icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba tak dúfam, že aj nabudúce bude mať predtuchu, ale už bude chodiť len s úsmevom 😉

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu no len dufam,ze uz bude dobra 🙂 inak v decembri mi po jednom sexiku povedal,ze ma pocit,ze teraz to vyslo..a asi aj vyslo,len po tyzdni meskania to odislo ☹

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba kokso, to akého máš doma chlapa? škoda, že to bábo s vami nechce ostať 😒

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu hm..len to vsetko som si dokonale uvedomila z po vsetkom...az vtedy mi trklo,ze a ozaj...a moj chlap je hotovy zazrak..aj ked niekedy sa nezaprie,ze je chlap 😖 😀 😀

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba to tak býva.....a to isté môžem povedať o svojom chlapovi 😉 takže to sú asi všetci takí 😉

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu no podla toho co pocuvam,urcite 😀

mistisa
23. júl 2012

@piiiipiii supeeeer moja dakujeeem 🙂 🙂 tak skusim 🙂 kupim ho 🙂 a uvidime 🙂 🙂 poskusame vsetky 🙂 a za mesiac si vsetky piseme ze sme tehuuuu 🙂

bibinkaleo
23. júl 2012

@mata_ba dakujem ved ja viem budeme praktizovat aj ked toho mojho donutit po robote podat výkon je problem ale volaco uz len vymyslim.. hehe 🙂 ved sa musi aj on obetovat 🙂 🙂

bibinkaleo
23. júl 2012

@mata_ba vies comu nechapem ale ved ja nato postupne pridem ze kedy mam ovulku .. vzdy som to nejak citila a teraz ako si nic... ale ved som si kupila testiky ovulacne.. tak hadam zistim ako to cele funguje v zenskom tele.. 5 dni testujem zatial nic.. uz by som mala byt v plodnych dnoch a test nic neukazuje,, stale len jedna ciarocka aj ta je dost slaba teda aspon podla mna... uvidime.. 🙂 🙂

mata_ba
23. júl 2012

@bibinkaleo mozno preto,ze si sa na to zacala sustredit...to ti vela bab potvrdi 🙂

l_e_n_o_c_k_a
23. júl 2012

Ahojte 🙂 akosi som vela nakupila rohlikov, chcela som ich dat do mraziaku (nakolko u nas v dedine nemame obchod) a po 2 dnoch som zistila, ze som ich do mraziaku nedala 😔 co by som z nich mohla ukuchtit? okrem žemlovky, plnky do kurcata a struhanky. Inšpirujte ma 😀 🙂 😉

l_e_n_o_c_k_a
23. júl 2012

@bibinkaleo a robis ovu testy spravne? pred testovanim sa aspon 2 hodiny neprijimaju tekutiny a test sa robi v poobednajsich hodinach... ono este je fajn merat bazalnu teplotu, viac spoznas svoje "telo"

mata_ba
24. júl 2012

ahojte,pekny dnik zelam..

inviav
24. júl 2012

@mata_ba ahoj, nech je taky pekny aj pre teba 🙂
@l_e_n_o_c_k_a to byvas v akej malej dedinke, ze tam nemate obchod? 😒 my v nasej mame supermarket a nie je velmi velka 😅 napad ale zial nemam ziadny.

inviav
24. júl 2012

@mistisa to ti pichaju tu vyvolavacku odjakziva? to som este nepocula, ze kazdy mesiac niekomu musia.... ja som to este nezazila, ale minuly mesiac hrozila aj mne, ale nakoniec mrcha prisla.... som rada, ze mi aspon porobili testy a viem ze som zdrava 😉

mata_ba
24. júl 2012

@inviav dakujem,podobne

mistisa
24. júl 2012

@inviav no veru kazdy mesiac ☹ nikdy nedostanem sama mam 28 rokov a od 18 tich mi pichaju kazdy mesiac :-/ mozno tak 5 krat som dostala sama. :-/ :-/ neviem z nejakeho dovodu sa mi proste nerozbehne.sliznica narastie vsetko sa pripravi na mrchu ale nikdy sa nespusti ☹ 😠 😠

l_e_n_o_c_k_a
24. júl 2012

@inviav vo velmi malej... 110 obyvatelov mame 😀

mistisa
24. júl 2012

@l_e_n_o_c_k_a jeeej micka teba tu vidiet 🙂 ako sa mi mas? som dlho nebola na maili ani som ti preto nepisala 😅

l_e_n_o_c_k_a
24. júl 2012

@mistisa ajooj, ale ide to... akurat ma chyta depka, ze nemam nic nakupene pre mimi - ja mam stale akosi kedy 🙂 inak vsetko po starom 🙂 a ty ako?

