icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
27. júl 2012

@franzziska ajooj no dnes dorobili chlapci nakompletku stenu 🙂 a ja som od 11:30 kmitala az do teraz teraz som si sadla :-/ mam dost uz fu. a zajtra na chalupu ideme omietat miestnost a od pondelka skrabeme doma tapety a ideme stierkovat a malovat 🙂 no ale uz teraz mam dost.vies mame toho malo tak robime miestnost aj na chalupe vsetko naraz :-/ a vy to na kolko mate este?

mata_ba
27. júl 2012

@mistisa ajoj moja..no super..a vies co?odpadla by som,keby sa vam teraz zadarilooo 🙂

svintekova
27. júl 2012

Ahojte kocky, konecne mame internet-konecne prestahovani. Dnes 1DC, mrcha prisla na 39 den-lepsi sa kedze som posledne dva cykly 45 dnove. Chcem sa vas opytat, objednala som si ebaya ovulacne testy, ktory dc (kedze nemam pravidelny cyklus. Po MA vo february som prvu mrchu dostala po 39, druhu 44 ,tretiu 45 a teraz 39 dnoch) by som si mala zacat robit ov. testy a kedy si ich mam robit-myslim rano alebo vecer? Dakujem

mistisa
27. júl 2012

@mata_ba no to by aj mna kleplo 🙂 to by bolo ine prekvapenie 🙂 ale dnes ma strasne prepichuje v lavom vajecniku neviem hm. ale nemala som cas topmu venovat pozornost 🙂 a ty ako mojka?
😉

mata_ba
27. júl 2012

@svintekova ajoj moja...viem,ze sa robia pobede,kazdy den v tu istu hodinu a dve hodky predtym nepit...ja si idem tiez robit prvykrat a kedze mavam lutealku 14 dni (aspon myslim,kedze posledne dva cykly som cez ovulku nemerala),budem testovat od nejakeho 13 dna do 18 dna...kedze mas teraz dlhsie cykly,skus od nejakeho 15 dna do 25...teda podla mna 🙂

mata_ba
27. júl 2012

@mistisa juuuuj,drzim pastiky..lebo aj mne to vyslo,ked som s tym nepocitala 🙂 ja som dnes bola domka..strazime sefkovi dom a nakazal mi byt doma,nepracovat 😀 tak celyyyy den vyvalujem sunky

mistisa
27. júl 2012

@mata_ba joj no to ti bolo moja 🙂 ja som cely den makala ako sialena :-/ fu mam dost ti poviem. predstav si ze jedna kamaratka moja porodila dcerku vcera, druhej som volala lebo som mala k nej prist a uz mi vzdychala do telefonu co ma uz kontrakcie a ide rodit a tretia je v nemocnici a caka ju to kazdu chvilu.chapes? no sila. 😉 teraz mam nervy aby boli oki

mata_ba
27. júl 2012

@mistisa waaaaaw,same babatka 🙂 drzim im paste teda..ale urcite budu ok...my ideme konecneeeeeee po kuknut sestrinu malinku..este som ju nevidela ☹ najprv sa necitila na navstevy,pred dovcou sme to nestihli..az teraz...tak sa tesim 🙂

franzziska
27. júl 2012

@mistisa no dohoda bola do konca tyzdna ale ma toho este moc tak som zvedava 😖 😖

mistisa
27. júl 2012

@mata_ba no veru deti a deti. hm sranda ze tak vsetky naraz a si zober ze jedna mala termin vcera ta nacas porodila druha mala 4,8 buduci tyzden a dalsia 13.8 a vsetky naraz idu sranda hm 🙂 joj to budes mat krasnu navstevicku co? juj pekne . mne dnes prisla neterka tak som bola aj stastna ale nemala som sa jej kedy venovat lebo som robila hento po tych pracantoch a to bola omietka a keby to brutal zaschne to neumyje ani CIF 😀 😀 ako z reklamy.joj tak sa tesis co? juuuj ja pojdem hned zajtra alebo v nedelu do nemocky za nimi 🙂

mata_ba
27. júl 2012

@mistisa ty by si mala ist hned teraz a este rychlo hladkat bruska 😀 a nech na teba dobre nakychaju 😀 a veru,tesiiiim...aj moja kamka ma uz v septembri termin...inak nechapem,dnes som pokukala par bab a ze buuuum 21tt,dalsia 14tt..leti to...ja by som bola v stredu 23tt ☹

lilli251
27. júl 2012

@mata_ba netrap sa? este na to casto myslievas? :( som sa kukala v albumoch..:( zevraj nebyvas tak daleko od nas mi mistisa pisala 🙂

