icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

petrusska
12. aug 2012

@mattuliatko30 nie, nevidel, povedal, že ešte teda počkáme a potom mám prísť, urobí ultrazvuk a uvidíme čo ďalej..tak som zvedavá čo tam uvidí a čo sa dozvieme 🙂

petrusska
12. aug 2012

@mistisa ďakujeeem moc 🙂 je to fakt neuveriteľné a som strašne zvedavá čo u doktora...snáď bude všetko ok 😵
a takéto // čiarky prajem aj tebe a aj ostatným babulkám, moc moc 😵

petrusska
12. aug 2012

@moni1007 ďakujem 🙂 stále to je také neuveriteľné, som taká zmätená šťastím 😀

petrusska
12. aug 2012

@kikaneu kueeem pekne 😉 jeto taký zvláštny ale veľmi príjemný pocit a snáď bude všetko ok 😵

petrusska
12. aug 2012

@drobcek11 kueem, veľmi ako Tebe tak aj ostatným babám to prajem úprimne z celého srdiečka 😵 😵 😵

kikaneu
12. aug 2012

@lagunasa to ti verím.....

kikaneu
12. aug 2012

@petrusska držím prsty, nech je všetko ok

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 to ma mrzi ☹

@mattuliatko30 takze lieciky nezabrali..

@lagunasa to co toto? ☹ mrzi ma to..

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba dakujem moja,ale uz sa zas nic nedeje, naobed trocha krvicky a potom nic, nechapem. som zvedava na zajtra 😕 😕 😕 uz ste domka? 🙂

mattuliatko30
12. aug 2012

@moni1007 som ti vravela...je to uhniezďovanieeee :D

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 moja.ale to znie nadejne!!moc drzim paste!a uz sme domka 🙂 inak dnes som opat urobila ovu testik a uz len slabunka ciarka..takze bud uz bola ovu vcera alebo dnes..poistene teda bolo 😀 teplotkovo takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale merala som neskoro a tym,ze sme sli o 3spat atd..uvidim rano co a ako..

@petrusska gratulujeeem a siiilno drzim paste! 🙂

moni1007
12. aug 2012

@mattuliatko30 no zajtra sa uvidi. som sama zvedava 🙂 ale dakujem za podporu 🙂

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba no tak super, uz len cakat a drzat palce aby to vyslo. tak dufam,ze ano..... 🙂 zajtra vam dam vediet ako teplotka. sama som zvedava co sa zajtra udeje 🙂

mattuliatko30
12. aug 2012

@mata_ba ajoj..tak už máš asi po ovu..ja tiež...dnes bielo na teste..takže môžem očakávať mrchu zase skoro..čo už 😕

penelope111
12. aug 2012

@moni1007 Ale robíš šoky 🙂 Držím palce aby mrcha neprišla 9 mesiacov 🙂

mata_ba
12. aug 2012

@mattuliatko30 ajoj.to neviem moja..uvidim co zajtrajsia teplota..vcera sme totiz boli na tej svadbe..spat sme sli o 3,teplotu som merala az okolo pol12,takze..neviem ci uz bola..snad hej..ovu testik uz slabulinky..snad budes mat dlhu lutealku,nech nemas hned mrchu..

@moni1007 dakujem 🙂 ale nejaka som kludna..neriesim zatial 🙂

lagunasa
13. aug 2012

@mattuliatko30 juj, je mi luto ze zase bola ovu tak skoro!!!!
ja uz dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc toto bol dnes pad na hubu ☹

mattuliatko30
13. aug 2012

@lagunasa uff moja :( to mi je lúto....akosi si skákala celú dobu.....tak snáď sa to tento cyklus už ukľudní..a budeš mať krásne tehu teplotky 🙂

mattuliatko30
13. aug 2012

@lagunasa
@mata_ba
@moni1007
tak ja už som z tej ovu jeleň http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ani tak ani tak...neviem zase či bola... 😠

mattuliatko30
13. aug 2012

@mistisa ahoj moja..tak čo ?testovala si aj dnes?..je nejaký rozdiel? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže ešte mi to ovu ani neukázalo..tak neviem ..či bola či nie...som z toho jeleň 😠

mata_ba
13. aug 2012

@mattuliatko30 ahojcek..no tedaa..ty to mas pekne zahadne..ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...asi ovulka uz bola..uvidim,co povie zajtrajsia teplotka..

@mistisa haloo..misicka..no ako???

mattuliatko30
13. aug 2012

@mata_ba no super....a nemáš nejaké nizske teplotky ešte ??? ja neviem...možno to vyznačí neskôr..ale už asi mi ju nevyznačí..budem musieť nejako sama...

mata_ba
13. aug 2012

@mattuliatko30 nooo...tak okolo 36,4-36,5 je moja ovulkova teplotka..preto uvidim,ci zajtra zase stupne..ale vajecniky uz tak nebolia,tak predpokladam,ze je po..no ved uvidime..a vcerajsi ovu test straasne slabunky...a ovulka ma byt do 48 hod.od pozitivneho testu,nie?a ten som mala na 17 DPO..

mattuliatko30
13. aug 2012

@mata_ba no malo by to tak byť..aj ja už mam poovu teplotky..ale nejako to zmiatlo ten graf...asi keď som stúpala tak pomaly...testík som mala už biely,takže nerátam ,že by ešte len bola nevieš ako sa sem značí ovu?..aby som si to sama zaznačila..ak mi ju nedá?

mata_ba
13. aug 2012

@mattuliatko30 fuha..to netusim...pockaj,kuknem to

lagunasa
13. aug 2012

@mattuliatko30 no rozhodla som sa ist niekedy budúci tyzden ku gynekologovi aj koli draheho spt ale aj koli mojej kratkej LF. nech sa na to kukne alebo už co uzná za vhodné.
ale ty to máš fakt zaujímavé. chodia si po kopceku hore dole...

penelope111
13. aug 2012

Tak baby dnes som 14 DPO tak som si ráno robila test pepino 10 iný som nemala asi po 15 min. sme ho s mm kontrolovali a videli sme tam ducha tak reku kúpime normálny v lekárni a uvidíme. Po ďalších 15 min som ho ešte kontrolovala a už tam nebol ani ten duch a už ma dosť bolia vaječníky ako vždy pred mrchou 😠

mata_ba
13. aug 2012

@penelope111 ahojky..no 15 min.je dost..treba kukat tak do 5 min...a skuste kupit mamatest..ten je naj...

mata_ba
13. aug 2012

@mattuliatko30 nejak sa k tomu neviem dopatrat 😅 v grafoch BT budu urcite vediet 🙂

penelope111
13. aug 2012

@mata_ba Viem, že to bolo dosť tých 15 min. ale keby tam niečo bolo tak by tam tá čiarka ostala, nie? Skúsim ešte kúpiť iný test, ale už tomu neverím ☹