Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte kocky, konecne mame internet-konecne prestahovani. Dnes 1DC, mrcha prisla na 39 den-lepsi sa kedze som posledne dva cykly 45 dnove. Chcem sa vas opytat, objednala som si ebaya ovulacne testy, ktory dc (kedze nemam pravidelny cyklus. Po MA vo february som prvu mrchu dostala po 39, druhu 44 ,tretiu 45 a teraz 39 dnoch) by som si mala zacat robit ov. testy a kedy si ich mam robit-myslim rano alebo vecer? Dakujem
@svintekova ajoj moja...viem,ze sa robia pobede,kazdy den v tu istu hodinu a dve hodky predtym nepit...ja si idem tiez robit prvykrat a kedze mavam lutealku 14 dni (aspon myslim,kedze posledne dva cykly som cez ovulku nemerala),budem testovat od nejakeho 13 dna do 18 dna...kedze mas teraz dlhsie cykly,skus od nejakeho 15 dna do 25...teda podla mna 🙂
@mata_ba joj no to ti bolo moja 🙂 ja som cely den makala ako sialena :-/ fu mam dost ti poviem. predstav si ze jedna kamaratka moja porodila dcerku vcera, druhej som volala lebo som mala k nej prist a uz mi vzdychala do telefonu co ma uz kontrakcie a ide rodit a tretia je v nemocnici a caka ju to kazdu chvilu.chapes? no sila. 😉 teraz mam nervy aby boli oki
@mistisa no dohoda bola do konca tyzdna ale ma toho este moc tak som zvedava 😖 😖
@mata_ba no veru deti a deti. hm sranda ze tak vsetky naraz a si zober ze jedna mala termin vcera ta nacas porodila druha mala 4,8 buduci tyzden a dalsia 13.8 a vsetky naraz idu sranda hm 🙂 joj to budes mat krasnu navstevicku co? juj pekne . mne dnes prisla neterka tak som bola aj stastna ale nemala som sa jej kedy venovat lebo som robila hento po tych pracantoch a to bola omietka a keby to brutal zaschne to neumyje ani CIF 😀 😀 ako z reklamy.joj tak sa tesis co? juuuj ja pojdem hned zajtra alebo v nedelu do nemocky za nimi 🙂
@lilli251 dobre ranko...ako sa dnes mas? ja takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
kedy by si sa na mojom mieste testla? 🙂
@mata_ba
dobre ranko...ako sa dnes mas? ja takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
kedy by si sa na mojom mieste testla? emoticon
@mattuliatko30 ajoooj mojka 😉 no tak supeeer tak si oddychnuta hej? No paradicka.viesco ani neviem ja tu tiez uz len tak nakukam.skoncila som so snazilkovanim a robili mi tie okna tak som tu tiez teraz 3 dni poriadno nebola.😉😉 sa ti nechce v pondelok co? Ja idem v stredu konecne 😉
@mistisa no veru nechce sa mi...včera som sa nevedela doprať...dnes mi ostali ešte dve várky....idem upratovať...a variť....a neviem čo poobede....
Ahojte dievčatá, mám takú otázočku, včera som mala dostat svoje dni, co zatial neprišli v poslednej dobe sú presné v telefóne mám nastavené opakovanie 28 dní a hned druhý den potom dostanem... a včera nič, zatiaľ ani dnes, včera som si urobila test, ale tiež len jedna čiarka, tak neviem.... Myslíte že sa nám to mohlo podariť??? 😒
Dokedy mám podľa vás počkať a zopakovať test???? alebo čakať kým neprídu moje dni???
@mattuliatko30 no ja som sa tiez nezastavila.bordelu bolo po tych robotnikoch len taka radost.no ale ked chceme mat pekne 😉 ja dnes idem za kamaratkou asi do nemocnice.bo ja mam taky tyzden ze v utorok porodila jedna kamaratka a vcera o 22:57 prisiel na svet dalsiej kamaratky syn 3600 g a 50 cm a ocakavam dalsiu sms lebo mam dalsiu kamaratku v nemocnici co caka na porod 😉😉 tak uvidime ake chcela by som tam ist 😉

@franzziska ajooj no dnes dorobili chlapci nakompletku stenu 🙂 a ja som od 11:30 kmitala az do teraz teraz som si sadla :-/ mam dost uz fu. a zajtra na chalupu ideme omietat miestnost a od pondelka skrabeme doma tapety a ideme stierkovat a malovat 🙂 no ale uz teraz mam dost.vies mame toho malo tak robime miestnost aj na chalupe vsetko naraz :-/ a vy to na kolko mate este?