Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka deli si dala pauzu, som s ňou v kontakte cez maily.....ale má sa celkom dobre.....lucka sa sťahovala do vlstného a takmer vôbec nechodí na net s ňou som v kontakte cez FB, má sa dajn, predvčerom sa znovu začali snažiť o mimi 😉 a gelinka bola na umelom, ale nevyšlo.....viac neviem
@chorucka ahojky ja som tu, stale bojujeme, momentalne to vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
boli sme minuly cyklus na IVF ale nevyslo, v auguste mame naplanovane KET, buduci piatok mam konzultaciu, mame 5 mrazacikov, tak mozno to vyjde, ak nie tak ostava len ist dalej znova 😉
@azzura tak, tak....niekedy aj niekoľkokrát za deň sa mi tá nálada zmení 😔 no nič moja, idem ja variť a upratovať, nech niečo aj spravím cez deň....som sa tešila, že mám na to celučký deň, lebo až do večera by som mala byť sama....ale pred chvíľou volala mama, že poobede príde teta s ujom na návštevu......a keďže je Anna, tak jej mám ísť kúpiť nejakú čokoládu.....no vonku prší, takže sa mi strašne chce ísť do obchodu 😠 ale keď musím, tak musím....no čo už.....prajem ti pekný deň.....hoci, občas tu zakuknem, keď pôjdem okolo 😉
ahojte kocky. ako sa mate? co tu noveho? nebola som tu par dni. bola som u mamy a po navstevach... ani som nemerala a ani nic neriesila. aby som nezabudla nma starosti, ze neexistuju len pekne chvile, tak som si musela ist dat dnes prerezat prsten, nastastie nie snubny a ani obrucka to nebola. mala som 3 taky napuchnuty prst, ze mi nic nezaberalo, ani octanova mast, ani tabletky, ani ziadne olejceky, lad, mydlo, proste nic. keby som vedela,ze oprava prstena bude stat len 4 ecka, tak si ho dam hned prerezat, lieky ma vysli viac a vobec nezabrali. prstek pomaly odpucha, je uz aj menej cerveny, ale stale pobolieva 😒
Ahojte...ideme sa aj my snazit.. ;) len neviem ci mam ci nemam ist k doktorovi ked som bola u neho naposledy pred dvoma mesiacmi povedal mi ze je vsetko OK a ked budem chciet babo staci len vysadit tabletky a zacat uzivat nejake vitaminy...tak neviem ci sa tam mam zastavit...uz doberam posledne tabletky.. 🙂
babulky mojeeee...ahojteee...ja som dnes nemohla,bola som v BA...fiiiha,ale nas je..aj ja som vcera dostala mrchanu 😀
kočky moje z mojej materskej témičky, chcem vám povedať, že čakáme chlapčeka 😀 😀 😀 , takže bude malý ALEX 😀
@mata_ba no nemyslim si...ono je to u mna tak, ze som mavala normalne pravidelny 28 dnovy cyklus....posledne dva ale trvali oba presne 44 dni....bola som u doktora na vysetreniach a povedal, ze som zdrava....nie je tam ani zapal aj krv bola v poriadku a aj ultrazvuk....takze podla vsetkeho sa mi asi len prelzil....pockam teda este do 10.8. (co uz bude 44 den) a potom si zacnem robit nadeje, ked mrcha nedorazi ani vtedy 😒
@luszia ahoj, som stále na PN, možno pôjdem od septembra do práce, duphaston už mám len do konca tohto týždňa, ale to som brala 3xdenne a vyšlo by to, že by som v nedeľu skončila, ale ja som sa rozhodla, že od dnes si dám 2 tabletky denne - ráno a večer a potom mi ešte na 3 dni zostane po jednej a tú si dám ráno a koniec...akože doki povedal, že dobrať a prestať, ale radšej to vysadím takto postupne ako z 3 skočiť na 0...inak všetko fajn, len každý je šokovaný, že chlapček 😀 😀 😀 , ale ja som to tušila, možno to bolo vo mne od malička, že chcem dievčatko, ale ako som otehu, tak som si priala už len zdravie a mala som postupne taký ciťák, že Mia to nebude, ale len sa modlím za zdravíčko pri všetkých mojich problémoch 😉
A ty ako?????????????????? 😉

@azzura veru, niet času na oddych, ešteže nedeľa existuje 😉
@chorucka no, choď, choď......ja idem najbližšie 13.8. na infekčné