icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. júl 2012

@azzura veru, niet času na oddych, ešteže nedeľa existuje 😉
@chorucka no, choď, choď......ja idem najbližšie 13.8. na infekčné

azzura
26. júl 2012

@chorucka tažko, ale co ine nam ostava...ide sa dalej, treba vyskusat vsetky možnosti

chorucka
26. júl 2012

@kikaneu joj u vas je fakt pekne bola som z mm na hrade hned by som sa tam nastahovala pekna priroda proste bolo tam super

azzura
26. júl 2012

@kikaneu no ved to, my v sobotu sme vzdy v zahrade, lebo cez tyzden nestihame, ale nedele si davame pauzu, ale kedže moj mm je projektan tak on kazdy den po veceroch kresli 😖

chorucka
26. júl 2012

inak baby co je z lucecitou a delideli a gelinkou?

kikaneu
26. júl 2012

@chorucka máme tu krásne, ale žije sa ťažko......mne to nejak extra nevadí, asi som si už zvykla 😉

kikaneu
26. júl 2012

@chorucka deli si dala pauzu, som s ňou v kontakte cez maily.....ale má sa celkom dobre.....lucka sa sťahovala do vlstného a takmer vôbec nechodí na net s ňou som v kontakte cez FB, má sa dajn, predvčerom sa znovu začali snažiť o mimi 😉 a gelinka bola na umelom, ale nevyšlo.....viac neviem

kikaneu
26. júl 2012

@azzura no hej, to si viem predstaviť......my víkendujeme presne tak isto.....a môj tiež chcel byť projektatnt....ale tak človek mieni, Pán Boh mení

azzura
26. júl 2012

@kikaneu a co robi?

kikaneu
26. júl 2012

@azzura robí momentálne na stavbe, jeho to baví, ale ja som už na nervy z tých špinavých montérok..... 😠

chorucka
26. júl 2012

@kikaneu dik za info takze vsetko po starom uz len keby sme sa tu stretli vsetke naraz a oprasili tieto strany A skoro som zabudla na purinu ta sa ma ako nevies

kikaneu
26. júl 2012

@chorucka oni sa majú dobre s bábom.....kúpili si domček, tak renovujú a nestíha tu chodiť nejak
no, babám sa nejak nechce zapĺňať tu stránky.....a ja som tu tiež teraz len preto, lebo nuda cez prázdniny, keď začne školský rok, nebude už čas 😒

azzura
26. júl 2012

@kikaneu tak ale ked ho to baví 😉 aspon mas co prat 😀 😀 😀

azzura
26. júl 2012

@kikaneu
@chorucka to stretko uz asi nebude, ved skoro vsetky su uz tehu a budu coskoro rodit. Ostalo nas len par, co sme odtedy nikam nepostupili a ja ako najstarsia to tu budem zhasinat, presne ako som to na zaciatku povedala

kikaneu
26. júl 2012

@azzura ti poviem 😀 a s tým stretkom si to vystihla.....ty si povedala, že budeš zhasínať, ja, že sa ešte načakám.....nemali by sme nč hovoriť, lebo sa to nejak vypĺňa ☹
@chorucka

gelinka75
26. júl 2012

@chorucka ahojky ja som tu, stale bojujeme, momentalne to vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
boli sme minuly cyklus na IVF ale nevyslo, v auguste mame naplanovane KET, buduci piatok mam konzultaciu, mame 5 mrazacikov, tak mozno to vyjde, ak nie tak ostava len ist dalej znova 😉

azzura
26. júl 2012

@kikaneu mas pravdu 😀 😀 😀 , skoda že sa plnia len tie negativne veci 😠 tak ale nie kazdy musi byt na tej pozitvnej strane, ibaze mame smolu že akurat na nas padla ta zla strana 😀 😀 😀 ironia osudu

kikaneu
26. júl 2012

@azzura škoda, ale čo narobíme.....ja som momentálne nejaká vyrovnaná sso všetkým, ale viem, že to nie je natrvalo.....že tá bolesť sa znovu vráti, niečo ju spustí a zase sa z toho budem vyhrabávať.......nekonečný kolotoč

