Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura mojka....ako?..čitala som že foliky nenarástli? juj..škoda...ja som bola na dovče..bolo super...aspoň som si oddýchla...tak držím palčeky..raz to už vyjde..keď nie normálne...tak dúfam,že ti pomôžu...a budeš aj ty raz maminka 🙂
@franzziska avoooj, počuj, vzdy ti odpisem na spravu, ty nic a potom mi napises, ze si mi pisala, ale asi mi to neprislo...neviem co je to so spravami...tak ma napadlo, ze ti cmarnem sem, ze mi tie spravy chodia ale tebe tie odpovede asi nie, alebo si ich ani nevsimnes 😀
@su_san Ahoj, ani ja som nikdy netuzila po velkej svadbe, ale zas priatel by chcel, ale to je vsetko este vo hviezdach 🙂 No ani nehovor, ked si pomyslim, kolko veci musim kupit pre miminko, ale ako je to pekny pocit, len malo eur v penazenke ,takze asi tak,. ☹ No mam sa fajn, len som dost unavena, aj si poobede pospim ale aj tak som unavena, ale inak v pohode. No do prace by som urcite chcela ist este na par mesiacov, ale urcite dam na radu od doktora, tak sme sa dohodli , ze do 12TT urcite na PN a potom sa dohodneme,. A Ty si si dala zistil pohlavie z krvicky, ci??kolko to stoji, nevies?
@maggie37
hlavne je aby som nedostala svoje dni, ale uz pomaly druhý deň za nami a zatial úspečne neprichádzajú.... Hmmm. Ten mamatest spomína viacero dievčat... Mali by ho mať v lekárni? Lebo zatial som si kupovala len v drogérii, tak neviem... v pondelok asi behnem do lekárne... Mužíček mi oznámil že test až o týždeň ☹ ale já ho ešte spracujem... 😀 Ďakujem za Tip..
@lilli251 ahojky.nooo dobre to vyzeraaa..testni zajtra 😉
@mattuliatko30 vitaaaaj 🙂 takze oddychnuta 🙂 fuuu nejak ma nova tehulka nenapada...ci nou budes ty? 😉
@mata_ba no ja isto nie 😀 čakám na mrchu..dúfam,že príde ako minule cca na 8den po dobratí a ty čo nové ??,
ahojte dievčatá.....mne dnes skončila mrcha, tak začnem tento týždeň merať.......inak, musím sa s vami podeliť aj o zlé správy......venujte jednu modlitbu môjmu kamarátovi, už ho neuvidím 😉 ☹ chcem, aby tento rok už skončil, je pre mňa hrozný 😢
@kikaneu ahojkaj moja 🙂 budem silno drzat palceky 🙂 ja uz nemeriam ani nebudem 🙂 az tak za pol roka. 🙂 joj mojka uprimnu sustrast je to hrozne. :-/ ja som sa dozvedela ze jeden chalanisko co som poznala tiez tak umrel v piatok porazila ho rakovina ☹ takze viem ako sa citis. a urcite jednu modlitbu venujem aj tvojmu kamaratovi.
@mattuliatko30 a beries dalej lieciky?ja som 5 dc,dnes ma zase zacali boliet vajecniky..takze tak..dufam,ze vypustia to spravne vajko 😉
@kikaneu ajoj moja.neslo mi odpisat na ip cez tel..uprimnu sustrat,velmi ma to mrzi...ja som bola dned na cintorine za tou kamaratkou mojou 😢 stale tomu nemozem uverit..este sa aj rozprsalo brutalne akurat ako sme tam dosli..tak sme tam stali pod dazdnikom a slzy stekaliiii...hodinu po odchode som sa nevedela spamatat..ach ☹

@maggie37
To je také strašne napínavé... Bola by som nekonečne rada, keby to vyšlo.... Mužíček je skeptický, že ved aj minule mi to meškalo a nič... 😒 Naozaj je najhoršie to čakanie... A možno to len testom nebolo vidieť, pretože som si ho nerobila hned rano, ale az niekedy okolo obeda... ale ved uvidíme.... 😉