Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 @misselin @penelope111 @kikaneu @mattuliatko30
a som z toho jelen. prave som teraz vecer zacala spinit http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc uz minuly cyklus som bola na nervy ked som zacala uz na 9dpo, ze tak skoro, a mrchu som mala za tri dni. a teraz ked uz na 8dpo, to uz co je!!!!! dost som z toho mimo .....
@lagunasa To ešte nič neznamená. Možno potrebuješ kľud tak pekne vylož nohy a odpočívaj. Držím palce aby tá mrcha neprišla 🙂
@penelope111 ved doteraz som sedela. akurat co som si spravila prechadzku so psami. este dam sprchu a idem na gauc k telke.
@lagunasa Tak tak pekne sa natiahni na gauč a odpočívaj 🙂 Ani dlhé sedenie nieje dobré 😒 Píšem ako by som mala už 5 detí 😀 A stále som len v skupine snažiliek 🙂
Babulky ahojteee..dnes..teda uz vcera som sa sem nedostala,lebo polsko,balenie kolacikov do krabic a vecer rsnde s kamaratmi ma riadne zamestnalo..tak az teraz..a rovno pridavam aj polnocny testik s porovnanim s testikom zo stredy...myslie,ze uz ho mozem povazovat za pozitivny?v kazdom pripade sa tesim,vecer uz pride drahy 😉 aj ked uvidim co povie ranna teplotka..
@misselin @zuzanka9999 @moni1007 @su_san @kikaneu @mattuliatko30 @franzziska @mata_ba @penelope111 @mistisa
tak toto ma za to ze som sa tak namotala. uz ma preslo to testovanie ....☹(( http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
len teraz vobec nechapem preco mi bolo tak nafigu, na chripku, ten 7DPO, jeden den ??? som zvedava kedy teda ta mrcha pride ......
@mattuliatko30 ahoj moja. tak ja som zostaôa stat na mieste. neskacem ako si predpovedala. ale vsak uvidime a ty ako? 🙂
Ahojte babulky tak tuto som už dávno nebola ... ako sa mi tu mate? pribudla nieaka nova tehuľka?
@moni1007 ahoj moja..tak super..len aj zajtra maj takú teplotku..alebo vyššiu..hlavne neklesnúť..kedy testuješ?..cez víkend?..ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e myslím,že ovu bola včera...aj som cítila pichanie..aj som mala hlien..tak neviem..včerajší ovu testík už zoslabol..uvidím ešte dnes aký bude..ak slabý...tak bola isto včera
@mata_ba no vyzerá,že je pozitívny....ten spodný...tak stíhate 😉 😉 držím palčeky aby sa zadarilo....veď vieš,že som ti vravela,že budeš čoskoro tehu opäť ja takto a testík ovu zoslabol včera http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e mne sa nedajú tie testy odfotiť ani raz....neviem prečo..mám to rozmazané moc
@mattuliatko30 no dufam aj ja, ze neklesnem.. ale neviem, neviem 😒 keby tak clovek vedel predpovedat buducnost. neviem, mm mi vcera kupil testik, dnes som ledva preledva odolala, tak uvidim do kedy vydrzim. ked by som chcela vydrzat a zas by som aj chcela vediet... no takze zas opat tak skoro ovu? joj, by som si to s tebou vymenila, aj ked mrchovat tak casto nie je ktovieco 😒
@moni1007 no neviem..keď takto stúpam,či ešte klesnem...tak uvidím..spravím ešte dva testíky ovu..a ak nebude už silnieť..a teplota hore..tak zase bola skoro...tak uvidím...ty isto neklesni....a kedy teda testneš?ja by som ešte počkala...máš mamatest?...skús tak cez víkend..v nedeľu 😉
@mattuliatko30 no neviem kedy testnem. chcem vydrzat co najviac, ale tiez rozmyslam najskor v nedelu 😝 nemam mamatest. u nas ho nepredavaju 😒 no keby som to vedela ovplyvnit, tak estťe stupnem 😀 😀 😀
@moni1007 no čo už..už som zmierená..že ovu bola zase skôr..uvidím podľa mrchy... 🙂
@moni1007 tak cez víkend som tu ako na koni...v nedeľu ráno..tak dúfam,že ma potešíš..hm?....myslíš ,že vydržíš netestovať?..ak by si zajtra stúpla?