azzura
26. júl 2012

@kikaneu hej, nekonecny kolotoc a zmeny nalad 😨

kikaneu
26. júl 2012

@azzura tak, tak....niekedy aj niekoľkokrát za deň sa mi tá nálada zmení 😔 no nič moja, idem ja variť a upratovať, nech niečo aj spravím cez deň....som sa tešila, že mám na to celučký deň, lebo až do večera by som mala byť sama....ale pred chvíľou volala mama, že poobede príde teta s ujom na návštevu......a keďže je Anna, tak jej mám ísť kúpiť nejakú čokoládu.....no vonku prší, takže sa mi strašne chce ísť do obchodu 😠 ale keď musím, tak musím....no čo už.....prajem ti pekný deň.....hoci, občas tu zakuknem, keď pôjdem okolo 😉

azzura
26. júl 2012

@kikaneu pa moja, pekne si uzi navstevu a nedepkuj, aj tak to k nicomu nepomože 🙂

moni1007
26. júl 2012

ahojte kocky. ako sa mate? co tu noveho? nebola som tu par dni. bola som u mamy a po navstevach... ani som nemerala a ani nic neriesila. aby som nezabudla nma starosti, ze neexistuju len pekne chvile, tak som si musela ist dat dnes prerezat prsten, nastastie nie snubny a ani obrucka to nebola. mala som 3 taky napuchnuty prst, ze mi nic nezaberalo, ani octanova mast, ani tabletky, ani ziadne olejceky, lad, mydlo, proste nic. keby som vedela,ze oprava prstena bude stat len 4 ecka, tak si ho dam hned prerezat, lieky ma vysli viac a vobec nezabrali. prstek pomaly odpucha, je uz aj menej cerveny, ale stale pobolieva 😒

zuzka347
26. júl 2012

Ahojte...ideme sa aj my snazit.. ;) len neviem ci mam ci nemam ist k doktorovi ked som bola u neho naposledy pred dvoma mesiacmi povedal mi ze je vsetko OK a ked budem chciet babo staci len vysadit tabletky a zacat uzivat nejake vitaminy...tak neviem ci sa tam mam zastavit...uz doberam posledne tabletky.. 🙂

mata_ba
26. júl 2012

babulky mojeeee...ahojteee...ja som dnes nemohla,bola som v BA...fiiiha,ale nas je..aj ja som vcera dostala mrchanu 😀

su_san
26. júl 2012

kočky moje z mojej materskej témičky, chcem vám povedať, že čakáme chlapčeka 😀 😀 😀 , takže bude malý ALEX 😀

inviav
27. júl 2012

@mata_ba takze uz coskoro sa mozte do toho pustit....ja cakam uz od stredy a stale nechodi ☹
@zuzka347 vitaj...my sa tiez ideme snazilkovat po prvykrat 🙂 ja by som na tvojom mieste zasla este za nim...nikdy som sice tabletky nebrala, tak s tym nemam skusenosti, ale aby si mala istotu 😉

luszia
27. júl 2012

@su_san Gratulujem k chlapcekovi, krasne meno ste vybrali 🙂 a ako sa Vám inak dari? si ešte doma na PNke ci, uz si isla do prace?a beries este duphaston?

mata_ba
27. júl 2012

@inviav a nebude to babom?

inviav
27. júl 2012

@mata_ba no nemyslim si...ono je to u mna tak, ze som mavala normalne pravidelny 28 dnovy cyklus....posledne dva ale trvali oba presne 44 dni....bola som u doktora na vysetreniach a povedal, ze som zdrava....nie je tam ani zapal aj krv bola v poriadku a aj ultrazvuk....takze podla vsetkeho sa mi asi len prelzil....pockam teda este do 10.8. (co uz bude 44 den) a potom si zacnem robit nadeje, ked mrcha nedorazi ani vtedy 😒

su_san
27. júl 2012

@luszia ahoj, som stále na PN, možno pôjdem od septembra do práce, duphaston už mám len do konca tohto týždňa, ale to som brala 3xdenne a vyšlo by to, že by som v nedeľu skončila, ale ja som sa rozhodla, že od dnes si dám 2 tabletky denne - ráno a večer a potom mi ešte na 3 dni zostane po jednej a tú si dám ráno a koniec...akože doki povedal, že dobrať a prestať, ale radšej to vysadím takto postupne ako z 3 skočiť na 0...inak všetko fajn, len každý je šokovaný, že chlapček 😀 😀 😀 , ale ja som to tušila, možno to bolo vo mne od malička, že chcem dievčatko, ale ako som otehu, tak som si priala už len zdravie a mala som postupne taký ciťák, že Mia to nebude, ale len sa modlím za zdravíčko pri všetkých mojich problémoch 😉
A ty ako?????????????????? 😉