Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@penelope111 ďakujem 🙂
@moni1007 to ja veľmi dobre viem ... rozhodne boli minimálne rovnako silné 😉
@penelope111 dufam,ze tebe pomoze. ja ho teraz douzivam a koncim s nim. komunikovala som s jednou bylinkarkou a ta mi odporucila jednu kuru,tak skusim to od dalsieho cyklu 🙂
@moni1007 Ďakujem 🙂 Vraj vo Vrbovom je dobrá bylinkárka vraj už viacerým párom pomohla. Píšem vraj lebo nemám vlastnú skúsenosť a neviem čo je na tom pravdy 🙂
@penelope111 no ja skusim zatial toto a uvidim 🙂 a niet zac 🙂 ja uz skusam kadeco. vcera som kupila medy, asi si postrehla,ze som tu pisala o tom 😅
@moni1007 Ano čítala 🙂 Vraj aj aloe vera pomáha lebo všetko prečistí 🙂 Ja som jedla minulý mesiac iba šumivé tabl. aloe a iné som zatiaľ neskúšala, ale už by bolo na čase už nie som najmladšia 😀 Juj bolí ma brucho takže asi príde ms skôr ako som čakala 😒
@penelope111 no o tom aloe som nepocula. a mozno ani nepride mrcha, ktovie. a kolky si den po ovu? skusala si uz aj test tento cyklus? 🙂
@moni1007 Teraz som 10 dní po ovu. Myslím si, že ms príde tento mesiac to nevyzerá nádejne 😒 Nie test nerobím skôr ako nemešká lebo potom budem len nešťastná 🙂 Minulý mesiac mi meškala ms 4 dni tak ráno som si spravila test bol tam duch a okolo obeda som dostala ms 😒
@moni1007 Neviem minulý mesiac som to tušila, že by to mohlo vyjsť som sa ináč cítila od ovu až po ms ma boleli prsia, brucho a bedrové kĺby a teraz nič až dnes ma začalo bolieť to brucho 😒
Ahojte prosim vas tiez som prvosnazilka a dnes mi dr predpisal lutenyl. Nemate s tym niektora skusenosti? Pomaha to? Co som citala na forach, tak veru nic pozitivne, normalne sa bojim to zacat uzivat..
dobre ranko babulky..ako?ja som dufala,ze uz mam po ovu,ale asi ani nie ☹ jedine,ze by uz mrcha dosla... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@su_san ahoj moja, ano idem na IVF, lebo IUI nejak nevychadzaju a co je horsie moje telo blbne a tak prichadzam aj o sance ist na IUI ☹ . Tak doki rozhodol že už ma nebude viac trapit.....takže nejak koncom roka by to mohlo byt.....cca tak dlho trva vybavenie vsetkych veci, takže dovtedy sa idem psychicky s danou situaciu zmierit.
Dufam, že sa mate dobre a rastiete 🙂
@mata_ba ahojkaj 🙂 no sranda hm.a terat ti to ako vychadza? neni na mrsku skoro? ja zas takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ale urcite vcera nebol pozitivny testik hm. tak tiez nechapacka :-/

@moni1007 Ja som mala do minulého mesiaca tiež pravidelný cyklus presne 28 dní. Tiež by som ho chcela kvôli tehu a aby ho aj mm pil, ale to budem musieť ráno vstávať keď pôjde do roboty a pekne si ho od striehnuť aby ho pil lebo by hneď zabudol 😀 Je to možné že sú rovnaké 🙂