Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 dakujem..snad bude..a este coto treba,ale uz len malickosti..vcera sme pol dna len krabickovali kolaciky 🙂 dned pride firma vyzdobit,tak to uz len menovky..a nevesta mi zahlasila,ze dnes sa len pije 😀 chuda..taka je vystresovana,ze by to najradsej zrusila..ale to je normalka..kazda chceme perfektnu svadbu a ked sa daco pokazi,je zle 😉 a kolaciky by som hned poslala..ale tak aspon pre predstavu posielam foto..13 krabic takychto zakuskov..
@mata_ba neboj...drahý ti príde v správnu chvíľu..t.ak pekne posnažilkujte 😉 😉
@mattuliatko30 sadni a dojdi 😉 nalozim vam na tanier 😉 a uvidime..mozno vyjde,mozno nie..
@mattuliatko30
@moni1007
@mata_ba
babulky, ste zlaté! aj já by som to tak chcela, ale co by som já chcela a co to bude su dvě odlišné veci. ale takýto prudký skok dole som pred mrchou este nemala. tuším tak najviac 0,3 stupna a nie 0,7 ! ako som už pisala, pozerala som si na ff grafy s IP a veru zdali sa mi, ze prave najviac grafov s IP bolo na 9dpo. ale nechcem sa na to spoliehat.
@lagunasa uvidíš...moja..ale videla som aj takéto grafy....pád pod čiaru..a vzápätí pekne hore stúpanie..uvidíš zajtra..ale mrcha to isto neni...či ako sa cítiš?...ja myslím,že to je IP...a budem v to veriť.. 🙂
@lagunasa moja ty mávaš LF takú krátku???som sa pozerala na tvoj min.cyklus...ale ovu bola pekne na 14deň minule...tak žeby LF taká krátka????dúfam,že nie....uvidíš zajtra...
@mata_ba presne, bude ako má by a osud to zariadi.
@mattuliatko30 no mavam tie LF také nahrane. preto som z toho nanervy. ale na mrchu sa este necítím, ale tak mna začíná boliet podbrusku až tak pár hodin pred mrchou takze tým sa neriadim. uvidim zajtra, nic iné mi neostava. ale takýto pád som este nemala.
@lagunasa uvidíš zajtra......ak dnes nedostaneš...lebo pri takomto poklese už mrcha by v ten deň prišla...uvidíš zajtra 😉

@moni1007 moniiii drzim pasteee...len bude pekne hore 🙂