icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

adamedik
28. júl 2012

@maggie37
To je také strašne napínavé... Bola by som nekonečne rada, keby to vyšlo.... Mužíček je skeptický, že ved aj minule mi to meškalo a nič... 😒 Naozaj je najhoršie to čakanie... A možno to len testom nebolo vidieť, pretože som si ho nerobila hned rano, ale az niekedy okolo obeda... ale ved uvidíme.... 😉

mattuliatko30
28. júl 2012

Babulky, pre vás jedna fotečka z dovolenky 🙂)

mattuliatko30
28. júl 2012

@azzura mojka....ako?..čitala som že foliky nenarástli? juj..škoda...ja som bola na dovče..bolo super...aspoň som si oddýchla...tak držím palčeky..raz to už vyjde..keď nie normálne...tak dúfam,že ti pomôžu...a budeš aj ty raz maminka 🙂

lucecita
28. júl 2012

@franzziska avoooj, počuj, vzdy ti odpisem na spravu, ty nic a potom mi napises, ze si mi pisala, ale asi mi to neprislo...neviem co je to so spravami...tak ma napadlo, ze ti cmarnem sem, ze mi tie spravy chodia ale tebe tie odpovede asi nie, alebo si ich ani nevsimnes 😀

luszia
28. júl 2012

@su_san Ahoj, ani ja som nikdy netuzila po velkej svadbe, ale zas priatel by chcel, ale to je vsetko este vo hviezdach 🙂 No ani nehovor, ked si pomyslim, kolko veci musim kupit pre miminko, ale ako je to pekny pocit, len malo eur v penazenke ,takze asi tak,. ☹ No mam sa fajn, len som dost unavena, aj si poobede pospim ale aj tak som unavena, ale inak v pohode. No do prace by som urcite chcela ist este na par mesiacov, ale urcite dam na radu od doktora, tak sme sa dohodli , ze do 12TT urcite na PN a potom sa dohodneme,. A Ty si si dala zistil pohlavie z krvicky, ci??kolko to stoji, nevies?

maggie37
28. júl 2012

@adamedik vieščo z vlastnej skúsenosti viem, že si zožeň Mamatest a urob ho z ranného moču. ak tam niečo je, ukáže ti to. držím palce

adamedik
28. júl 2012

@maggie37
hlavne je aby som nedostala svoje dni, ale uz pomaly druhý deň za nami a zatial úspečne neprichádzajú.... Hmmm. Ten mamatest spomína viacero dievčat... Mali by ho mať v lekárni? Lebo zatial som si kupovala len v drogérii, tak neviem... v pondelok asi behnem do lekárne... Mužíček mi oznámil že test až o týždeň ☹ ale já ho ešte spracujem... 😀 Ďakujem za Tip..

mata_ba
29. júl 2012

@lilli251 ahojky.nooo dobre to vyzeraaa..testni zajtra 😉

@mattuliatko30 vitaaaaj 🙂 takze oddychnuta 🙂 fuuu nejak ma nova tehulka nenapada...ci nou budes ty? 😉

mattuliatko30
29. júl 2012

@mata_ba no ja isto nie 😀 čakám na mrchu..dúfam,že príde ako minule cca na 8den po dobratí a ty čo nové ??,

kikaneu
29. júl 2012

ahojte dievčatá.....mne dnes skončila mrcha, tak začnem tento týždeň merať.......inak, musím sa s vami podeliť aj o zlé správy......venujte jednu modlitbu môjmu kamarátovi, už ho neuvidím 😉 ☹ chcem, aby tento rok už skončil, je pre mňa hrozný 😢

mistisa
29. júl 2012

@kikaneu ahojkaj moja 🙂 budem silno drzat palceky 🙂 ja uz nemeriam ani nebudem 🙂 az tak za pol roka. 🙂 joj mojka uprimnu sustrast je to hrozne. :-/ ja som sa dozvedela ze jeden chalanisko co som poznala tiez tak umrel v piatok porazila ho rakovina ☹ takze viem ako sa citis. a urcite jednu modlitbu venujem aj tvojmu kamaratovi.

