icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. aug 2012

@moni1007 moniiii drzim pasteee...len bude pekne hore 🙂

moni1007
10. aug 2012

@mata_ba dakujem moja. a ja tebe tiez prajem,aby bola ovu plodna. kedy ti pride muzik? az vecer? ci uz ho mas pri sebe. posli mi nejaky fajny kolacik 🙂 uz mate porobene co treba?

moni1007
10. aug 2012

@mata_ba dakujem moja. a ja tebe tiez prajem,aby bola ovu plodna. kedy ti pride muzik? az vecer? ci uz ho mas pri sebe. posli mi nejaky fajny kolacik 🙂 uz mate porobene co treba?

mata_ba
10. aug 2012

@moni1007 dakujem..snad bude..a este coto treba,ale uz len malickosti..vcera sme pol dna len krabickovali kolaciky 🙂 dned pride firma vyzdobit,tak to uz len menovky..a nevesta mi zahlasila,ze dnes sa len pije 😀 chuda..taka je vystresovana,ze by to najradsej zrusila..ale to je normalka..kazda chceme perfektnu svadbu a ked sa daco pokazi,je zle 😉 a kolaciky by som hned poslala..ale tak aspon pre predstavu posielam foto..13 krabic takychto zakuskov..

mata_ba
10. aug 2012

@moni1007 aa muzik pride az vecer..ak sa daco nepokazi..

moni1007
10. aug 2012

@mata_ba jezin, preco ma tyras???? 😀 😀 😀 😀 😀 hned by som prisla pokradnut. som si predstavila ako to tam musi voniat a mam plne usta sliniek 😀 😀 😀 😀 aj u nas nadherne vonali 🙂 joj, keby som sa mohla opat vydavat. musim bracha nahovorit 😀 😀 😀

moni1007
10. aug 2012

@moni1007 bracha nahovorit, nech je svadba, hej? nie aby si ma vzal... som to tak blbo napisala 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
10. aug 2012

@mata_ba bracha nahovorit, nech je svadba, hej? nie aby si ma vzal... som to tak blbo napisala 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
10. aug 2012

@moni1007 ja som pochopila 😀 vies co..vonalo ale len chvilku..potom som si zvykla 😀 ale su vyborne.. 🙂 dojdi..dam ti ochutnat 😉

moni1007
10. aug 2012

@mata_ba hned by som prisla 😀 😀 😀

mata_ba
10. aug 2012

@moni1007 a co ti brani?? 🙂 hm..keby to bolo len tak,ze? 🙂

mattuliatko30
10. aug 2012

@mata_ba neboj...drahý ti príde v správnu chvíľu..t.ak pekne posnažilkujte 😉 😉

mattuliatko30
10. aug 2012

@mata_ba aj ja chcem také koláčiky...mňam..už sa mi slinky zbiehajú 🙂

mata_ba
10. aug 2012

@mattuliatko30 sadni a dojdi 😉 nalozim vam na tanier 😉 a uvidime..mozno vyjde,mozno nie..

mattuliatko30
10. aug 2012

@mata_ba pošli UPS

mata_ba
10. aug 2012

@mattuliatko30 no neviem ci by z nich daco ostalo 😀

lagunasa
10. aug 2012

@mattuliatko30
@moni1007
@mata_ba
babulky, ste zlaté! aj já by som to tak chcela, ale co by som já chcela a co to bude su dvě odlišné veci. ale takýto prudký skok dole som pred mrchou este nemala. tuším tak najviac 0,3 stupna a nie 0,7 ! ako som už pisala, pozerala som si na ff grafy s IP a veru zdali sa mi, ze prave najviac grafov s IP bolo na 9dpo. ale nechcem sa na to spoliehat.

melisaaa
10. aug 2012

ahojte babuľky, neviete ako sa ma @mistisa, či testíkovala ešte 🙂

moni1007
10. aug 2012

@lagunasa moja, uz len pockat aka bude teplota zajtra. drzim vsetky prsty 🙂

lagunasa
10. aug 2012

@mata_ba kokos, kolko kolacov! a mozem sa spyat, ty si nejaka svadobna agentka alebo to len kamoske pomahas?

mata_ba
10. aug 2012

@lagunasa moja..bude co ma byt..nijako to neovplyvnime..ale snad to dopadne najlepsie ako moze 🙂

mata_ba
10. aug 2012

@lagunasa len pomaham 🙂 kamaratka sa zajtra vydava..ale bavilo by ma riesit svadbicky 😉

melisaaa
10. aug 2012

@mata_ba mnam, mnam 😵

mata_ba
10. aug 2012

@melisaaa juuuj veru neviem..ale som.zvedava 🙂

mata_ba
10. aug 2012

Babulky..na teraz sa lucim..ozvem sa neskor..zelam kraaasny dni 😉

mattuliatko30
10. aug 2012

@lagunasa uvidíš...moja..ale videla som aj takéto grafy....pád pod čiaru..a vzápätí pekne hore stúpanie..uvidíš zajtra..ale mrcha to isto neni...či ako sa cítiš?...ja myslím,že to je IP...a budem v to veriť.. 🙂

melisaaa
10. aug 2012

@mata_ba ešte grafík ukáž 🙂

mattuliatko30
10. aug 2012

@lagunasa moja ty mávaš LF takú krátku???som sa pozerala na tvoj min.cyklus...ale ovu bola pekne na 14deň minule...tak žeby LF taká krátka????dúfam,že nie....uvidíš zajtra...

lagunasa
10. aug 2012

@mata_ba presne, bude ako má by a osud to zariadi.
@mattuliatko30 no mavam tie LF také nahrane. preto som z toho nanervy. ale na mrchu sa este necítím, ale tak mna začíná boliet podbrusku až tak pár hodin pred mrchou takze tým sa neriadim. uvidim zajtra, nic iné mi neostava. ale takýto pád som este nemala.

mattuliatko30
10. aug 2012

@lagunasa uvidíš zajtra......ak dnes nedostaneš...lebo pri takomto poklese už mrcha by v ten deň prišla...uvidíš zajtra 😉