Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba Ďakujem..mm už zjedol....lebo neraňajkoval..ja idem o chvíľu papať...
@mata_ba kašli na pocit....aj ja som vtedy mala pocit, že príde...kým sa mi dva dni pred termínom hlava z ničoho nič nezatočila....a ešte aj vtedy som pochybovala 😉
@mattuliatko30 to vážne? to bude tým, že ste spolu už dlhšie, nie ? 🙂 teda dlhšie ako my 🙂
@mattuliatko30 jeej parada 🙂
@kikaneu no keby slo o tocenie..som jasna 😀 resp.to nie je,ze obcasne zatocenie,ale stale som taka mimo..ako keby som pila alko..ale ta zaha sa stava citelnejsou..no ale ak su to plane poplachy,to moje telo dostane pucung! 😉
@mattuliatko30 no, to už je pekné číslo 😉
@mata_ba no, teda....u mňa vtedy šlo o to točenie a bolesť krížov....prsia ma začali bolieť až po teste a nádcha tiež prišla v deň testu, taká brutálna 4 dňová.....a druhý deň bol najhorší, vtedy mi krv z nosa tiekla 3x, ale normálne sme zastaviť nemohli 😠
tak veru, keď to bude planý poplach, tak telo dostane po zadku 😀
@mattuliatko30 ja teraz nie som.....to som bola naposledy, keď som bola tehu..... 😉 mne nič nie je, cítim sa skvele 🙂 po fyzickej stránke
@kikaneu no aj tak nic nevymyslime 🙂 mame este tyzden..
@mattuliatko30 ak je to choroba,tak zelam skore uzdravenie..ak tehu,tak len tak dalej 😀
ahojte snažilky, ako tak pozerám, veľa kočiek tu ubudlo a jasné, že nejaké aj pribudli.... Neviem, či si ma budete niektorá pamätať, prispievala som tu, keď sme sa začali s mm snažiť o bábätko, čo bolo cca. pred rokom. ... a stále nič :( čítala som vás z času na čas, ale som neprispievala.... akosi som sa na baby upla a nerobilo mi to dobre na psychiku. Po vyšetreniach sme obaja v poriadku, tak už sa len snažiť a veriť, snáď sa čoskoro staneme maminami !!! 🙂
@roka84 vitaj,a dúfam,že aj ty budeš o chvíľu patriť medzi tie štastné maminky
@mata_ba no neviem,asi ani jedno to nebude..chorobu cítim inak,ale ani tehu.
@kikaneu alebo naopak 😀 uz nech je sobota..
@mattuliatko30 v kazdom pripade dufam,ze budes ok..
@roka84 drzim pasticky 🙂

@melisaaa dakujem 🙂 a este nie..ak dojde mrcha tak ju skusim..