kikaneu
29. júl 2012

@mistisa moja, nemusíš držať palce, my stále pauzujeme, ja len meriam, aby som mala o svojom cykle prehľad 🙂 ďakujem moja.....aj ja venujem modlitbu.....inak, je hrozné, že umierajú malé deti, mladí ľudia.... ☹

mata_ba
29. júl 2012

@mattuliatko30 a beries dalej lieciky?ja som 5 dc,dnes ma zase zacali boliet vajecniky..takze tak..dufam,ze vypustia to spravne vajko 😉

@kikaneu ajoj moja.neslo mi odpisat na ip cez tel..uprimnu sustrat,velmi ma to mrzi...ja som bola dned na cintorine za tou kamaratkou mojou 😢 stale tomu nemozem uverit..este sa aj rozprsalo brutalne akurat ako sme tam dosli..tak sme tam stali pod dazdnikom a slzy stekaliiii...hodinu po odchode som sa nevedela spamatat..ach ☹

kikaneu
29. júl 2012

@mata_ba Ďakujem moja....to ti verím.....ja stále nemôžem uveriť, že už k nám nepríde, neusmeje sa, nepohladká našu Zoru, nebude mi dávať smiešne komentáre k fotkám na Fb 😢 je to hrozné, že musia umierať mladí ľudia ☹

chorucka
29. júl 2012
mistisa
29. júl 2012

@kikaneu jaj vlastne ano 🙂 vidis chodim sem menej a uz nemam prehlad 🙂 je to veru hrozne ach jo ☹ 😠 😠 😠

mistisa
29. júl 2012

@chorucka ahooooj miciiik ako moja? 🙂

chorucka
29. júl 2012

@mistisa ahoj vsetko po starom A dnes som sama doma mm isiel na kysuce ma nahneval a v hneve som mu este povedala ze ho uz zato nemilujem 😠

kikaneu
29. júl 2012

@mistisa pohoda 😉
@chorucka ahoj

mata_ba
29. júl 2012

@kikaneu ach moja ☹ vela sil prajem..tomuto pomoze len cas...

@chorucka Ahojcek..ako??

chorucka
29. júl 2012

@mata_ba mm ma nahneval mali sme ist zajtra do polska do solnej bane lenze jeho brat ho rano presvedcil aby prisiel k nemu tak on isiel k nemu na kysuce

kikaneu
29. júl 2012

@mata_ba ďakujem, viem.....nech už tento rok skončí.....je strašný

mata_ba
29. júl 2012

@chorucka no to by nastvalo aj mna..chlapi...

mata_ba
29. júl 2012

@kikaneu to je fakt ☹ tiez uz chcem nove obdobie ☹

chorucka
29. júl 2012

@mata_ba a ja som mu este povedala ze ho zato uz nelubim a ani pusu nedostal ked odchadzal a zelam mu aby nemohol bezomna zaspat 😠

kikaneu
29. júl 2012

@mata_ba sme dve...zase rovnaké

kikaneu
29. júl 2012

@chorucka moja, zamiešam sa....nikdy sa nelúč s manželom takto a už vôbec sa pred odchodom nehádajte....nikdy nevieš čo sa stane a aby si si potom nemusela nič vyčítať

chorucka
29. júl 2012

@kikaneu ja viem ale ani on by nemal bit taky co ked sa mne nieco stane a vrati sa a ja tu uz nebudem proste uz ma hneva

mistisa
29. júl 2012

@chorucka no pekne moja. hm no to by som sa asi aj ja nahnevala :-/ hm ale aj tak ich milujeme chlapov jednych 🙂 a inak ako? nieco nove ? 🙂

kikaneu
29. júl 2012

@chorucka tak si to spolu pekne vydiskutujte.....fakt to nerob takýmto štýlom....viem o čom hovorím......