Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ahoj ako?..už tiež zarezávaš v práci?...pekne popršalo nadránom....ale teraz už svieti oskar...tak bude zase pekne
@mattuliatko30 cauko, no uz od 7 parcujem. Rano bolo super vonku, lenže ked som otvorila na kancli dvere tak ma odhodilo to teplo co znej slo, bleee
@mistisa videla som dusika mas, snad bude tehu. No tak ja testujem v piatok, ale nrviem spolieham sa na to ze to uz muselo vyjst! Duuuuuufam;) a kedy budes testovat?Kolky si dpo?
@azzura tak ja mám chládok..ja som tu už od pol 7mej....už aby sme boli zase doma... a ty ako s meraním?...už si prestala?..či preventívne meriaš?
@mattuliatko30 nemeriam, vsetko som vypustila, už ani neznacim kedy sme sexikovali, proste vsetko som odignorovala a musim povedat, že sa mi lepsie dycha 🙂
No aj ja chcem uz ist domov
@azzura aj ja si myslím,že niekedy ten koník skôr neprospieva ako prospieva...ale tak zase rada si tu popíšem...ono niekedy treba trošku vypnúť...a neriešiť..žiadne bolesti , pichnutie..teplotu... 🙂 ja meriam hlavne kvôli tej mojej mrche blbej..keď nikdy neviem kedy príde..takto aspoň som dopredu upozornená..keď klesnem.
@mistisa moja budeme netrpezlivo čakať..dúfam,že nás nebudeš naťahovať do večera 🙂 toľko nechcem sedieť za PC 😀 😀 a chceme aj krásnu fotečku s // jasne? 🙂
@zuzanka9999 pekne si hore! len tam zostan!
@mattuliatko30 moja, dufam ze to ta teplota len tak natahuje a ovu este nemas!
@mattuliatko30 dnes hned po robotke o 16:00 😉 cca a hned ho urobim ak to tam ma byt bude aj poobede nie? Veru aj ja moja fu 😉no snad ano micik uz sa musi aj vam podarit 😉
@zuzanka9999 moja ty o nicom nebasnis len o IP... kukni moje grafy v albume. mam tak jeden, kde jeden pokles vyzera ako IP a tehu som nebola 😀
@zuzanka9999 urcite vam to vyslo budem moc moc drzat palceky moja.joj micka to vobec neviem.ja som sa uplne prestala kontrolovat.takze sme keksikovali kedy nam prisla chut 😉 dnes poobede okolo 16:00 ked pridem domov tak urobim 😉
@mistisa ahoj mojka... grafik si videla? http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 meriam, aj ked som vravela,ze nebudem, ale aj tak som hore.... dusika som videla, ale ty vies, co si o takych dusikoch myslim. ale cakam na poobedny testik 🙂 dufam,ze ciarka bude silnejsia 🙂
Ahojte babulky moja..ja som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..vcera som bola na masazi a pytala som sa tety,ci su aj masaze na podporu plodnosti..viem,ze su reflexne,ale ci aj taketo..povedala,ze to mi nevie povedat..ale pri kostrci su body pohl.organu..a tam ma to teda bolelo brutal..tak mi to rozmasirovala..z masaze sme sli do vyrivky a tam ked mi trysk tlacil na urcity bod,dost ma rozbolel pravy vajecnik..a ked som sa pohla,prestalo to..no haluz..
Ako sa mavate vy??
@mistisa juuuj moja..ja som takaaaa zvedava 🙂
@mattuliatko30 fiha..dost si klesla..ale mozno to este nie je ovu..
@mattuliatko30 vieš, ja sem chodim lebo sa tu pri praci odreagujem, normalne ma ide vytocit ked dojde nejaka stranka a riesi totalne debility, najhorsie je to ked dojdem od lekara a nemam dobre spravy...vtedy by som tak na nich kricala a kopala.
@lagunasa no tak to dúfam aj ja..uvidím zajtra a ďalšie teploty..dnes robim aj ovu testik...tak uvidím...
@mata_ba ahoooj 🙂 ja som takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a inak sa mám stále tak rovnako, oničom......idem teraz na poštu poslať papiere do novej práce 😉 a rozmýšľam aj nad cintorínom
@kikaneu jej moja..opat rovnako 🙂 aj sa tesis do novej robotky?a cintorin..hm..citis sa na to?
@mattuliatko30 ved uvidis..mozno len nahodny pokles..ja robim testiky,ale zatial nic moc..
@mistisa tyyyy ale to by bola bombaaaa 🙂 veeelmi ti to prajem..

@mistisa tak neviem...aj tie zelené štvorčeky mám už od zajtra...tak ale ešte môžem klesnúť aj stúpnuť..takže dúfam,že sa to posunie..aspoň na 12dc kedy ideš kúpiť testík?..som fakt zvedavááááá