Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a
dakujem , cakam uz na september to idem najblizsie doktorovi, takze sa prvy krat neviem dockat kedy leto skonci a s nim aj prve 3 mesiace 🙂
@lyfuska a preco az v septembri? ja som prve 3 mesiace chodila kazde 2 tyzdne - ale to asi preto, ze som predtym prisla o mimi... teraz chodim raz do mesiaca, a to je strasne dlha doba ☹ no najblizsie idem vo stvrtok 🙂
@ l_e_n_o_c_k_a myslim si ze robim spravne robim si testiky na obed.. snazim sa malo pit aspon 2 hodinky..
necham cikajku trosku postat 5 minutiek.. a potom testujem.. ale dnes 14DC sa objavila na ovu testiku slaba druha ciarocka.. viem ze to je negativny vysledok. . ale uz nie je cisty aspon.. takze ovulacia este len prichadza a mam 30 dnovy cyklus.. tak ovulka bude tak 17 az 18 den, ..
@l_e_n_o_c_k_a dakujeeeeeem mojaaaaa 😉😉 som sa po dlhej dobe.vyjasila zas 😉 no pekne tuto su baby co robia aj klasiku 😉😉 aj kamoska nechtarka to robi 😉😉 hm zaujmave ze u vas nic hm. Je to skoda lebo kopec bab ma pekne scoje nechtiky a nemaju kam ist hm. Mna to lakovanie mooc bavi 😉😉 ja som si skoro kazdy den lakovala nanovi.sialenec no 😉
@l_e_n_o_c_k_a
no aj ja som sa tiez cudovala. ale ze potom to bude castejsie. a este ma medzi tym 2 tyzdne doktor dovolenku.
Ahojte kocenky..ako sa mavate?nejak to tu viazne v poslednej dobre..tusim snaziliek ubuda 🙂 co je aj dobre..
@lilli251 faaakt? ja chcem vidieeet 🙂 ja mam iba par ale som zaciatocnik aha kuk http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.203...
@mata_ba ajoooj mojaaa 🙂 ja dnes na prd.mali nam prist okna robit a kedze prsi tak sme to museli prehodit na zajtra .musime spat dnes u nasich bo spalnu mame tak zapratanu ze sa tam ani nepohneme a obyvacku uz mame nakope vsetok nabytok a pozakryvany takym velkym igelitom ☹ no dufam ze zajtra nebude prsat ma svihne ak ano. uz to chcem mat.a ty ako?
@azzura hm..oboje dokopy...tiez rozmyslam,ze prdim na to..len je to tazke 😅 teda cakam na mrchanu,vyskusam prvykrat ovu testy a potom sa na to asi vyprdnem..
@mistisa ajoooj...cakam na mrchatu..sa stratila niekde 😠 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...juuuj,ale t 😠 k snad va 😠 m to uz zajtra spravia 🙂 juuuj,sa tesite,co?ja zacinam pokukovat po domcekoch,je najvyssi cas zacat rozmyslat nad uverom...
@mata_ba hm mmojka zaujmave s tebou tusim.a kedy mas mat? no dufam uz ze ano. sa krasne vyjasnilo mohli to robit aj dnes nechapem ze to takto vzdali kvoli tomu ze chvilu rano prsalo ☹ couz no nepomoozem si.joj veru ano moja ked budu okna uz konecne tak mozme pomalicky stierkovat a malovat a objednat si stenu obyvackovu aj s komodou a stolikom a sedackou 😀 😀
@mata_ba jaj, tak v takom v zmysle je dobre sa vyprdnut. Ja? nic, cakam na konzultaciu k IVF.....vyzara to že po vsetkych veciak by k zakroku mohlo dojst bud koncom roka resp. zaciatkom roka. Ajk mi to tak vyhovuje, lebo som uz zacala z toho vsetkeho blbnut...takže mi ani nevadi že to bude vsetko tak dlho trvat
@l_e_n_o_c_k_a aj ja idem vo štvrtok do poradne 😉 a stále chodím každé dva týždne... asi aj kvôli tomu môjmu krčku...
ahojte kocky, dlho som tu nebola, ale aspon sem tam precitam co ste napisali... dnes sa mi konecne ulavilo, lebo viem, kedy budeme vidiet nasu lasocku... ako sa mi tu mate?
@mistisa krasne nechtiky, mrkla som na tvoje fotky na fb, aj svadbu som videla, kraasna nevesta 😉
@mata_ba nedavno som sa nejako dostala aj k vasej svadbe, k tej fotoknihe, prekrasne fotky, uzasnee
@azzura a vies o tom,ze velakrat sa uz IVF nekonalo,lebo dvojica vypla,lebo sa spoliehali na IVF a bum,bolo zamiesane 😉 juj,kiezby to bol aj vas pripad...a ved uvidime...ja verim,ze august je nas...ved 27.8.mame prve vyrocie a bolo by uzasne na veceri povedat mm,ze su opat //..jaaaaaaj,velmi by som si to priala...
@iwi9 dakujeeeem 🙂 dobry fotograf 😉

@mistisa krasne nechtiky sikovnica si... mne ti pocas tehu zpevneli nechty a aj vlasy sa mi akymsi zazrakom zlepsili... ale k tym nechtom, potrebovala by som ist niekde na klasicku manikuru a u nas v meste nejdem najst salon ze kde by to robili... na gelove a akrylove nechty su nechtarky na kazdom rohu, a klasicka manikura zanikla ☹ chcela som si dat pekne zrovnat nechty a nalakovat, lebo ja som v lakovani ľavá 😀