nechce do mna nacpavat lieky atd. som smutnaaa ale nuz co prezijeme dako, ideme na dovcu o 4 tyzdne a na nu sa velmi velmi tesim mozno sa nam podari, kazdopadne dnes 1 DC dakujem za drzanie palcekov no nevyslo to tento krat
@moni1007 k tomu nie je co povedat, ja sama neviem ci mam plakat a trapit sa alebo radsej na to zabudnut a ist dalej, dufam ze to bola nejaka cysta strasne by ma mrzelo ak to bolo babenko, ja som obcas strasny pesimista a preto ma teraz prekvapuje ze sa to snazim vsetko brat z lepsej stranky, ja verim ze ked bude vhodna chvila tak vsetko pojde tak ako ma v tomto musi byt clovek pozitivny aby sa zadarilo nuz co dalsie ovu testy a ide od znovu ved raz to musi vyjst nie ? 😉
@drobcek11 aj mne je to velmi luto ☹ ja som to takto mala v januari..akurat,ze ja som mrchu mala veeelmi bolestivu a isli zo mna kusiska vselicoho...a o dva mesiace sa zadarilo 🙂 aj ked opat so zlym koncom,ale tam doslo pravdepodobne k chybe hned pri oplodneni...takze ak to tak aj bolo,verim,ze sa vam hned zadari...a dovolenka je na plodenie idealna 😉 velmi ti drzim palce...
@mata_ba dakujem krasne no na dovcu ideme tyzden pred ms tak to by sa nam akurat hniezdilo 🙂 uvidime citala som aj myslim ze pamatam ze si daco take pisala mrzi ma to ze si si aj ty tym presla no ja dufam ze sa nam cim skor zadari, snazime sa druhy mesiac a ja som si myslela ze staci tak malo aby sa podarilo ale asi to neni az tak jednoduche, no nevadi ideme dalej a zaprisahala som sa ze neurobim test skorej ako kym mi nebude naozaj velmi velmi zle alebo nebude meskat mrcha, takto by som o nicom nevedela a nemusela by som na to mysliet,ale este raz dakujem a aj tebe drzim palceky nech sa podari cim skor 🙂
@drobcek11 Tiež mi je to veľmi ľúto čo sa ti stalo ☹ Ja som mala toto isté minulý mesiac ☹ Tiež som bola nešťastná, ale potom som si povedala, že možno keby sa to stalo neskôr by to bolo horšie ☹ Tak hlavu hore a pokračovať snažilkovať 🙂
@penelope111 mas pravdu treba ist dalej 🙂 tym za sa budeme trapit si asi nepomozeme k otehotneniu takze hor sa na to 🙂
dievčatá moje, tak to bude chlapček 😵 😵 všetky merania úplne v poriadku, srdiečko, mozog, žalúdok, mechúr, pľúca.. všetko sme videli a funguje ako má 😵 malý zíval a vyplazoval jazyk, bol to zážitok 😵 😵
Ták já som spriateľom 10 mes a snažíme sa o bábo ...len neviem natrafiť na plodné dničky ak to je výtok taký lepkavý ako sopel a ťahavý ...alebo by mál byť tekutý aby sa to udržalo 😒 neviem viete poradiť baby dakujem každej

@mistisa moja, ovu vcera nebola. vyskok by mal byt vyssi ako cca 6 predchadzajucich dni. tak snazilkujte dalej 🙂