mata_ba
27. júl 2012

@lilli251 no vies..na to sa zial neda mysliet..vzdy ked vidim babo,reklamy na detske veci,tehulky atd...neda sa nemysliet,ale uz som ok...mam sice sem-tam slzavy den,ale inak sa uz vacsinou len usmievam 🙂 a nieeee,byvam medzi PN a TO 🙂

lilli251
27. júl 2012

@mata_ba tak super, konecne niekto z blizsia okrem mistisa teda 🙂 jasne chapem....uz teraz je to pre mna tazke ked dorazi ms a vidim tehotne atd, nie tak este pre Teba... ale neboj, nas to este len caka 🙂

franzziska
27. júl 2012

@mistisa bozeeeeeeeee kedy to uz bude? 😖 😀 😀 😉

mata_ba
27. júl 2012

@lilli251 mne uz ani tie tehulky nevadia..ano,poviem si,ze hmmm,aj ja chcem...horsie to je s babatkami...ale aj to je uz ok..kedze som donutena byt v kontakte s nimi...svagrinka ma a je to nase krstniatko...a aj sestra ma 3 mesacnu zabku...

mistisa
27. júl 2012

@mata_ba nebojkaj budes netrap sa hlavne ano? ani sa nenazdas a si tehulka 🙂 uvidis 🙂 no veru nech poriadne bacile na mna napluju 🙂

mistisa
27. júl 2012

@franzziska no moja to ja sa radsej ani nepytam ja tak za mesiac :-/ 😠 😠 😠

mata_ba
27. júl 2012

@mistisa uz nebojim 😉 verim,ze ked mi Boh dal drobceka aspon na chvilku,da mi ho aj na stalo 🙂

lilli251
27. júl 2012

@mata_ba jj, mam to podobne...v mojom okoli je teraz pat babatiek...ale tak co...to nas zivot skusa, aby sme boli o to viac silnejsie 🙂

lilli251
28. júl 2012

@lilli251 dobre ranko...ako sa dnes mas? ja takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
kedy by si sa na mojom mieste testla? 🙂

lilli251
28. júl 2012

@mata_ba
dobre ranko...ako sa dnes mas? ja takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
kedy by si sa na mojom mieste testla? emoticon

mattuliatko30
28. júl 2012

@mata_ba
@mistisa
čaute babulky...tak už z dovolenky doma....júúúj..bolo dobre....ešte že je víkend...a do práce až v pondelok...ako ste sa tu mali..čo je nové?..je tu toho veeeľa popísané..nejaká nová tehuľka??

mistisa
28. júl 2012

@mattuliatko30 ajoooj mojka 😉 no tak supeeer tak si oddychnuta hej? No paradicka.viesco ani neviem ja tu tiez uz len tak nakukam.skoncila som so snazilkovanim a robili mi tie okna tak som tu tiez teraz 3 dni poriadno nebola.😉😉 sa ti nechce v pondelok co? Ja idem v stredu konecne 😉

mattuliatko30
28. júl 2012

@mistisa no veru nechce sa mi...včera som sa nevedela doprať...dnes mi ostali ešte dve várky....idem upratovať...a variť....a neviem čo poobede....

adamedik
28. júl 2012

Ahojte dievčatá, mám takú otázočku, včera som mala dostat svoje dni, co zatial neprišli v poslednej dobe sú presné v telefóne mám nastavené opakovanie 28 dní a hned druhý den potom dostanem... a včera nič, zatiaľ ani dnes, včera som si urobila test, ale tiež len jedna čiarka, tak neviem.... Myslíte že sa nám to mohlo podariť??? 😒
Dokedy mám podľa vás počkať a zopakovať test???? alebo čakať kým neprídu moje dni???

maggie37
28. júl 2012

@adamedik myslím že ešte počkaj dva dni a urob test ak nepríde mrcha 🙂 držím palce, daj vedieť!! 🙂

adamedik
28. júl 2012

@maggie37 počkám len to bude také čakanie.... waaaaaa sa nebudem vedieť dočkať a určite dám vedieť 😉

maggie37
28. júl 2012

@adamedik chápem ťa absolútne.. 🙂

mistisa
28. júl 2012

@mattuliatko30 no ja som sa tiez nezastavila.bordelu bolo po tych robotnikoch len taka radost.no ale ked chceme mat pekne 😉 ja dnes idem za kamaratkou asi do nemocnice.bo ja mam taky tyzden ze v utorok porodila jedna kamaratka a vcera o 22:57 prisiel na svet dalsiej kamaratky syn 3600 g a 50 cm a ocakavam dalsiu sms lebo mam dalsiu kamaratku v nemocnici co caka na porod 😉😉 tak uvidime ake chcela by som tam ist 😉