Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tiez si myslím, pri takomto poklese by sa mrcha asi hned spustila.
@lagunasa uvidíš do večera..rátam,že by prišla..večer...ak nie hneď ráno..ak nepríde..je to dobré znamenie 🙂
@mattuliatko30 já už sa radsej nechcem na nic tesit ani nic nepredpokladat, lebo to zase zakriknem. co teda ale urcite vie, ze už viac klesnout asi nemozem.
@lagunasa jasne..nechaj to tak..uvidíš zajtra...teraz je nanič robiť si nejaké nádeje...zajtrajšia teplotka ti napovie 😉
@mata_ba mojka...ako testík?...vyzerá,že ovu ešte len bude podľa teploty, nie???ja dnes už nič...na ovu testíku uvidím zajtra teplotu...
Ajojte babenky moc sa omluvam ale nemam akosi kedy sem chodit.ako som zacala pracovat.furt som na nadcasoch a pod.mam toho dost.ak by ste vedeli o nejakej robotke v okoli trencina ocenim moc rady.som uplne hotova☹ uz nam stopuju aj to kolko sme na zachode.ako mam dost.dnes som poobede testovala mamatest a mam tam slabunkeho ducha.neviem ako to brat.zajtra idem na splanekor robit pinguiho 😉 chichi to som sa az vcera dozvedela 😉 sranda musi byt 😉
@mistisa Tak keď ti tam bude niekto náhodou kývať tak odkývaj to budem ja 🙂 Ale ešte nevieme určite či tam pôjdeme. Už dva dni ma dosť bolí brucho 😒 A kde je fotečka testíku?
@mattuliatko30 testiky su tu 🙂 vrchny je predvcerajsi..posledne tri su dnesny polnocny,o 10 rano a 17-tej..takze tak..a ovu asi este len bude..aj ked dnes som mala mega hlieniku egg..ale drahy uz lezka vedla mna 😉
@mattuliatko30 tu je este ina foto..viac testovat nemozem..nemam uz testy pri sebe..
@penelope111
@mata_ba
@mistisa
@mattuliatko30
@anuska3107
bre ranko 🙂 🙂 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
ale od vcera ma tak strasne skriabe v krku a mam taky nadchovy nos!!!! tak neviem ci to neovplyvnilo teplotu .....
@mata_ba ahoj moja. len ti chces dat vediet. testla som, neodolala. ale test biely a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@lagunasa A nemohol byť ten včerajší pokles uhniezdenie? Dnes ten graf vyzerá dobre 🙂 Len nech to tak pekne ostane 🙂
Tak baby už tri dni ma bolí dosť v podbrušku a mám biely riedky výtok a test negatívny. Žeby nejaký zápal? 😒 Som 12 DPO.
@penelope111 a kedy ti ma, nema prist mrcha? ja niekedy mavam aj pred mrchou vytok. nebude to nic vazne neboj a test, mozno je este skoro. mas aj grafik? ja som 11DPO a tiez test negativny 😒
@moni1007 Mne sa posunula ovu o 5 dní skôr podla hlienu to len zisťujem lebo s tou teplotou mi to nejako nevyšlo kedže každý deň vstávam inú hodinu 😒 Takže podla ovu asi v pondelok by mala prísť ms ale podla starého až budúcu sobotu 😒 Tento mesiac je celý nejaký divný 🙂 Mávam aj ja výtok 2 dni pred ms ale len trošičku a skôr do žlta a teraz je úplne biely riedky a už 3 dni 😒 Som s toho jeleň 🙂

@lagunasa Jaj moja to mi ľúto, že ti tak klesla teplotka ☹