@mattuliatko30 no moja, neviem veru. mna to lakalo uz teraz, tak som sa isla radsej vycikat 😀 😀 😀 no bodaj by tam boli tie dve krasne ciarocky, nech sa uz mozem tesit... no a tie lieky co si uzivala, mozno ovulka sa neposunie ale budes mat dlhsie LF a tym padom mrcha pride neskor 🙂
@moni1007 no vidíš..žeby???..nad tým som nerozmýšľala, že by posunula len LF, tak ale uvidím...tento cyklus mi to prezradí..a akou LF mám počítať...ešte že vynašli toto meranie...človeka mrcha takto neprekvapí....tak uvidíš budem ti držať palčeky..ale ak nemáš mamatest...tak testuj neskôr..zbytočne sa budeš stresovať..koľkým ukázali normálne aj až ked meškali..nieto ešte skôr..a iným zase skôr..takže najlepšie v deň mrchy...keď je teplota vysoká..lebo zvyčajne aj tak klesne skôr....postupne...takže ak budeš len hore..je to dobréééé
@mattuliatko30 no ja som ti to hned chcela napisat, len som zabudla... vsak uvidis. dufam,ze bude taka optimalna dlzka... no ja tak dva dni pred mrchou zvyknem spinit, tak uvidim aj podla toho,ale rukou mi dost sklbe 😀 😀 😀 snad vydrzim 🙂 chcem vydrzat aj kvoli tomu, ze nechcem si najst len nejakeho biedneho dusika, co nebudem aj tak vediet, ci to vyslo 😒
@moni1007 no ale príznaky moja máš..a.j tá nádcha...tušim nie?veď uvidíš..ak to tam je..bude to tam aj o dva dni 😉 a nič s tým nestratíš..a ak začneš špiniť..tak sa s tým pomaly zmieriš..a možno sa len prekvapíš..a možno príde mrcha...radšej , ako si robiť plané nádeje ☹ ja nešpiním...mňa len prsia bolia pred mrchou
@mattuliatko30 no ked ja mam stale nejake tehu priznaky... a nie je to priamo nadcha, skor len taky plny nos ako je pri nadche. soplim 😝 😝 😝 no mna uz tiez vcera vecer zacali prsia boliet ale to zvyknu pred mrchou spolu aj smkrizami... len som si vsimla, ze mi po ranajkach je vzdy tak slabo od zaludka. chvilami mam pocit, ze mam zacne napinat.ale mozno som si to len vsugerovala,ale mam nejak v podvedomi stresy z toho co bude 😝 jasne, ak tam maju byt tie ciarky budu tam aj o pra dni a ked ma byt mrcha, tak bude. ved ja s tym nic nespravim uz 🙂
@moni1007 jasne..skús sa nevšímať....a až vdeň mrchy testnúť..alebo max v nedelu....a uvidíš....bude ako bude...držím palčeky
@lagunasa juj moja..to čo za graf??..nemôžeš to mať uhnieďovanie??na mrchu je predsa skoro nie???..a ešte aj to špinenie..no neviem neviem...uvidíš ako zajtra..či stúpneš..ale rátam ,že áno..a dosť... 😉 😉 😉
@mattuliatko30
@lagunasa
tiez cakam,ze zajtra stupne a ze dnes je uhniezdovanie 🙂
@mattuliatko30 ahoj moja..rano s kukla a ked je suchy,kusok mu este chyba..ale mozno bol pozit vcera cez den..skusim este dnes a uvidime 🙂 ale tesim saaaa..hadam to vyjde..

@su_san ajoooj zlatik 🙂 a tak ja tak pomalicky 🙂 prerabame tak sa venujem tomu 🙂 ty sa pochval micka.vidim ze chystate svadbicku 🙂 kraaaasne oznamenie jeeeeej 🙂 budem moc moc drzat palceky aby vsetko dobre dopadlo a aby ste boli stastnucky cely zivotik 🙂a drobcek ako? poslucha? 🙂