mistisa
24. júl 2012

@l_e_n_o_c_k_a joj micik nebojkaj nakupis 🙂 🙂 az moc uvidis 🙂 staci jeden den nakupny a budes mat plnu spalnicku 🙂 🙂 ja nic moc 😠 😠 tento mesiac mi opat zrusili stimulaciu ☹ 😢 tak som si povedala dost.dohodli sme sa s mm ze do konca roka davame pauzu a ked sa prirodzene nepodari v januari pojdeme na IVF rovno 🙂 kupila som si femigard beriem ten idem si objednat tu vceliu matersku kasicku s propolisom a pelom toto http://www.docsimon.sk/tovar/medpharma-vceli-ma... a uvidime 🙂 mozno sa aj podari pomocou vitaminokov.tak uvidime 🙂 mam depky z toho stale ale tak musime to nejak prezit tazko ale predsa. kompenzujem to s neterkou tak som fajn ked som s nou 🙂 je pre mna vsetkym 🙂 no a tak. hm. a ty sa ako citenkas? vsetko okik? 😉 😉

l_e_n_o_c_k_a
24. júl 2012

@mistisa praveze nemam v plane nakupovat vela veci, sesterka mi slubila ze mi nieco prinesie po jej malej (teda ak aj my budeme mat dievcatko)... akurat som si pisala z bratrancom, zije v Polsku, a odtial chcem objednat detsku izbu, tak ze ked pride najblizsie na Slovensko mi ju dovezie... veci pre mimi som aj z toho dovodu nekupovala, lebo som ich nechcela ukladat k sebe do skrine a potom prekladat do detskej izby,,, ked uz bude nabytok tak az vtedy zacnem nakupovat a rovno davat do detskej izby.
Ferdinanda (ferďa) brala aj vavenecka 🙂 urcite aj tebe pomoze, silnooooooo drzim palce, nech vam to vyjde prirodzenou cestou vtedy ked to budete najmenej čakat 🙂

mistisa
24. júl 2012

@l_e_n_o_c_k_a Vavenecka mi ho aj poradila 🙂 preto som ho objednavala a uvidime 🙂 mozno sa fakt podari ked to budeme najmenej ocakavat.teraz cakame tento tyzden by nam mali prist okna robit tak sa sustredujem na prerabku obyvacky vyberam si novy nabytok podlahu ake budu steny a pod.tak sme nejak tak myslienkami inde aj ti poviem pravdu ze az tak inde ze normalne zabudam rano merat teplotku chachahca 😀 no nevadi aspon vidiet ze vypinam 🙂 no moja tak to je uplne super. ved ano ja mam tiez poodkladane veci u sestry tak tiez budem pomenej kupovat 🙂 🙂 aj postielku tam mam a tak no 🙂 joj tak super. a aj si date zistit co to bude? my mame dnes s mm 8 rokov co sme spolu tak pooslavujeme troska 🙂 🙂

inviav
24. júl 2012

@mistisa fuuha, tak to uz 10 rokov sa takto trapis...dufam, ze teda tie kvapky pomozu a uz budes "fungovat" normalne a pride aj drobcek....my sme tiez teraz oslavovali 21-ho co sme spolu 7,5roka 🙂 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no to je ozaj veeeelmi malicka...takze coskoro bude mat 111 😉

l_e_n_o_c_k_a
24. júl 2012

@mistisa fiiiha, tak ste v pracovnom švungu 😀 nech vam robota ide od ruky 🙂
asi sa nechame prekvapit... uvidim, ako sa vo stvrtok vyspim 😀, bo idem do poradne, a uz minule mi doki slubil ze mi povie... tak neviem furt som na vázkach, ci to chcem alebo nechcem vediet
a blahozelam k výrociu 🙂

mistisa
24. júl 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ved ano 🙂 🙂 uvidite ja to urcite nevydrzim ja budem chciet vediet,nebola som tu dlhsie robila som sesternici nechty 🙂 aha pochvalim sa 🙂 😉 😉 😉

franzziska
24. júl 2012

@mistisa takze sme na tom rovnako...my oddnes tu kupelnu 😠 😀 😀

mistisa
24. júl 2012

@franzziska my uz chystame a rano medzi 8-9:00 tu mam montaznikov na okna 😀 tesiiiim 😀

lyfuska
24. júl 2012

baby skoro som Vam zabudla napisat, vcera som bola u dokttora a je to 7 tyzden 🙂

l_e_n_o_c_k_a
24. júl 2012

@lyfuska jeeeej, gratulujem 🙂